Ben kabak yemeğini şöyle yapıyorum içine biber soğan domates sarmısak. Varsa üzerine tavuk veya kiymada koyabilirsin. Yanına yoğurt la çok güzel gidiyorEvde dünden kalma yemeklerim var ama bulgur tarzı kendime yemek yapmak istiyorum
Kabak yapmak istiyorum değişik tariflerinize açığım
Hepsini cigdenmi koyuyorsun canımBen kabak yemeğini şöyle yapıyorum içine biber soğan domates sarmısak. Varsa üzerine tavuk veya kiymada koyabilirsin. Yanına yoğurt la çok güzel gidiyor
tamam canım bende her zaman benimle spor yapacak arkadaş arıyorum zatenİnşallah canım sen bana koçluk yap senin gazinla bende yapayım
evt geç oluyor uyuyuncada vücut eritmiyor demekki
kabak tarifi ayça kayanınEvde dünden kalma yemeklerim var ama bulgur tarzı kendime yemek yapmak istiyorum
Kabak yapmak istiyorum değişik tariflerinize açığım
Yok pisiriyorum. Soğan biber domates önce sonra kabak. Az su. Pisiyor. Baharat az salça. Tavuk falan ayrı haslayip koyuyorum eğer koyarsam tabiiHepsini cigdenmi koyuyorsun canım
Aaa bende bu tarife yakın yapıyorumkabak atrifi ayça kayanın
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1,5 kabak rendele canım
2-3 dilim kaşar peynir...
önce biberleri doğrayıp 1 yk yağ ile tavada çeviriyoruz ... üzerine rendeelnmiş kabağı atıyoruz çeviriyoruz üzerine istediğin baharatları at.. ben kekiğe bayılıyorum ve çok yakışıyor kekik , kekik atıyorum... yarım çay bardağından biraz fazla su koyuyoruz ağzını kapat pişsin... pişince üstüne 2-3 dilim kaşarı at ocağın altını kapat.... biraz kaşar o sıcakla erisin... nefis oluyor yanında üzeri naneli yoğurt... ben çok sevdim bu tarifi yaparım genellikle...
Çok teşekkür ederim deniycem canımYok pisiriyorum. Soğan biber domates önce sonra kabak. Az su. Pisiyor. Baharat az salça. Tavuk falan ayrı haslayip koyuyorum eğer koyarsam tabii
Bende şimdi Ayça kayayı izliyordum :)kabak tarifi ayça kayanın
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1,5 kabak rendele canım
2-3 dilim kaşar peynir...
önce biberleri doğrayıp 1 yk yağ ile tavada çeviriyoruz ... üzerine rendeelnmiş kabağı atıyoruz çeviriyoruz üzerine istediğin baharatları at.. ben kekiğe bayılıyorum ve çok yakışıyor kekik , kekik atıyorum... yarım çay bardağından biraz fazla su koyuyoruz ağzını kapat pişsin... pişince üstüne 2-3 dilim kaşarı at ocağın altını kapat.... biraz kaşar o sıcakla erisin... nefis oluyor yanında üzeri naneli yoğurt... ben çok sevdim bu tarifi yaparım genellikle...
Hic denemedim canim , bi halka halka yap guzel olursa haber verBende şimdi Ayça kayayı izliyordum :)
Rendelenmeyip halka halka dogransa nasil olur acaba
Off acıktım
deniycem canım teşekkür ederim
Kesinlikle bende varım ramazan sonrası motivasyon bozukluğu yaşadım dün çok kilo verdim ama anlamıorım hala aynıyım diye bugün güzel şeyler duydum çevremden ve çok mutlu oldum ramazan sonrası beraber spor yapalım lütfennntamam canım bende her zaman benimle spor yapacak arkadaş arıyorum zaten
Yapalim canimKesinlikle bende varım ramazan sonrası motivasyon bozukluğu yaşadım dün çok kilo verdim ama anlamıorım hala aynıyım diye bugün güzel şeyler duydum çevremden ve çok mutlu oldum ramazan sonrası beraber spor yapalım lütfennn
Kesinlikle bende varım ramazan sonrası motivasyon bozukluğu yaşadım dün çok kilo verdim ama anlamıorım hala aynıyım diye bugün güzel şeyler duydum çevremden ve çok mutlu oldum ramazan sonrası beraber spor yapalım lütfennn
. Ben çok mutluyum bu ramazan ilk defa kilo almadan hatta birazda vererek kapatacağım ramazanı. Normalde hep kilo alıyordum. Pideden ve tatlıdan uzak durmak iyi oluyormuş. Bir de spor yapsam Harika olacaksanki oruçta vucud kitledi kendini .... bu ayı kilo almadan azcık veeerk kapatsak iyi gibi
Evet canım bulunuyordukBugün kilo bildiriminde bulunuyormuyduk
Kızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
Canım bizim hamilelik grubunda kullanan çok arkadas vardımadamhd de bilir ekstra bir şikayetleri yoktu korkulacak bir durum yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?