10 bin adım en azAdım sayısı ne kadar olmali sence?
Bugün menüsü
Sabah saat 8 bir bardak limonlu su (1tam limon)+2 gün kurusu
Kahvaltı 10.30
1ymurta
1.5kk beyaz peynir
2dilim tam buğday ekmeği
7zeytin
Cay şekersiz
Domates salatalık
Öğlen 13.30
2incir,2cevz,1kase yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği
AkşamAkşam18.00
6yemek kaşığı kıymalı makarna
2bardak ayran
Ara 16.00
Orta şekerli türk kahvesi
Spor:evi silip süpürme
S:2lt
Menüdeki sucuğun telafisi nasıl yaptın?benim en sevdigim yiyeceklerden biri.eve almaya korkuyorum.bu sabah kendimi çok zor tuttum yememek için
Bugün menü
Sahur
2 kuru kayisi (kaynattim suyunuda ictim)
4 kuru erik
Aksam iftar 19.45
Yarim kepçe domates çorbası ( kaşarsiz)
1 icli köfte
1 adana ( 100 gr bile degildi cok incecik )
1 yk pilav
2 cilek
1 dilim Triliçe
1.5 lt su anca icerim...LAydLiNe
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Carsi pazar avm gezildi...
Misafirlikte kendini frenlemek cok zor valla ev sahibine cook ayip oluyor...onu yemem bunu yemem..
Bugün hazirlandik alışverişe çıkalım diye tam kapıya giderken küçük kızım rahatsızlandı bugün onunla uğraşırken vakit geçti idrar yolları enfeksiyonu olmuş hala hasta
Menüm
Sahur
Yağda yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
İftar
1 kase tarhana çorbası
2 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
3 yk fırında sebze yoğurtlu
Su 1.5 lt spor yok
Ahh oyle oldu gercekten :)) o zamanlar nisanliydim galiba . Ve şimdiki kilomun yanında ne kadar zayiftim :))Ne çok zaman geçmiş üzerinden neler değişmiş neler
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Bol su içir kızına. Menün gayet güzel. Senin de suyunu çoğaltman lazım.
Ahh oyle oldu gercekten :)) o zamanlar nisanliydim galiba . Ve şimdiki kilomun yanında ne kadar zayiftim :))
Sen ne alemdesin
Simdi nasıl oldu canim ?Sağol canım amin
dün senle yazisirken oldu hemen apar topar gittik
Hoşgeldiniz burda hep beraber destek azimle beraber vericez inş bende takıma 73kg ile mart başı gibi geldim şuan 65im inşallah azimle destekle sana da verdiricez o kilolarıHerkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..
Pazar gunleri gelemiyor canim haftanin 6 gunu burada@eskibilezik sen bizi terk mi ettin yaaa
6 yasinda miiiiAynen canım nişanlıydın şimdi iki çocuklu annesin
Ben sen gittikten sonra hedefe ulaştım. Sonra ikinci kızıma hamile kaldım. Şu an 6 yaşında. Yine biraz fazlalığım var ama bir daha asla takıma geldiğim ilk kiloma ulaşmadım. Doğru bir karar vermişsin yeniden gelmekle. Seni hiç 80 kiloda düşünemiyorumSen hep benim gözümde incecik bir genç kızsın
Sagol canim , inan aksam trilice yedim ama pişmanlığı beni rahatsiz etti.... evde olunca yapmiyorsun yapsanda yemiyorsun ama misafirlikte olmuyor...Sana kızmadım bu konuda çünkü zaten benim gözümde hedefine ulaştın. Ayrıca bilinçli bir şekilde kendini kaybetmeden yiyorsun. Uzun sürede yemeyeceğini düşünüyorum.
Oo ne guzel. Kisa bir surede cok yol kat etmissiniz tebrikler. Darisi basimaHoşgeldiniz burda hep beraber destek azimle beraber vericez inş bende takıma 73kg ile mart başı gibi geldim şuan 65im inşallah azimle destekle sana da verdiricez o kiloları
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler...Herkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..
Sucuğu kendin mi yapıyordun.masallah :) hamaratsin baya.annem yapardı.çok zor olduğunu hatırlıyorum :)Diyette sucuk yenmiyor canım çünkü çok yağlı ya oyuzden
Ben kendim yapmıştım bı ara kendin yaparsan yiyebilirsin
Tadımlık olmuş zaten.bence de sorun olmaz o zaman.eşim çok sevdiği için 1 kangalı 2haftasonu kahvaltısında tüketiyor.ben de yanında kedi gibi bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?