Yani olabilir en min. Rakamlar diyelimBu tabloya göre ben ideal kiloma çok yakınım
Su tablosu iyiymiş ama bence su işi tabloyla olmaz. Mesela Ada Osmaniye de yaşıyor. Onun su ihtiyacıyla soğuk bir memlekette yaşayan birinin su ihtiyacı aynı olmaz. Su tablosu bence dikkate alınmamalı.
Olur canımyarın sabah tartılıp bilgi versem yada cuma günü olur mu ?
evet özel bi firmada ön muhasebeciyim
Tamam çok teşekküraypare ackerman canım ekmek yeme patatesi yiyebilrsun bir küçük patates 1 dilim ekmek demek ona göre ayarla
Uygundur yanına 1 haşlanmış yumurta ,salatalik domates olurArkadaşlar bu akşam sahura kepekli ekmekten kaşarlı tost yapsam nasıl olur? Uygun mudur
Ya haklısınız eskiden alışkanlık küçükken koy sütü alırdı annem içine bal atı her gece içerdim midem yanınca içerdim kefir alacağım artıkcanım süt kabız yapar bence ara ver..
Hosgeldin iz13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : zulal83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 73 ( en son tartı öyle demişti 3 hafta önce )
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : yemeyi çok seviyorum tatlı karbonhidrat çok severim , abur cubur yerim tokken bile yerim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : güzel giyinmek , rahat etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Valla bişey diyemiyorum listede yazıyor ben yiyorum liste disina cikmayin kismayin diyor dyt bide ramazan ya tolera ediyor vucut4 dilim tam buğday ekmeği normal mi canım
yarın sabah tartılıp bilgi versem yada cuma günü olur mu ?
14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
Tamam çok teşekkür
Uygundur yanına 1 haşlanmış yumurta ,salatalik domates olur
Ya haklısınız eskiden alışkanlık küçükken koy sütü alırdı annem içine bal atı her gece içerdim midem yanınca içerdim kefir alacağım artık
Hosgeldin iz
Yani olabilir en min. Rakamlar diyelim
Ben artık bölgeeel çalışacağım hala çalışacağım regl bitsin bekliyorum çünkü bu ara acayip dağıttım yediklerimi söylesem ohooo :) neyse ki kilo almadım henüz
Menun gayet güzel canım14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
Valla bişey diyemiyorum listede yazıyor ben yiyorum liste disina cikmayin kismayin diyor dyt bide ramazan ya tolera ediyor vucut
Kızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
Menüm
Kahvaltı (07:45)
2 yemek kaşığı yumurtalı patates
Öğle (12:30)
1 kase sütlü nesfit
Ara (17:15)
3 tane can eriği
4 tane kayısı çağlası
Akşam (19:58)
2 servis kaşığı karışık kızartma
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 avuç içi büyüklüğünde pide (ellerim küçük)
22:00
1 tane waffle
2 lt su
Bugün niyetleniyorum artık, yarın oruçluyum inşallah
Kesinlikle canım. Geçende söylemiştim. Kasım aralık gibi burda yine senle beraberdik ve kilolarımız birbirine yakındı. Şimdi sen benden 10 kilo daha zayıpsın. Bunun sebebi sen burdaydın ben yoktumCanim , bu aralar buradan cok uzaksin... tamam biliyorum yogunsun ama insan buradan uzaklasinca diyetten kopuyor... hic menu vermiyorsun.... menu vermeye başlasan belki bu kadar kacamak yapamazsin aksama ben bunu nasil yazarim diye düşünüyor insan...
Takimdan uzak kalmak kimseye yaramıyor....
Kısmak bana yaramıyor sonra daha çık saldirarak yiyorum bide 4 dilimi aynı anda yesen ozman zarar ama zamana bölüyonBilmediğim için soruyorum , ben iftarda daha hiç ekmek ve türevleri tüketmedim sadece sahurda
Canım bende yemiyorum ama diyetisyenim banada her öğünde 2 dilim ekmek veriyordu yaniBilmediğim için soruyorum , ben iftarda daha hiç ekmek ve türevleri tüketmedim sadece sahurda
Cuma günleri tartı günümüz canım. Her cuma muhakkak bildirim yapıyoruz ama sen yarın da tartıl ki kaç kiloyla başladığını bilelim.
Afiyete olsun canım
Sağol canım bakalım bugün liste değişecek çok değişeceğini sanmiyorum belki kisacak miktarlardansoffty menun çok iyi
Geçmiş olsun. En azından önlemini alacak zamanın var canım. Bundan sonra daha dikkatli olman lazım ve kesinlikle spor şart.Günaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş varhatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin güzel bişey ama sohbet akıyor grupta ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize
doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şekerşeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.
canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak
Kaptan hiç olmamış, waffle lar, kızartmalar, ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?