Gece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda varbende yiyince aynı eşyleri yaşıyordum canım sen dr gidince bende anladım bundan kaynaklandığını .... bu yüzden daha az koymayı düşünüyorum oruçtan sonra .... ramazanda hiç kullanmam...
çok tokluk hissi veriyor ve acıktırmıyor diyetisyenlerde bundan dolayı veriyor sanırım.. ölçüsünü azalt biraz...
aynen bakalımsanki oruçta vucud kitledi kendini .... bu ayı kilo almadan azcık veeerk kapatsak iyi gibi
valla aynen yaÇok arada kaldık varya
Tam günü gününe olmam ama 6 gün de geçmiyordu canım bilmiyorum vallasenin günün geçermiydi ? yoksa ilk defa mı böyle oldu ?olabilir mi ?
yine de dokunuyorsa yeme bence canım ya da miktarını azalt gün gün arttırGece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda var
canım zencefil ve zerdaçalı haftada bir yap....ama zerdaçal ve çörekotuyağını birlikte hergün yiyebilrisin demişti diyetisyen... çay kaşığının ucuyla koy ramazandan sonra bende öyle deniyecem.Gece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda var
Muz ver canım inşallah geçer hemenSabah a kadar 2 saat uyumadim. Habire ishali gitti. Grulduyordu karnı. Kurban olurum verene Rabbim sağlık şifa versin yavrumuza
çok güzel canım , bizde bugünde lahmacun var dünden kaldı.... ama bugün biraz fazla yiyecem çok acıktım şuanİftar menüm tavuk sote, taze fasulye ve dukan krebi , spor da leslie olacak sizce nasıl
Canım oruclusun bence çorba da olmalı başlangıç için hem midene gelen ilk gıda mideni rahatlatır hem daha az yemek yemeni sağlar midende hacim tutar ama her akşam içiyorum dersen bu akşam olmayabilir sıkıntı yokİftar menüm tavuk sote, taze fasulye ve dukan krebi , spor da leslie olacak sizce nasıl
harika canım daha neyapalım demiBen geldim sporumu yaptım şimdi oruçluyken nekadar zormuş dilim damagim kurudu
17 dk treining yaptım cardio oluyor kendileri ama hızlı hoplamali falan yok boğazım kurudu 17 dk yaptım
Sonra 21 dk Leslie yaptım oh mis Ramazanda Leslie beni paklar öbürleri hızlı geliyor
Yani toplamda 38 dk spor yapmış oldum
İnşallah bu hafta 0 kaçamaksiz bol sporlu bakalım nasıl olacak
Lahmacun baya sağlıklı birşeymiş ya cidden çok yararı varmış bende ayda 2 sefer yiyeyim 1 adetçok güzel canım , bizde bugünde lahmacun var dünden kaldı.... ama bugün biraz fazla yiyecem çok acıktım şuan
Doğru aslında hazır çorba var ama sadece oda analı kızlı KnorrCanım oruclusun bence çorba da olmalı başlangıç için hem midene gelen ilk gıda mideni rahatlatır hem daha az yemek yemeni sağlar midende hacim tutar ama her akşam içiyorum dersen bu akşam olmayabilir sıkıntı yok
benii biliyorsun diyet boyunca her pazar 2 adet yedimLahmacun baya sağlıklı birşeymiş ya cidden çok yararı varmış bende ayda 2 sefer yiyeyim 1 adet
Haftasonu bende yiyeyimbenii biliyorsun diyet boyunca her pazar 2 adet yedim) tavsiye ederim
Ay çok zormuş boğazım kurudu resmen ama yaptıkça insanın yapasi geliyor bu bir gerçek inşallah Ramazan'dan sonra daha çok yaparımharika canım daha neyapalım demi) valla oruç oruç spor yapan nadir insanlarız
ramazandan sonra birlikte daha fazla yaparız inşallah canım... bende kafamda hazırladım proğramı sabah 1,5 saat öğleden sonra 1 saat yapacam bayram sonrasıAy çok zormuş boğazım kurudu resmen ama yaptıkça insanın yapasi geliyor bu bir gerçek inşallah Ramazan'dan sonra daha çok yaparım
Geçen hafta fazla bulgur tukettim bu haftada böyle deniycem bakalım nekadar gidecek ama etrafimdaki herkes kilo almış biz vermeye calisiyoruz daha ne olsun demi
İnşallah canım sen bana koçluk yap senin gazinla bende yapayımramazandan sonra birlikte daha fazla yaparız inşallah canım... bende kafamda hazırladım proğramı sabah 1,5 saat öğleden sonra 1 saat yapacam bayram sonrası))
canım , geç yiyoruz yaaa erimiyor yağa dönüyor ne yesek bence.... en azından almadan azda olsa kilo vererek kapatırız ramazanı....
1 patlıcan 1 kabak ve minik minik yaptığım köfteden yemek yapmıştım süperdiEvde dünden kalma yemeklerim var ama bulgur tarzı kendime yemek yapmak istiyorum
Kabak yapmak istiyorum değişik tariflerinize açığım
Evt güzel fikir teşekkür ederim canım1 patlıcan 1 kabak ve minik minik yaptığım köfteden yemek yapmıştım süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?