Aksam pasta yerine salata yogurt tarzi biseyler yeseymissin ogleni denglermissin menu guzel aslinda...
Pasta olmasaydı gayet iyiymişti aslında. Bir dilim bile olsa kaçamak olunca tartıya yansıyor gibi geliyor bana.iyi akşamlar
kahvaltı 09:00
1 etimek
1 t.yagli yumurta
peynir
zeytin
yesillik
öğlen 15:00
1 kase mercimek çorbası
2 ymk bulgur pilavı
1 parça tavuk
salata
akşam
1 dlm buskivili pasta
olmayan bir menü daha yazmak zorunda olduğum için yazdım
1 lt su
10 bin adim
Canım ben doğma büyüme istanbulluyum ama orda halamlar dayımlar kuzenlerim var evlenmeden önce her yıl giderdik evlendigim yıl gittik 10 yıl oldu çok özledim çok değişmiş amaEvet hem benim hemde esimin ailesi orada yaşıyorlar... sizin var mi malatyada aileler ?
Evt canım güzel okuyor artık kitap okuyor okumaya hevesliAmin insallah canim...
Masallah sen büyütmüşsun okumayida öğrenmiştir darisi bizimkine insallah...
Sanirim kılo verdıkce hastalık oluyor dahada zayıf olmak istiyorsun.. Bende oyleyım zwyıfladıkca beyenmıyorum kendimi daha cok vermek istiyorumBen 12 temmuzda 55.00 -54.00 olacam karar verdim....13 temmuzda kismetse memlekete gidecem herkes beni cok zayiflamis görsünler istiyorum....
Hastanedeyiz ilaçlardan sonra kızımın yüzü dudakları şişti hemen acile getirdik yüreğim hop hop etti Rabbim evlatlarimizi korusun
Şuan iyi ilaçlar alerji yapmış iğne yaptılar şişlik inene kadar hastanedeyiz
Geçmiş olsun canım antibiyotik vermemişti dr ateş dusurucumu dokundu acabaHastanedeyiz ilaçlardan sonra kızımın yüzü dudakları şişti hemen acile getirdik yüreğim hop hop etti Rabbim evlatlarimizi korusun
Pasta olmasaydı gayet iyiymişti aslında. Bir dilim bile olsa kaçamak olunca tartıya yansıyor gibi geliyor bana.
Hastanedeyiz ilaçlardan sonra kızımın yüzü dudakları şişti hemen acile getirdik yüreğim hop hop etti Rabbim evlatlarimizi korusun
Çok teşekkür ederim canım çok korktuk ama geçti çok şükürÇook geçmiş olsun canım ya.
Agri kesici ibufort vermişti antibiyotik vermemişti dün gece gittiğimiz Dr hiçbirini kullanma dedi antibiyotik ile alerji ilacı verdiGeçmiş olsun canım antibiyotik vermemişti dr ateş dusurucumu dokundu acaba
Benimde kızım 7 aylık ken ibuprofen gurubu ama daha once hic gormedigim bi ilac vermisti dr iki kere kullandım iksindede vücudu döküntü döktü bir daha verdim çöpe attim
Çok sağol canımtabi tabi ben kolay kilo veremiyorum zaten
bunlarla değil vermek sadece korurum sanırim
çok geçmiş olsun ,
aynen öyle canım afiyet olsun . Trileçeyi eritirsin senBugün menü
Sahur
2 kuru kayisi (kaynattim suyunuda ictim)
4 kuru erik
Aksam iftar 19.45
Yarim kepçe domates çorbası ( kaşarsiz)
1 icli köfte
1 adana ( 100 gr bile degildi cok incecik )
1 yk pilav
2 cilek
1 dilim Triliçe
1.5 lt su anca icerim...LAydLiNe
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Carsi pazar avm gezildi...
Misafirlikte kendini frenlemek cok zor valla ev sahibine cook ayip oluyor...onu yemem bunu yemem..
çok geçmiş olsun canımSağol Canim
Ada karnım ağrıyor diyor ağrı bı geliyor ağlıyor sonra geçiyor ara ara yokluyor istifra var
Serum taktı Dr karın filmi çekti filmde gaz çıktı idrar da lökosit 3 çıktı
İdrar yolu enfeksiyonu karın ağrısı ve kusma yapar dedi antibiyotik vermedi ağrı kesici vermiş sadece anribiyotige karşı bir Dr du sanırım
Karnına ayağına sıcak su torbası koyuyorum
Dün çok halsizdim direk uyudum canım o yüzden gelemedim ,,
Çok sağol canım bu bilgi için deniycem hemenaynen öyle canım afiyet olsun . Trileçeyi eritirsin sen
çok geçmiş olsun canım
Benim kızımda da vardı bir lt kadar suyu kesin bitirtiyordum gün içinde , su içmezse hiç geçmiyor bi de gün içinde 3-4 kez tatlı kaşığıyla limonlu su veriyordum veya suyuna da 3-4 damla damlatabilirsin. 1 hafta içerse atar inşallah
Dün çok halsizdim direk uyudum canım o yüzden gelemedim ,,
Günaydın cook geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahGünaydın kızlar
Canim , misafirliktemiydin bilmiyorum ama keske patates olmasaydi ayrica 2 kasik yemek olculeri cok az.... vucud kitliga girer kilo veremezsin.. patlican salatasindan niye 2 kasik ki ondan 5 kasik rahat yiyebilirsin... pilav bulgursa 3 kasik olabilir ekmek yemiyorsun sonucta.. patates yerine protein olabilirdi..Menü
Sahur
Bir dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir
8 zeytin
Yeşil çay
İftar
2 yemek kaşığı patlıcan salatası
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı patates yemeği
Saat 21:00
Sütlü kahve
3 hurma
2 litre su
Spor yapamadım bugün hiç. Bu ara sporu ihmal ediyorum
LAydLiNe
Coook gecmis olsun canimmm... Allah korusun.... diger dr test yapip sorsaymis ilaca alerjisi var mi diye hep ihmal ediyorlar... ahhh kuzum ya cok geçmiş olsun...Hastanedeyiz ilaçlardan sonra kızımın yüzü dudakları şişti hemen acile getirdik yüreğim hop hop etti Rabbim evlatlarimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?