Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım görmemişim menünü, kusura bakma, şimdi baktım pilav yemişsin ama

Günaydınlar..
spor yapman lazım mutlaka. Ne yeleği?
günaydın mutlu günler kızlar bugünden itibaren güzel menüler ile buradayım

adım sayar indirmem lazım
siz hangisini kullaiyorsunuz
saat şeklinde olandan almıştım ben? Onu kullanıyorum.

Bana gorede patates, pirinc , bezelye ve makarna cissss bunlar diyette olmamali.... ayrica yine soyluyorum menuleri degerlendiriken spora gore yapilmali...

Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı

ben 20 günde 2 kilo verebilir miyim diye düşünürken sen 2 bedenden bahsediyorsun

canım seni makul olmaya davet ediyorum... 2 beden küçülmek bence 10 kilo vermeni gerektirir... acaba yeni bi yelek mi alsan

Süt sevmiyorum canim....yogurt severim...
Kahve cok severim ama kabizlik yapiyor bende tercih etmiyorum..

canım bence boşuna üzmüşsün kendini nolcak yağsız ıspanaktan

Sucuk susatmaz mi ? Onun disinda guzel menu canim...

Evet canım yulaf kepeği kullanıyorum. Aslında her gün yemem lazım da işte bazı günler kalıyor
canım yulaf kepeğini atlamamaya çalış kitabında mutlaka her gün söylenilen miktarda yenmesi gerekiyor diyor. birde protein sebze günlerinde sebze ile protein aynı miktarda ya da protein fazla olmalı bu da önemli.. hiç kaçamak yapmadığın takdirde çok güzel bi diyet dukan ama sürdürmek zor özellikle yazın bu kadar meyvenin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…