- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Canım sorunun ne tam bilmiyorum ama , bu dünya imtihan dünyası herkesin küçük büyük birsürü sorunu var , silkelenmeli çocuğun için kendine gelmelisin .. boşvermekte ne demek ? Öyle bi seçeneğimiz bile yokGünaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız
Canım sıkıntı neydi bilmiyorum derdinin büyüklüğünü bilemiyorum ama en buyuk aci sikinti ölüm acisiyken ve insanlar bunla bile basa cikabiliyorken sen kendi koy veremezsin sen bu haldeyken evladin napiyor seni bu halde gördükçe onun psikolojisini de bozduğunun farkinda misin karşısinda ağlayan mutsuz bir anne profili çizmek onuda bozar kalk sen bir annesin anne le daima güçlüdür senin yaratanin yanında en büyük destekcin ona sigin bi tevekkul et dua et namaz kıl hayat ipinin kopmasına müsade etme önce kendin için sonra evladin içinGünaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız
Ben hiç hatırlamıyorum canım ama sanırım benim ki o kadar uzun sürmedi. Bence doktora gitmekte fayda var.Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
Ne yapayım ki? Yaşam motivasyonumu kaybettim, sorunlarım hiçbir zaman çözülmeyecek, çözülmesi için hiçbir yol yok, her şeyi denedim ama olmuyorEeeeeeeeee şimdi bıraktın her şeyi ne oldu? Ne olacak? Sorunların halledilecek mi?
Doğumdan 2 ay sonra olurum ben 3 doğumunda da böyle olduSize bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
Günaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız
Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
Pazar günü sütçümüz geliyor canım. 2 kişi 5 litre sütü tamamen yoğurt yapıp tüketiyoruz. Kavanozlara sığmayan sütü içiyorum. :) Aslında ben yoğurtçuyum. Sütü içim almıyor.menü güzel canım afiyet olsun . Gece süt içmenin bi sebebi var mı ?
ben 11 ay olmamıştım 2 çocukta da canım
Belki de bünyeye göre değişiyor. Yine de doktora bir kontrole gitmekte fayda var. :) teşekkür ederim canım.Doğumdan 2 ay sonra olurum ben 3 doğumunda da böyle oldu
Kendine gel canım. Kaybetme hiç bir şeyi. Unutma bu hayatta en önemli en değerli kişi sensin. Kimsenin seni üzmesine, hiçbir şeyin seni yıkmasına izin verme. Şimdi desen ki herkes bi anlatsın ne derdi var diye emin ol ne dertler, ne sorunlar çıkar. Sen baştan kendini kaybedersen bir daha yolunu bulamazsın.Ne yapayım ki? Yaşam motivasyonumu kaybettim, sorunlarım hiçbir zaman çözülmeyecek, çözülmesi için hiçbir yol yok, her şeyi denedim ama olmuyor
Hih bak ilk adimi attin gerisi gelicek ins mevlam büyük gorelim neler eyleyecekKızlar haklısınız, çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben akşam size sorunumu açıklayayım, şimdi derse gitmem lazım. Belki anlatırsam ve siz de dışarıdan bir bakış açısıyla değerlendirirseniz beni daha iyi anlayabilirsiniz.
Ben 5.5 -6aylarda oldum canım 1 yıl normal diye biliyorum 1 yılın sonunda olmadiysan Dr ilaç veriyor olman içinSize bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
Bunu bilmiyordum. Bir de internette eğer günde 5 kere 15 dakika emziriyorsanız gelmeyebilir yazıyor. Tanıdığımız üst üste hamile kaldı. 2. çocuk olduğu için sütün tadı değişmiş, o yüzden ilk çocuk emmeyi bırakmış. Her şey etkiliyor :)
Canım aktardan aldım sucuk baharatı olarak Estağfurullah canım olurmu öyle şey istediğin yorumu yap çekinmeGaliba işin sırrı o baharat miktarları demi.
Sen ne koyuyırsun ne kadar koyuyorsun..
Bu yöntem kolaymış hoşuma da gitti yazarn denemek isterim
Açıkçası menüne baktım ama nasıl yorum yapsam derken
İsminin altına takıldı gözüm
dedim ne haddine yorum senin..Zaten ne denır ki
Maşallah Zeynep ne güzel vermişsin
Aynn bencede vücudun şişi gidiyor sankiPazar günü sütçümüz geliyor canım. 2 kişi 5 litre sütü tamamen yoğurt yapıp tüketiyoruz. Kavanozlara sığmayan sütü içiyorum. :) Aslında ben yoğurtçuyum. Sütü içim almıyor.
Baya geç olmuşsun sen de canım. Olduktan sonra güzel kilo gidiyormuş diye duydum. Bünye rahatlıyormuş. Senin nasıl oldu canım?
Geçmiş olsun canımBugün bir tuhaflık var üzerimde. Başım dönüyor, midemde bulantı var. Öğle arası eve gidip yatacağım biraz inşallah geçer.
teşekkürler canımGünaydınve maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?