Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım nedir bu kadar seni çoook üzen ?

ben 2,5 ay sonra regli olmuştum...

Diyet yapmadım canım bilmiyorum o yüzden süt yerine yoğurt daha iyi diye sordum da devamlı içmiyormuşsun sanırım

sabah 45 dk eliptik yaptım evi toparladım... arkadaşa gidecem saçını boyamamı istedi bir saç boyar dönerim )
wc sorunu haloldu ama tartı yine de pek yüzüme gülmedii bakalım iftara doğru neler fısıldayacak tartı

buzluğa koyduysan yemek için alıp bayağı beklemen gerekecek .. bende kuru meyveleri buzdolabına koyuyorum ama buzluğa değil... ona rağmen iftara 1,5 saat önce çıkarıyorum ona rağmen yenilmesi zor oluyor...

Sağolun kızlar bekliyoruz hâlâ dr u. Suratı kaşık kadar kaldı kuzumun

Kızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
benim arkadaşım yaşadı canım , hergün düzenli kullanmış çok şükür bir sıkıntı olmamış şimdi oğluşu 6 yaşında

inş canım biraz canım sıkıldı ama neyse ki çaresi var, iğnelerden kaçış yok bana
hiç canını sıkma canım , çok şükür çaresi var ... herşey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar bol bol resim çekil ilerde bebişin görsün ) naz yap trip at hamilelikte herşey serbest

Kızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
Canım bizim hamilelik grubunda kullanan çok arkadas vardı madamhd de bilir ekstra bir şikayetleri yoktu korkulacak bir durum yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…