Günaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız
Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
Kızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
Canım bizim hamilelik grubunda kullanan çok arkadas vardı @madamhd de bilir ekstra bir şikayetleri yoktu korkulacak bir durum yok sanırım
Benim bir arkadaşımda da vardı. Hamilelik dönemi boyunca iğne kullanmak zorunda kaldı. Yaralanma olduğu zaman kan akışını durdurmak biraz zor oluyormuş iğneler nedeniyle ama onun dışında pek problem yaşamadı.hamilelikten sonra devam etti mi onu hiç bilmiyorum.Kızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
buzlukta bişi olmaz canım . Benim de iştahım çok açık ve hala regl olmadımHerkese selsm ben geldim sınavlar çoook zor gidiyor, akşam iftarda biraz ızgara sucuk yanına yulaf puding yaptım kuru meyve ve çiğ fındıktan, regl olacağım saldırayım geliyor kendimi frenlemem gerek sahurda 3 hurma 2 ceviz ve 2 kaşık yoğurt yiyip yattım, kuru meyveyi buzluğa kaldırdım yememek için iyi ni etmişim bişey olmaz demi buzlukta??
benim ki fısıldıyor ama iyi şeyler değil sabırla bekliyorum bakalımsabah 45 dk eliptik yaptım evi toparladım... arkadaşa gidecem saçını boyamamı istedi bir saç boyar dönerim)
wc sorunu haloldu ama tartı yine de pek yüzüme gülmediibakalım iftara doğru neler fısıldayacak tartı
geçmiş olsun canımKızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
İğneleri kullan kendine de dikkat et bişi olmaz canım inşallahKızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
Aldım ilaçlarını hemen. Toparlar inşallah. Salgın dedi dr bol sıvı.haşlanmış patates yayla çorbası ver dediahhh kuzu , çocuklar çabuk soluyor .... sen üzülme ilaçları almaya başlasın hemen toparlar inşallah...
Canıminici ben kullandım doğuma kadar. Bende de cikmis ti. Ucu ıncecik hergun sen yapıyorsun. Sağlıcakla kucağına al inşallahİnş canım inş
Sabah a kadar 2 saat uyumadim. Habire ishali gitti. Grulduyordu karnı. Kurban olurum verene Rabbim sağlık şifa versin yavrumuzaAh canım ahh kuzular hemen soluyorlar hiç hasta olmasalar keşke anne babanın yüreği hop hop ediyor Rabbim esirgesin
Sulardan kaynaklı salgın var dedi. Bol sıvı takviyecanım inşşal herşey çözüme kavuşur
allah yardımcın olsun
ben 8 ay sonra oluyorum
bi dr göünmende fayda var
çok geçmiş olsun asya , çocuklar çabuk toparlar
mikrop mu kapmış
Ada bisey soracam sana. Dün gece aciktim gece 2 gibi. 4 kaşık yoğurt Yarım çay kaşığı toz zencefil zerdecal karıştırdım yedim. Bugün yine midem top gibi. Sen bunun sebebini cozdunmu. Hayret ediyorum top gibi çıkıyor mideahhh kuzu , çocuklar çabuk soluyor .... sen üzülme ilaçları almaya başlasın hemen toparlar inşallah...
Test yaptın mı canım kaç güm geçti?buzlukta bişi olmaz canım . Benim de iştahım çok açık ve hala regl olmadım
benim ki fısıldıyor ama iyi şeyler değil sabırla bekliyorum bakalım
geçmiş olsun canım
İğneleri kullan kendine de dikkat et bişi olmaz canım inşallah
. Teşekkür ederim canım dinlendim düzeldim birazGeçmiş olsun canım
Olmaz canım iyi yapmışsın. Başarılar sınavlarında.Herkese selsm ben geldim sınavlar çoook zor gidiyor, akşam iftarda biraz ızgara sucuk yanına yulaf puding yaptım kuru meyve ve çiğ fındıktan, regl olacağım saldırayım geliyor kendimi frenlemem gerek sahurda 3 hurma 2 ceviz ve 2 kaşık yoğurt yiyip yattım, kuru meyveyi buzluğa kaldırdım yememek için iyi ni etmişim bişey olmaz demi buzlukta??
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinKızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
Ben ilk kez duydum canım geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
Bugün de gelmeyecek benim belli kibuzlukta bişi olmaz canım . Benim de iştahım çok açık ve hala regl olmadım
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım. Teşekkür ederim canım dinlendim düzeldim biraz
Olmaz canım iyi yapmışsın. Başarılar sınavlarında.
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Ben ilk kez duydum canım geçmiş olsun dikkat et kendine
6 gün geçtiTest yaptın mı canım kaç güm geçti?
Benim ki deBugün de gelmeyecek benim belli ki
sanki oruçta vucud kitledi kendini .... bu ayı kilo almadan azcık veeerk kapatsak iyi gibibuzlukta bişi olmaz canım . Benim de iştahım çok açık ve hala regl olmadım
geçmiş olsun canım
pirinç lapası ve muzda verebilirsin birde bol bol çubuk krakerde verebilirsin canım tuz ihtiyacınıda karşılamış olur...Aldım ilaçlarını hemen. Toparlar inşallah. Salgın dedi dr bol sıvı.haşlanmış patates yayla çorbası ver dedi
Çok arada kaldık varya6 gün geçti3 gün geçince yapmıştım ama bişi çıkmadı tekrar yapacağım sanırım Bi kaç gün daha geçerse
Benim ki de
bende yiyince aynı eşyleri yaşıyordum canım sen dr gidince bende anladım bundan kaynaklandığını .... bu yüzden daha az koymayı düşünüyorum oruçtan sonra .... ramazanda hiç kullanmam...Ada bisey soracam sana. Dün gece aciktim gece 2 gibi. 4 kaşık yoğurt Yarım çay kaşığı toz zencefil zerdecal karıştırdım yedim. Bugün yine midem top gibi. Sen bunun sebebini cozdunmu. Hayret ediyorum top gibi çıkıyor mide
senin günün geçermiydi ? yoksa ilk defa mı böyle oldu ?6 gün geçti3 gün geçince yapmıştım ama bişi çıkmadı tekrar yapacağım sanırım Bi kaç gün daha geçerse
Benim ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?