Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün baş ağrısı ile uyandım. Hala da devam ediyor. Spor yaptım biraz. Düş aldım. Paşa uyuyorken yemegide cikarayim aradan. Bu arada kızlar Geçen yaz eşim askerdeyken 40 beden mini bir etek almıştım diz üstü yani mini dediğim. Sabah denedim cuk oturdu çok beğendim. Bilerek deniyorumki motivasyon olsun

merhaba hoşgeldiniz diyim bende yeniyim
daha bir hafta oldu geleli
birlikte hedefe ulaşırız inşallah

Temizliğim bitti bende bittim

benimde bitti ama bir iki dolar içi düzeltmem lazım, azda isim var dışarı çıkıp geleceğim ama iş bitmiyor

ben bir etek almıştım kendime renkli tam yazlık aldığım da bir karış boşluk vardı dedim bunun içine gireceğim

şimdi iki karış oldu aradaki fark ; (

Hoşgeldin canım

Temizlikten bayılmışım şimdi uyandım hemen akşam menüsünü hazırlamaya

Hafta sonları ben böyle oluyorum işte misafir organizasyon sürekli

Nasıl olacak böyle bilmiyorum

Benimde bir hafta oldu hala beklemedeyim
çok zor ya olsa kurtulurduk.
Pkoluyken 3 ayda bir olurdum nasıl dayanırmışım bilmiyorum zor oluyo olmamak
Ben de beklemedeyim iftardan önce gelmesin de o kadar bekledim son 3 saat kaldı üzülürüm
Benim de karnımda ağrılar başladı bende dua ediyorum iftardan sonra olsun diye

ta ne zamanın mesajı
Neyse çok iyi gidiyorsun gizliden gizliye takip ediyorum seni :) demek etekler öyle cuk oturuyor he
Süpersiiinn özledim seni daha sık gel ALLAH kabul etsin
Geleceğim canım bu akşam menü veririm
Bende özledim sizi ortalığı biraz kızıştırayım hareket şazım rekabet lazım hırs lazım

6 yasinda miiii
Buyugu genc kiz olmuştur artik o zaman.
Ben zaten senin kilonun tekrar cok olmayacagini biliyordum. Irade konusunda masallahliksin.
Ben de kendimi artik incecik genc kiz olarak göremiyorum. Sadece hayallerde... ama olacak
Aynen canım büyüğü 13 yaşında şuan.

Öyle mutlu oldumki seni gördüğüme anlatamam.

Ben inanıyorum senin yeniden incecik olacağına

6 yasinda miiii
Buyugu genc kiz olmuştur artik o zaman.
Ben zaten senin kilonun tekrar cok olmayacagini biliyordum. Irade konusunda masallahliksin.
Ben de kendimi artik incecik genc kiz olarak göremiyorum. Sadece hayallerde... ama olacak
Aynen canım büyüğü 13 yaşında şuan.

Öyle mutlu oldumki seni gördüğüme anlatamam.

Ben inanıyorum senin yeniden incecik olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…