Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın bayanlar
Geçen cilt doktoruna gittim saçım dökülüyor diye bir aletle saç diplerime baktı çok korkunç değil ama takip edeceğiz dedi çünkü bir delikten 2,3 tane geri çıkıyor dedi bugün kan vereceğim ve Kızamık aşısının 2. Dozunu olacağım
Öğleden sonra da ğösümdeki kitle için jinekologa gideceğim

Günaydın canım. Geçmiş olsun. Oralarda göğüsteki kitleye jinekoloji mi bakıyor? Çok ilginç geldi.

Evt rekabet he zaman iyidir maşallah canım bu arada inşallah koruyabilirsin 1 yıl korursan daha almazsin inşallah

Menün gayet güzel canım
Nasılsın sısy inşallah daha iyisindir seni etıketlemek istemedim bıraz zamsn geçsin de etıketlerim
Ince 1-2 dilim yiyebilirsin canım çok canın çekince..Sonradan acısı fena çıkıyor tadımlık ye..
Menun güzel akşam ogunune salata yada sebze yemeği de ekleyebilirdin onun dışında güzel afiyet olsun
O an istemedi canım sonra kalkıp yaptım Salatayı cok severim ben
Sabah uyandığında geçmişti çok şükür bugün gayet iyiydi
Tekrar geçmiş olsun canım daha da iyi olur bol bol su içir..
hafta sonu gelsin diyoruz ama oda jet hızıyla geçiyor
menün güzel afiyet olsun
Aynen ve jetler bizim üstümüzden geçiyor Heryerim ağrıyor temizlik aptım
Gecmiş olsun Gönül temiz çıkar sonuç inşallah
Bu arada kilonu okudum maşallah diyorum ne güzel keşke bizimde olsa

Galiba işin sırrı o baharat miktarları demi.
Sen ne koyuyırsun ne kadar koyuyorsun..
Bu yöntem kolaymış hoşuma da gitti yazarn denemek isterim

Açıkçası menüne baktım ama nasıl yorum yapsam derken
İsminin altına takıldı gözüm
dedim ne haddine yorum senin..Zaten ne denır ki
Maşallah Zeynep ne güzel vermişsin

merhaba gönül bende öyleyim işte
varsa yoksa ıvır zıvır

Günaydın kızlar,
Dün gece çat kapı misafir geldiği için yazamadım bir türlü,
Dün menüm;

Sabah saat 7.00-1 bardak limonlu ılık su(1 limon)

Kahvaltı 10.00

1.5 kk beyaz peynir
10 zeytin
domates salatalık
1 küçük dilim helva
2 dilim tam buğday ekmek
1 bardak şekersiz çay

Öğlen 13.00
2 kase yoğurt
2 kayısı kurusu
2 ceviz

Akşam 18.00

1 adana (dışardan söyledik)(sadece köftesi)
1 dilim tam buğday ekmek
Kuru cacık
Domates, soğan piyazı

Gece

1 bardak ılık süt

Su: 2 lt
Spor: Ayrıca bir spor yapamadım. Ama gün içinde evin derlenmesi toplanması, ütü v.s. koşturdum.

Evet ya ben de yapmak isterim. Hem daha sağlıklı olur. Eşim yemese bile ben kendim için yaparım.

Günaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız

Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.

menü güzel canım afiyet olsun . Gece süt içmenin bi sebebi var mı ?
ben 11 ay olmamıştım 2 çocukta da canım

Eeeeeeeeee şimdi bıraktın her şeyi ne oldu? Ne olacak? Sorunların halledilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…