Iftar sofralarinda hersey gözünün onunde olunca mutlaka biseyler yeniliyor.... evde kendine yapmiyor insan ama misafirlikte mecbur biseyler yeniliyor...Bugün annemdeydik iftarda anne evi olunca kisabildigim kadar kistım
Sahur
Bol salatalık
7 çilek
Bir simit tost (listede vardı bu hafta bir bütün simit ortam ikiye kesilir arasına 1 çay k salça sürülür 2 dilim rendelenmiş kaşar koyulur üzerine domates dilimleri konulup tost yapılır tavsiye ederim arkadaşlar)
Iftar
Yarım kepceden biraz fazla yoğurtlu havuclu tavuk suyu çorba
1 kepçe soğuk ayran çorbası
4 yk etli bezelye
1 yk pirinc pilavı
Bir küçük pirzola et (2 köfte kadar ya var ya yok )
Salata
Yarım dilim patatesli borek
Ara
3 hurma
Güzel atlatmissin bence gayet basariliBenim menü
Sahur her gün klasik chia puding
1 çb süt 3yk chia 2yk yulaf kepeği 3 hurma 3 ceviz 1 fındık 1 badem
İftar
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar fırında tavuk eti
3 4 yk pirinç pikavı
Ara
Menengiç kahvesi sade 1 fincan
Pilav olmadı biliyorum ama yemediğim çook şey var bunu yemem lazımdı
Evet ışte biyerden kisarken bi taraftan yemek zorunda kaliyoruzBenim menü
Sahur her gün klasik chia puding
1 çb süt 3yk chia 2yk yulaf kepeği 3 hurma 3 ceviz 1 fındık 1 badem
İftar
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar fırında tavuk eti
3 4 yk pirinç pikavı
Ara
Menengiç kahvesi sade 1 fincan
Pilav olmadı biliyorum ama yemediğim çook şey var bunu yemem lazımdı
Evet o börek gözüme nasıl güzelIftar sofralarinda hersey gözünün onunde olunca mutlaka biseyler yeniliyor.... evde kendine yapmiyor insan ama misafirlikte mecbur biseyler yeniliyor...
Ya Allah'tan şeker mideme çook dokunuyor ve bu konuda insanlara yalan söylemiyorum gerçekten midemi kötü ediyoGüzel atlatmissin bence gayet basarili
Seker kötü bisey yaaa inan bugun tatli yedim sanki dengem bozuldu.... uzak durmak lazim...Ya Allah'tan şeker mideme çook dokunuyor ve bu konuda insanlara yalan söylemiyorum gerçekten midemi kötü ediyo
Aynen öyle vücuda şeker lazım ama bu rafine şeker yapay şeker berbat bişey meyve doğal şeker içeriği için yararı var fakat bu hazır şeyler mahvediyor insanıSeker kötü bisey yaaa inan bugun tatli yedim sanki dengem bozuldu.... uzak durmak lazim...
Menün gayet güzel canım18 Mayıs
Sabah 10:30
Sucuklu omlet (Çok azdı sucuk)
Domates Salatalık
Beyaz peynir
1 dl ekmek
Çay
5 -6 çağla
Akşam 17:00
3 küçük parça kızarmış tavuk
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Saat 20:00
Çay
2 hurma 3 badem
Su = 3 lt
Spor = 3000 adımım var leslie yapmayı düşünüyorum yazarım
Benim artık yediğim zaman bulantı yapıyor hurma yiyince olmuyorum oyuzden krizlerde kurtariciSeker kötü bisey yaaa inan bugun tatli yedim sanki dengem bozuldu.... uzak durmak lazim...
Aynen canim , tatli istegimi bende hurma ve kayisi , bazende 1 incir ile gideriyorum... bugun yedigim tatli rahatsiz etti beni....Benim artık yediğim zaman bulantı yapıyor hurma yiyince olmuyorum oyuzden krizlerde kurtarici
Yine de çok abartmamışsın bence canımBugün menü
Sahur
2 kuru kayisi (kaynattim suyunuda ictim)
4 kuru erik
Aksam iftar 19.45
Yarim kepçe domates çorbası ( kaşarsiz)
1 icli köfte
1 adana ( 100 gr bile degildi cok incecik )
1 yk pilav
2 cilek
1 dilim Triliçe
1.5 lt su anca icerim...LAydLiNe
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Carsi pazar avm gezildi...
Misafirlikte kendini frenlemek cok zor valla ev sahibine cook ayip oluyor...onu yemem bunu yemem..
Sağol canim... ev halkina ayip olmasa daha az yerdim de iste olmuyor... kadin butun gun hazirlik yapmis ayip oluyor....Yine de çok abartmamışsın bence canım
Tatlı krizine birebir... Şimdi klasik sahuru yaptım protein ihtiyacımı almışımdır. Biraz müzik dinleyip yatarım çok güzel bir gündü..Size bin tarif vereyim ben daha yapmadım ama deniycem ınş
3 hurmanın çekirdekleri çıkartılır içine fıstık ezmesi konulur (ev yapımı )daha sonra benmari usulü eritilmiş bitter çikolataya batırılir afiyet halledilir fıstık ezmesi 3 hürma icin max 1 tatlı kasigi
Canım diyetisyen eşliğinde mi yapıyordun diyeti? Akşam neden iki çeşit çorba var? Pilav ve börek olmasaymış daha iyiymişBugün annemdeydik iftarda anne evi olunca kisabildigim kadar kistım
Sahur
Bol salatalık
7 çilek
Bir simit tost (listede vardı bu hafta bir bütün simit ortam ikiye kesilir arasına 1 çay k salça sürülür 2 dilim rendelenmiş kaşar koyulur üzerine domates dilimleri konulup tost yapılır tavsiye ederim arkadaşlar)
Iftar
Yarım kepceden biraz fazla yoğurtlu havuclu tavuk suyu çorba
1 kepçe soğuk ayran çorbası
4 yk etli bezelye
1 yk pirinc pilavı
Bir küçük pirzola et (2 köfte kadar ya var ya yok )
Salata
Yarım dilim patatesli borek
Ara
3 hurma
Haklısın canım, hakkettin zaten. Yarın telafi edersin sen zatenSağol canim... ev halkina ayip olmasa daha az yerdim de iste olmuyor... kadin butun gun hazirlik yapmis ayip oluyor....
Evet diyetisyen eşliğinde yazmıştım annemdeydik iftarda anne yemekleri olunca anda bu kadar olduCanım diyetisyen eşliğinde mi yapıyordun diyeti? Akşam neden iki çeşit çorba var? Pilav ve börek olmasaymış daha iyiymiş
Aksam pasta yerine salata yogurt tarzi biseyler yeseymissin ogleni denglermissin menu guzel aslinda...iyi akşamlar
kahvaltı 09:00
1 etimek
1 t.yagli yumurta
peynir
zeytin
yesillik
öğlen 15:00
1 kase mercimek çorbası
2 ymk bulgur pilavı
1 parça tavuk
salata
akşam
1 dlm buskivili pasta
olmayan bir menü daha yazmak zorunda olduğum için yazdım
1 lt su
10 bin adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?