Benim sohbetteki arkadaslarimin cogu malatyaliHiç Malatyalı tanıdığım olmamıştı facebookta Cahide Sultan ı takip ediyorum sanırım onunda memleketi yanlış bilmiyorsam marifetli bir kadın
Aaa bende Malatyalıyımyok yok değilim hiç sevmiyorum burayıkayısı cenneti malatyalıyım
hoşgeldiniz aramıza , motivasyon sağlamak için takıma katılım çok önemli , her akşam menülerimizi ve sporlarımızı yazıyoruz... birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz menü verip çıkmıyoruz.... keyifle kilo vermeler13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : zulal83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 73 ( en son tartı öyle demişti 3 hafta önce )
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : yemeyi çok seviyorum tatlı karbonhidrat çok severim , abur cubur yerim tokken bile yerim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : güzel giyinmek , rahat etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Cuzumu okudum teli elimde gorunce istiyor oyuzden elime almadım sarzida bitikti zatenAllah kolaylık versin canım yazsaydın bana muhabbet ederdik ben de uyumadım güneş doğana kadar
ooyyyy oyyy hemşerim benim sana kanımın niye kaynadığı belli oldu hemşommmmmmAaa bende Malatyalıyım
ALlah kabul etsin o daha iyi olmuş.Cuzumu okudum teli elimde gorunce istiyor oyuzden elime almadım sarzida bitikti zaten
bak artık varHiç Malatyalı tanıdığım olmamıştı facebookta Cahide Sultan ı takip ediyorum sanırım onunda memleketi yanlış bilmiyorsam marifetli bir kadın
Uygun canım ben yiyiyorumArkadaşlar bu akşam sahura kepekli ekmekten kaşarlı tost yapsam nasıl olur? Uygun mudur
aman maşallah deBu dünkü menüm canım ona rağmen 61 çıktım ben tatlı yemiyim yeter bakliya falan şişirmiyor beni
Aramıza hoşgeldiniiiiiz13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo alma hikayeniz : yemeyi çok seviyorum tatlı karbonhidrat çok severim , abur cubur yerim tokken bile yerim
hoşgeldiniz aramıza , motivasyon sağlamak için takıma katılım çok önemli , her akşam menülerimizi ve sporlarımızı yazıyoruz... birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz menü verip çıkmıyoruz.... keyifle kilo vermeler
aman maşallah de
Aramıza hoşgeldiniiiiiz
Keyifli kilo vermeler ..
Tartınız güncel olursa daha iyi olur canım güncel kilon önemli
evet burada paylaşıyoruz.... çalışıyormusunuz ?teşekür ederim ,burada mı paylaşıyoruz yine menü ve sporu
vaktim oldugunca yazmaya çalışırım
Ay canım benim aynı şekilde benimde sana kanım kaynamistiooyyyy oyyy hemşerim benim sana kanımın niye kaynadığı belli oldu hemşommmmmm
evet burada paylaşıyoruz.... çalışıyormusunuz ?
aman maşallah de
Aramıza hoşgeldiniiiiiz
Keyifli kilo vermeler ..
Tartınız güncel olursa daha iyi olur canım güncel kilon önemli
Kaptanda kizarmis form ekmeği hic sevmiyor vuracak beni
Günaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş varhatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin güzel bişey ama sohbet akıyor grupta ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize
doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şekerşeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.
canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak
Sabah
avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
peynir
domate salata
şekersiz çay
öğlen
7 8 kaşık bulgur
akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
1,5 su
bende öyle olduğum için onun eksilerini de görmezden geliyorum
13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?