Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda var

Gece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda var
yine de dokunuyorsa yeme bence canım ya da miktarını azalt gün gün arttır

canım zencefil ve zerdaçalı haftada bir yap....ama zerdaçal ve çörekotuyağını birlikte hergün yiyebilrisin demişti diyetisyen... çay kaşığının ucuyla koy ramazandan sonra bende öyle deniyecem.

Ben geldim sporumu yaptım şimdi oruçluyken nekadar zormuş dilim damagim kurudu
17 dk treining yaptım cardio oluyor kendileri ama hızlı hoplamali falan yok boğazım kurudu 17 dk yaptım
Sonra 21 dk Leslie yaptım oh mis Ramazanda Leslie beni paklar öbürleri hızlı geliyor
Yani toplamda 38 dk spor yapmış oldum
İnşallah bu hafta 0 kaçamaksiz bol sporlu bakalım nasıl olacak

İftar menüm tavuk sote, taze fasulye ve dukan krebi , spor da leslie olacak sizce nasıl
Canım oruclusun bence çorba da olmalı başlangıç için hem midene gelen ilk gıda mideni rahatlatır hem daha az yemek yemeni sağlar midende hacim tutar ama her akşam içiyorum dersen bu akşam olmayabilir sıkıntı yok

harika canım daha neyapalım demi ) valla oruç oruç spor yapan nadir insanlarız

Doğru aslında hazır çorba var ama sadece oda analı kızlı Knorr

harika canım daha neyapalım demi ) valla oruç oruç spor yapan nadir insanlarız
Ay çok zormuş boğazım kurudu resmen ama yaptıkça insanın yapasi geliyor bu bir gerçek inşallah Ramazan'dan sonra daha çok yaparım
Geçen hafta fazla bulgur tukettim bu haftada böyle deniycem bakalım nekadar gidecek ama etrafimdaki herkes kilo almış biz vermeye calisiyoruz daha ne olsun demi

ramazandan sonra birlikte daha fazla yaparız inşallah canım... bende kafamda hazırladım proğramı sabah 1,5 saat öğleden sonra 1 saat yapacam bayram sonrası ))
canım , geç yiyoruz yaaa erimiyor yağa dönüyor ne yesek bence.... en azından almadan azda olsa kilo vererek kapatırız ramazanı....

İnşallah canım sen bana koçluk yap senin gazinla bende yapayım
evt geç oluyor uyuyuncada vücut eritmiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…