Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım, her gün tartılıyorum zaten Keşke tek sorunum senden daha çok kilo vermek olsaydı arkadaşım
Emin ol benimde tek sorunum kilo değil ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kilo vererek işe yarıyor mu dersen evet faydası oluyor

Menün gayet güzel canım, ama biraz protein mi eklesen acaba

Emin ol benimde tek sorunum kilo değil ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kilo vererek işe yarıyor mu dersen evet faydası oluyor
Yok o anlamda demedim canım, muhakkak herkesin sorunu vardır, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Gerçekten bugün kötüyüm, sanırım bugün yaşadıklarım hayatım boyunca canımı acıtacak, hiç keyfim yok, bir daha sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibisen bakma bana

Anladım ben seni canım bugün yaşadığın için daha çok taze duyguların inşallah zamanla geçer..
Olumsuz düşünme tekrar mutlu olursun zaman herşeye çare sıkıntılar ya azalır ya alışırsın ya başka kapılar açılır..

Noldu canım hayrolsun anlatmak istersen yaz belki rahatlarsın
O kadar uzun hikaye ki anlat anlat bitmez. Tüm hayatım boyunca çalıştım canım, her şeyimi verdim. Şimdi öyle bir haksızlık yapıyorlar ki bana tüm hayatımı kaydırdılar resmen, tüm umutlarımı öldürdüler

ah canım ya biran önce feraha çıkarsın inşallah

Sağ ol canım, insan yaşıyor bir şekilde de işte bazen sadece bitkisel hayatta

Seni bu kadar üzen ne bilmiyorum ama ölümun dışında herseye çare var... hersey unutluyor zamanla niye üzüldüm diyor insan....
Bu hayatta senden daha kiymetli bisey yok hicbiseyin seni bu kadar uzmesine yaralamasina izin verme...

Sağ ol canım Sizin de canınızı sıktım kusura bakmayın, biraz unuturum diye girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…