Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iftar sofralarinda hersey gözünün onunde olunca mutlaka biseyler yeniliyor.... evde kendine yapmiyor insan ama misafirlikte mecbur biseyler yeniliyor...

Güzel atlatmissin bence gayet basarili

Evet ışte biyerden kisarken bi taraftan yemek zorunda kaliyoruz

Iftar sofralarinda hersey gözünün onunde olunca mutlaka biseyler yeniliyor.... evde kendine yapmiyor insan ama misafirlikte mecbur biseyler yeniliyor...
Evet o börek gözüme nasıl güzel
Gorundu halbuki onu yiyeceeme eti etseydim daha iyi di ama iste nefis tatlı yemedim ona sukrediyorum
Yarin da gorumcemdeyz bu hafta 1 tatlı hakkım var onuda yarın kullancam ins

Seker kötü bisey yaaa inan bugun tatli yedim sanki dengem bozuldu.... uzak durmak lazim...
Aynen öyle vücuda şeker lazım ama bu rafine şeker yapay şeker berbat bişey meyve doğal şeker içeriği için yararı var fakat bu hazır şeyler mahvediyor insanı

Menün gayet güzel canım

Seker kötü bisey yaaa inan bugun tatli yedim sanki dengem bozuldu.... uzak durmak lazim...
Benim artık yediğim zaman bulantı yapıyor hurma yiyince olmuyorum oyuzden krizlerde kurtarici

Benim artık yediğim zaman bulantı yapıyor hurma yiyince olmuyorum oyuzden krizlerde kurtarici
Aynen canim , tatli istegimi bende hurma ve kayisi , bazende 1 incir ile gideriyorum... bugun yedigim tatli rahatsiz etti beni....

Yine de çok abartmamışsın bence canım

Size bin tarif vereyim ben daha yapmadım ama deniycem ınş
3 hurmanın çekirdekleri çıkartılır içine fıstık ezmesi konulur (ev yapımı )daha sonra benmari usulü eritilmiş bitter çikolataya batırılir afiyet halledilir fıstık ezmesi 3 hürma icin max 1 tatlı kasigi

Tatlı krizine birebir... Şimdi klasik sahuru yaptım protein ihtiyacımı almışımdır. Biraz müzik dinleyip yatarım çok güzel bir gündü.. yarın da bol bol ip atlarım, bu hafta sınavlarım var dualarınızda bama da yer verin lütfen sınavlarım güzel geçsin inşallah

Canım diyetisyen eşliğinde mi yapıyordun diyeti? Akşam neden iki çeşit çorba var? Pilav ve börek olmasaymış daha iyiymiş

iyi akşamlar

kahvaltı 09:00
1 etimek
1 t.yagli yumurta
peynir
zeytin
yesillik

öğlen 15:00
1 kase mercimek çorbası
2 ymk bulgur pilavı
1 parça tavuk
salata

akşam
1 dlm buskivili pasta

olmayan bir menü daha yazmak zorunda olduğum için yazdım

1 lt su
10 bin adim

Aksam pasta yerine salata yogurt tarzi biseyler yeseymissin ogleni denglermissin menu guzel aslinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…