Canim bugun ben artidayim zaten ramazanda istedigim gibi gitmiyor kilo sanirim kitliga girdi vücud... sen biraz gayret etsen kesin ikinci kez mezun olursunKızlar bugün niyetlendim oruca 10 gün aradan sonra Allah’a şükürler olsun ama fazla sevinmeyinada81 @merve4416 1 kg bile almamışım iftar öncesi tartılacağım bakalım
Sen değilmiydin geçen Cuma 900 gr veren yanlış mı hatırlıyorumCanim bugun ben artidayim zaten ramazanda istedigim gibi gitmiyor kilo sanirim kitliga girdi vücud... sen biraz gayret etsen kesin ikinci kez mezun olursun
Evet ama o kadar spor yaptim zorla gitti... suan artidayimSen değilmiydin geçen Cuma 900 gr veren yanlış mı hatırlıyorum
Ben de beklemedeyim iftardan önce gelmesin de o kadar bekledim son 3 saat kaldı üzülürüm
çok zor ya olsa kurtulurduk.
Pkoluyken 3 ayda bir olurdum nasıl dayanırmışım bilmiyorum zor oluyo olmamak
Benim de karnımda ağrılar başladı bende dua ediyorum iftardan sonra olsun diye
Senim Cuma’ya yakın gidiyor kilolarEvet ama o kadar spor yaptim zorla gitti... suan artidayim
Aramıza hoş geldin canım. Birlikte hedefimize ulaşırız inşallahHerkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..
Evet hep oyle oluyor canim çarşamba persembe birden gidiyor..Senim Cuma’ya yakın gidiyor kilolar
Canim ramazanda herkesin duzeni değişti ramazan sonrasi tekrar toparlanir herkes normal bi süreç...Grubun aktifliği çoook azaldı
Papatyam menulerin hic saglikli duzenli değil... basin icin bir cerraha gitsen cok uzun sureli bir bas agrisi oldu cunku....daha oncede boyle oluyor muydu ?Bugunku menüm
Sabah cok az ekmek peynir attım agzıma
Ogle 12.00 bir seftalı 5 cılek
Iftar 2 dilim ekmek 5 kofte biraz patates kızartmahıc olmadı bugun
2 litre su
İnanın bas agrısı dan hıc dıyetı takmıyorum o an ne yersem yıyorum
Bence vücudu vitaminsiz kaldığı için ağrıyor birde az su içiyorsa O'ndanPapatyam menulerin hic saglikli duzenli değil... basin icin bir cerraha gitsen cok uzun sureli bir bas agrisi oldu cunku....daha oncede boyle oluyor muydu ?
Evet ama o kadar spor yaptim zorla gitti... suan artidayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?