HahaAynı benim kızım . İnsan bi nefes almaz mı bi soluk çekmezmi içine yok anacım .. babası parka götürdü biraz sonra tartışmışlar geri geldiler .sürekli kesmek biçmek yapıştırmak türü etkinlik istiyor . Ben bir yapıyorum yok devamını istiyor ona da benim ne vaktim ne beynim ne gücüm kalıyor . Hikaye saati , kes yapıştır Vakti , yapboz saati saatimiz isteğimiz hiç bitmiyo.
Elimden geldiğince üzmemeye çalışıyorum ama ona yetişmeye uğraşırken bi bakıyorum ben üzülüyorum
Yemekleri birlikte yapıyoruz bugünler de onu çözüm buldum . Ocağı en küçük kısık ayara koyuyorum pilavlık malzemeleri yanına koyuyorum sırayla ben onu at şunu at karıştır vs diyorum yemek yapıyoruz
Salata yapıyo bazen bi kör bıçakla
Bunlar güzel de bu sefer küçük olan da tabureye çıkmaya çalışıp , o da bıçak isteyince yine bir kriz çıkıyor
Ay ne çok dolmuşum ya
İşte böyle adacım uğraşıyoruz
Yok o kesin tabi çok güzel o yanı ama bu bi yarış , geçen hafta sadece 100 gr verdim , benim açımdan sorun yok almadığıma şükür ediyorum bu kilomla da çok mutluyum ama takımda en az veren de bendim o da kötü oluyo yaListeninde en guzel tarafi kontrollu oluyorsun... cok vermesekte almıyoruz bence ramazan yorgunlugu bayram sonrasi tekrar coskulu oluruz...
Oyyy seninki daha minnak bizimkiler bide catir catir cevap veriyorlar10 aylık versiyonu da bende varbütün gün paçamda anne anne diye babaya gönderiyom yok yine dönüp bana geliyor. Bişey yapmamı istemiyor onla oturacam bütün gün
Ne güzel etkinlikler yaptırıyorsun. En önemlisi bu bence, çocuğuna yatırım yapıyorsun.Aynı benim kızım . İnsan bi nefes almaz mı bi soluk çekmezmi içine yok anacım .. babası parka götürdü biraz sonra tartışmışlar geri geldiler .sürekli kesmek biçmek yapıştırmak türü etkinlik istiyor . Ben bir yapıyorum yok devamını istiyor ona da benim ne vaktim ne beynim ne gücüm kalıyor . Hikaye saati , kes yapıştır Vakti , yapboz saati saatimiz isteğimiz hiç bitmiyo.
Elimden geldiğince üzmemeye çalışıyorum ama ona yetişmeye uğraşırken bi bakıyorum ben üzülüyorum
Yemekleri birlikte yapıyoruz bugünler de onu çözüm buldum . Ocağı en küçük kısık ayara koyuyorum pilavlık malzemeleri yanına koyuyorum sırayla ben onu at şunu at karıştır vs diyorum yemek yapıyoruz
Bunlar güzel de bu sefer küçük olan da tabureye çıkmaya çalışıp , o da bıçak isteyince yine bir kriz çıkıyor
Ay ne çok dolmuşum ya
Aynı benim kızım . İnsan bi nefes almaz mı bi soluk çekmezmi içine yok anacım .. babası parka götürdü biraz sonra tartışmışlar geri geldiler .sürekli kesmek biçmek yapıştırmak türü etkinlik istiyor . Ben bir yapıyorum yok devamını istiyor ona da benim ne vaktim ne beynim ne gücüm kalıyor . Hikaye saati , kes yapıştır Vakti , yapboz saati saatimiz isteğimiz hiç bitmiyo.
Ay ne çok dolmuşum ya
Bence hic buna takilma olsun veriyoruz yaaa ...bence daha saglikli oturuyor kilo... hemen kilo almazsinYok o kesin tabi çok güzel o yanı ama bu bi yarış , geçen hafta sadece 100 gr verdim , benim açımdan sorun yok almadığıma şükür ediyorum bu kilomla da çok mutluyum ama takımda en az veren de bendim o da kötü oluyo ya
Yapmayınca sende kendini kötü hissediyormusun ?Hahabizi anlattin suan aynen... benim kizda baba kizla bugun bi etkinlik yaptilar ben temiz yaparken kiyamet koptu baba bağırıyor kizim bağırıyor elimde toz beziyle bi kostum bide ben ikisine bagirdim ikiside sustu.. deli deliyi görünce sopasini saklar misali....
Ayni benim kizimda oyle keselim yapistiralim biseyler yapalim benimde sabrim bi yerden sonra bitiyor... yaz icin bi okul ariyorum yoksa bu yaz evde sesler yukselir.... burasi cok sucak ya parmak boyasini ver ayaklarima sureyim balkonda baski yapayim diyorum... onun ayaklarini yikayacak halim yok yaaa
Tabi canım iyiki varlar şikayet etmiyorum varlıklarına çok şükür de durumda böyle işteGüzel uğraşlar bunlarne güzel ev cıvıl cıvıl düşünüyorum çocuktan önce ben nasıl vakit geçiriyormuşum napıyormuşum diye
Evet bende cok arastiriyorum neler yapariz diye. Eksik mi kaliyoruz diye uzuluyorum ama ogretmeni icimi ferahlatti yeter ada hanim kizim icin cok onden gidiyor birakin resim yapsin oyuncak oynasin deyince etkinlikleri biraz oyuna cevirdik..... ama benim kizimda sorun şu durmak bilmiyor.. bi etkinliknyapiyoruz bitiyor bu sefer hadi bide bunu yapalim sonra yine yineYapmayınca sende kendini kötü hissediyormusun ?
