canım nedir bu kadar seni çoook üzen ?Günaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız
ben 2,5 ay sonra regli olmuştum...Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
Diyet yapmadım canım bilmiyorum o yüzdenPazar günü sütçümüz geliyor canım. 2 kişi 5 litre sütü tamamen yoğurt yapıp tüketiyoruz. Kavanozlara sığmayan sütü içiyorum. :) Aslında ben yoğurtçuyum. Sütü içim almıyor.
Baya geç olmuşsun sen de canım. Olduktan sonra güzel kilo gidiyormuş diye duydum. Bünye rahatlıyormuş. Senin nasıl oldu canım?
geçmiş olsun canımBugün bir tuhaflık var üzerimde. Başım dönüyor, midemde bulantı var. Öğle arası eve gidip yatacağım biraz inşallah geçer.
buzluğa koyduysan yemek için alıp bayağı beklemen gerekecek .. bende kuru meyveleri buzdolabına koyuyorum ama buzluğa değil... ona rağmen iftara 1,5 saat önce çıkarıyorum ona rağmen yenilmesi zor oluyor...Herkese selsm ben geldim sınavlar çoook zor gidiyor, akşam iftarda biraz ızgara sucuk yanına yulaf puding yaptım kuru meyve ve çiğ fındıktan, regl olacağım saldırayım geliyor kendimi frenlemem gerek sahurda 3 hurma 2 ceviz ve 2 kaşık yoğurt yiyip yattım, kuru meyveyi buzluğa kaldırdım yememek için iyi ni etmişim bişey olmaz demi buzlukta??
Bende yememek için koydum işte şu Sıra çok yedim diyebuzluğa koyduysan yemek için alıp bayağı beklemen gerekecek .. bende kuru meyveleri buzdolabına koyuyorum ama buzluğa değil... ona rağmen iftara 1,5 saat önce çıkarıyorum ona rağmen yenilmesi zor oluyor...
Önceki gün kaçamak yaptım. Onu dengelemek için az oldu canımBaya az olmus canim yediklerin
Ay canım çok geçmiş olsunKızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
çook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ..Kızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
benim arkadaşım yaşadı canım , hergün düzenli kullanmış çok şükür bir sıkıntı olmamış şimdi oğluşu 6 yaşındaKızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
ahhh kuzu , çocuklar çabuk soluyor .... sen üzülme ilaçları almaya başlasın hemen toparlar inşallah...Sağolun kızlar bekliyoruz hâlâ dr u. Suratı kaşık kadar kaldı kuzumun
benim arkadaşım yaşadı canım , hergün düzenli kullanmış çok şükür bir sıkıntı olmamış şimdi oğluşu 6 yaşında
hiç canını sıkma canım , çok şükür çaresi var ... herşey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar bol bol resim çekil ilerde bebişin görsüninş canım biraz canım sıkıldı ama neyse ki çaresi var, iğnelerden kaçış yok bana
Canım bizim hamilelik grubunda kullanan çok arkadas vardıKızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
Ah canım ahh kuzular hemen soluyorlar hiç hasta olmasalar keşke anne babanın yüreği hop hop ediyor Rabbim esirgesinSağolun kızlar bekliyoruz hâlâ dr u. Suratı kaşık kadar kaldı kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?