Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yani olabilir en min. Rakamlar diyelim
Ben artık bölgeeel çalışacağım hala çalışacağım regl bitsin bekliyorum çünkü bu ara acayip dağıttım yediklerimi söylesem ohooo :) neyse ki kilo almadım henüz

aypare ackerman canım ekmek yeme patatesi yiyebilrsun bir küçük patates 1 dilim ekmek demek ona göre ayarla
Tamam çok teşekkür
Arkadaşlar bu akşam sahura kepekli ekmekten kaşarlı tost yapsam nasıl olur? Uygun mudur
Uygundur yanına 1 haşlanmış yumurta ,salatalik domates olur
canım süt kabız yapar bence ara ver..
Ya haklısınız eskiden alışkanlık küçükken koy sütü alırdı annem içine bal atı her gece içerdim midem yanınca içerdim kefir alacağım artık
Hosgeldin iz

yarın sabah tartılıp bilgi versem yada cuma günü olur mu ?

Cuma günleri tartı günümüz canım. Her cuma muhakkak bildirim yapıyoruz ama sen yarın da tartıl ki kaç kiloyla başladığını bilelim.

Afiyete olsun canım

Yumurta değilde salata domates yaparım

Afiyet olsun zamanında çok fedakarlık yapmışsındır anlat bakalım motive olalım bizde

Menun gayet güzel canım

Kaptan hiç olmamış, waffle lar, kızartmalar, ekmek

Kesinlikle canım. Geçende söylemiştim. Kasım aralık gibi burda yine senle beraberdik ve kilolarımız birbirine yakındı. Şimdi sen benden 10 kilo daha zayıpsın. Bunun sebebi sen burdaydın ben yoktum

Bilmediğim için soruyorum , ben iftarda daha hiç ekmek ve türevleri tüketmedim sadece sahurda
Canım bende yemiyorum ama diyetisyenim banada her öğünde 2 dilim ekmek veriyordu yani soffty nin yemesi normal ekmeği cok verir diyetisyen

Geçmiş olsun. En azından önlemini alacak zamanın var canım. Bundan sonra daha dikkatli olman lazım ve kesinlikle spor şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…