Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler Arkadaşlar

Haftasonu yoğunluğundan dolayı gelemedim maalesef kusura bakmayın...

Menümü yazıp çıkacağım yarın kaldığımız yerden devam ederim bolca

19 Mayıs

Sabah 10:30
2 yumurtadan menemen
Salatalık & 2 kk Beyaz peynir
1 dl ekmek & 1 ceviz
Çay

Akşam 16:30
5 yk barbunya
1 kase yoğurt

Ara 19:30
Domates Salatalık peynir

Saat 21:00
Çay
2 hurma 3 badem

Su = 3.5 lt
Spor = Bol Ev temizliği

Menu
Sahur
BIr dilim kepek ekmegi
Biraz beyaz peynir
Bir domates
8 zeytin
Yesil cay

Iftar
Yarim kepce yogurt corbasi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi sulu kofte
Salata

Kahve sutlu
2 hurma
2 litre su

Sucuğu kendin mi yapıyordun.masallah :) hamaratsin baya.annem yapardı.çok zor olduğunu hatırlıyorum :)
Canım aslında o kadar pratik bir yolu varki kıymayı baharatlandiriyorum strecin içine koyuyorum sariyorum sıkı sıkı sucuk gibi şekil alıyor sonra buzluğa atıyorum yiyeceğim zaman kesip kesip kullanıyorum tavada dagilmiyor yoksa büyüklerimizin yaptığı gibi kurubagirsaga yapmiyorum o zor çünkü

Haftasonu olması münasebetiyle bugün giremedim şimdi geldim
Sahur :
Beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği

İftar : 1 kase Buğdaylı yoğurt çorbası
Kıymalı- ıspanaklı içli köfte ( haşlama ) 3 adet
Menemen 3 yk

Su 2 lt spor 3 saat çarşı gezdik alışveriş yaptık

Menun güzel akşam ogunune salata yada sebze yemeği de ekleyebilirdin onun dışında güzel afiyet olsun

Hoşgeldin canım bende Ocak ayında başladım doğum kilomdan kurtuldum ama hedefim uzun yinede inşallah sende hedefine bı an önce ulasirsin

Maşallah kuzulara
Bakalım çok merak ediyorum okulda neler yaşayacağımızı

Hatirlamaz olur muyumm hatirliyorum tabii. :))

hafta sonu gelsin diyoruz ama oda jet hızıyla geçiyor

menün güzel afiyet olsun

Senin kilonda olmayı çok isterdim canım
Ben boğazına çok düşkün biriyim yani miktar olarak çok yemiyorum ama çeşit olarak yerim herşey yerim hiç ayırt etmem ıvır zıvır severim herkes gibi fast food çok bayılmıyorum genelde sulu yemekçiyim ve hamur işlerine bayılırım beş çayları menüleri favorimdir eşimde çok düşkün yemeğe hamburger için Amerika’ya gider hiç abartmıyorum (gitti de) diyette çok zorlanmadım açıkçası karnım hemen doyuyor ama gözüm aç :) senin kilonda başladım burada arkadaşların sayesinde verdim hiç kopmadım buradan sana tavsiyem kendine rakip bul kesinlikle çok etkiliyor bilmiyorum ben yarışı seviyorum M merve4416 neredesin arkadaşım haydi50 kilo olma yolunda kapışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…