Çok inanırım canım, hayatta bir sürü kötü şey yaşadım, hepsine hayırlısı dedim de bugün diyemedimCanim , herseyde vardir bi hayir.. bisey olmuyorsa emin ol senin icin hayirli degildir...
Belki birden verirsin canım, öyle oluyor bazenCuma: 68.8
Güncel: 68.7
Fark:0.1
Not: Cuma günkü yarım halka tatlısından başka kaçamağım olmadı.
Bu hafta 4 gün Leslie yaptım .
Reglim bugün itibariyle 3 gün geçti.
Bütün bildiklerim bunlar
Bugunede hayirlisi de canimmmmm...hayat bi sınav ....insallah feraha erersin....insirah suresi oku 7 kere cok iyi geliyor....Çok inanırım canım, hayatta bir sürü kötü şey yaşadım, hepsine hayırlısı dedim de bugün diyemedim
Bence gayet güzel canım, bir de kabızlık sorunun varGeçen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
Yarın tekrar tartılacağım nasılsa en geç 19da bildirim yapabiliriz
LAydLiNe
Tamam canım, her gün tartılıyorum zaten
Çok inanırım canım, hayatta bir sürü kötü şey yaşadım, hepsine hayırlısı dedim de bugün diyemedim
Menün gayet dengeli olmuş canımSahur 01:00
Domates salatalık
3 zeytin
1 kk peynir
Marul maydanoz
2 dilim form ekmek
İftar 19:45
Fırınlanmış 2 kabak 2 kapya biber
1 kase cacık
Salata
1 küçük haşlanmış baget
2 lt su içerim inşalLah
Emin ol benimde tek sorunum kilo değil ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kilo vererek işe yarıyor mu dersen evet faydası oluyorTamam canım, her gün tartılıyorum zatenKeşke tek sorunum senden daha çok kilo vermek olsaydı arkadaşım
Menün gayet güzel canım, ama biraz protein mi eklesen acaba
Yok o anlamda demedim canım, muhakkak herkesin sorunu vardır, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Gerçekten bugün kötüyüm, sanırım bugün yaşadıklarım hayatım boyunca canımı acıtacak, hiç keyfim yok, bir daha sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibiEmin ol benimde tek sorunum kilo değil ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kilo vererek işe yarıyor mu dersen evet faydası oluyor
Seninle bir kader ortaklığımız var canım, inanıyorum
Maşallah canım
Yok o anlamda demedim canım, muhakkak herkesin sorunu vardır, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Gerçekten bugün kötüyüm, sanırım bugün yaşadıklarım hayatım boyunca canımı acıtacak, hiç keyfim yok, bir daha sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibisen bakma bana
O kadar uzun hikaye ki anlat anlat bitmez. Tüm hayatım boyunca çalıştım canım, her şeyimi verdim. Şimdi öyle bir haksızlık yapıyorlar ki bana tüm hayatımı kaydırdılar resmen, tüm umutlarımı öldürdülerNoldu canım hayrolsun anlatmak istersen yaz belki rahatlarsın
O kadar uzun hikaye ki anlat anlat bitmez. Tüm hayatım boyunca çalıştım canım, her şeyimi verdim. Şimdi öyle bir haksızlık yapıyorlar ki bana tüm hayatımı kaydırdılar resmen, tüm umutlarımı öldürdüler
Sağ ol canım, insan yaşıyor bir şekilde de işte bazen sadece bitkisel hayatta
Anladım ben seni canım bugün yaşadığın için daha çok taze duyguların inşallah zamanla geçer..
Olumsuz düşünme tekrar mutlu olursun zaman herşeye çare sıkıntılar ya azalır ya alışırsın ya başka kapılar açılır..
Seni bu kadar üzen ne bilmiyorum ama ölümun dışında herseye çare var... hersey unutluyor zamanla niye üzüldüm diyor insan....Yok o anlamda demedim canım, muhakkak herkesin sorunu vardır, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Gerçekten bugün kötüyüm, sanırım bugün yaşadıklarım hayatım boyunca canımı acıtacak, hiç keyfim yok, bir daha sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibisen bakma bana
Maalesef canım, neredeyse bir yıldır çözülmesi için uğraşıyorum, bugün son karar çıktı. Aslaymış
Sağ ol canımSeni bu kadar üzen ne bilmiyorum ama ölümun dışında herseye çare var... hersey unutluyor zamanla niye üzüldüm diyor insan....
Bu hayatta senden daha kiymetli bisey yok hicbiseyin seni bu kadar uzmesine yaralamasina izin verme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?