İnstagramda etkinlik sayfalarına bakıyorum psikolojim bozuluyor ilgilenmiyormuyum diyebenim öyle yapabilmem için hiç bişi yapmadan sadece etkinlik yapmam lazım o da imkansız
Yapboz yapıyoruz ,boyama yapıyoruz bide hikaye okuyorum , çekirdek açarken sohbet ediyoruz derken fazlasını da yapamıyorum
Ben mezun olsamda buralarda olurumHayırdır kızlar herkes gitmekten bahsediyor ayy gitmeyin lütfen yaa
canım herkes sureklı ya misafirlikte ya misafir alıyor gunduzde orucluyken insan hıc bısey yapmak istemiyor ondandırGrubun aktifliği çoook azaldı
oructan sonra gıtcem.. yok hıc boyle uzun sure agrımamıştıPapatyam menulerin hic saglikli duzenli değil... basin icin bir cerraha gitsen cok uzun sureli bir bas agrisi oldu cunku....daha oncede boyle oluyor muydu ?
Evet vıtamın degerlerınıde baktırcam oruc Bı bitsin deOlabilir demir eksikligi siddetli bas ağrısı yaparmışpapatya1994
Ben 58 olmadan burdan gidersem kilo veremem gıbı geliyorBen mezun olsamda buralarda olurum)
Aynen benim ki de biri bitiyor diğerini yapalım diyor bi da istiyor hiç sonu gelmiyorEvet bende cok arastiriyorum neler yapariz diye. Eksik mi kaliyoruz diye uzuluyorum ama ogretmeni icimi ferahlatti yeter ada hanim kizim icin cok onden gidiyor birakin resim yapsin oyuncak oynasin deyince etkinlikleri biraz oyuna cevirdik..... ama benim kizimda sorun şu durmak bilmiyor.. bi etkinliknyapiyoruz bitiyor bu sefer hadi bide bunu yapalim sonra yine yine
Benim esimlede etkinlik yapiyor biraz esim destekliyor.... ama baba diyor ki benim dedigim dogru kizim diyor benim dedigim doğru karakterleri ayni... bugun kizima diyor ki yaaa kizim biseyede itiraz etme kime cektin diyor ayni kendisi ben gulmeye basladim
Evet bende Burda olurum sohbeti seviyorumBen mezun olsamda buralarda olurum)
Orucun bitmesini bekleme canim daha 15 gun var sonra araya bayram tatili giriyor nerden baksan 25 gun... sen yarin kalk ac karnina aile hekimine git butun degerlerinin bakilmasini iste ozellikle ferritin , b12 ve d vitamini diye talep et... ayrica 3 aylik insulin direncinede baksinlar...canım herkes sureklı ya misafirlikte ya misafir alıyor gunduzde orucluyken insan hıc bısey yapmak istemiyor ondandır
oructan sonra gıtcem.. yok hıc boyle uzun sure agrımamıştı
Evet vıtamın degerlerınıde baktırcam oruc Bı bitsin de
Bizimkide tam saatleri ve bucuklari öğrendi elinde ogretmen bi saat yapmis bize soruyor saat kac soyleyince o karton uzerinde isaretleme yapiyor her dakika soruyorAynen benim ki de biri bitiyor diğerini yapalım diyor bi da istiyor hiç sonu gelmiyor
Saati öğrenmeye çalışıyo , harfleri yazmaya çalışıyo , bi harfi aklına alıyo o harfle başlayan şeyleri sayıyo akşama kadarYa ben saati öğrendiğim de valla 3. Sınıftaydım
Benim ki de tam saatleri biliyo da bugün de buçuğu öğrendiBizimkide tam saatleri ve bucuklari öğrendi elinde ogretmen bi saat yapmis bize soruyor saat kac soyleyince o karton uzerinde isaretleme yapiyor her dakika soruyorseninki kac yasti canim ana okula mi gidiyor...
Oooyyy masallah kuzuya aferim.... anaokuluna gidince sizde bizimki gibi tepki alacaksiniz ogretmenden yeter bisey ogretmeyin diyeBenim ki de tam saatleri biliyo da bugün de buçuğu öğrendiAkşama kadar oruç tutan o gibi saat sayıyo 4 yaşında canım anaokuluna falan gitmiyor henüz
Su cok az canim... ıspanak yogurtla yenildiginde sağlıklı degil canim ... vucuddaki demiri atiyor bilgin olsuniyi akşamlar
kahvaltı 09:00
3 demek sucuk
2 etimek
peynir
zeytin
ara
sütlü kahve
2 kare bitter
akşam
yumurtalı ıspanak
yoğurt
1 dlm ekmek
şu 1 lt spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?