Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bana enginar tarifi verecek var mı?
ben portakallı yapıyorum.
1 soğanı minik doğrayıp zeytin yağında hafif kavuruyorum.
İçine bezelye, küp doğranmış havuç, küp patates ekliyorum.(artık patates de koymuyorum)
2 dk daha kavuruyorum.
Enginarları içleri tavanın dibine bakacak şekilde diziyorum. Üzerine bir bardak portakal suyu. Bir limon suyu ve yarım bardak sucak su ekleyip tavanın ağzını kapatıyorum.
Enginarlar yumuşayınca sebzeler de pişmiş oluyor. Altını kapatıp soğutuyorum.
Enginarları ters çevirip garnitürü doldurup dereotu ile servis yapıyorum.
Ertesi gün daha lezzetli oluyor.
benim 6 lı rakamlar bile hayal olarak kalacak herhalde

Cuma:78.9
Pazartesi:78.9

Artık diyecek bir lafım kalmadı. Sıfır kaçamak, oruç, bol su. Haftada iki kez reformera gidiyorum. Bol hareket ediyorum. Daha ne yapayım.
Cuma’ya kadar tartılmamayı deneyeceğim.

Kızlar menum Sabah 10 da
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de
10 erik

Saat 17 de
10kaşık kabak salata

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
tatlım az mı olmuş sanki.
Benin de tek çarem kardiyo. Ramazan’dan sonra bol yürüyüş yapacağım.
İnşallah canım sen bana koçluk yap senin gazinla bende yapayım
evt geç oluyor uyuyuncada vücut eritmiyor demekki
beni de aranıza alın..
tamam canım bende her zaman benimle spor yapacak arkadaş arıyorum zaten
ben de varım.
güzel bir tarife benziyor. Denerim mutlaka.

Gece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda var
üstüne bol su içmek gerek ama.
İftar menüm tavuk sote, taze fasulye ve dukan krebi , spor da leslie olacak sizce nasıl
aferin sana. Kendine iyi bakıyorsun. Buraya geldiğinden beri menülerin çok değişti canım. Kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye başladın, bu da çok önemli bir şey.

Ya kızlar 2,5 yaşındaki oğlum burnuna yeşil mercimek kadar boncuk sokmuş , bana söyleyince baktım gözükmüyor, hemen aspiratörle çektim gözüktü alcaktım ki tekrar nefes aldı ve şu an hiç gözükmüyor çekiyorum gelmiyor solunumun da bi sıkıntı yok kendi de iyi ama aklıma takıldı nereye gitti

Evet çoook sağlıksız yerdim eskiden neler etmişim kendşmr

Ah canım dra goturmekmi lazım acaba hiç bilmiyorum bu durumda ne yapmak lazım

Cuma = 80,7
Bugün = 80,9
+200

Dün hem iftarda hem de sahurda kuru fasulye yedim sanırım onun etkisi
Evt bakliyat sisiriyor onun siskinligidir

Artık diyecek bir lafım kalmadı. Sıfır kaçamak, oruç, bol su. Haftada iki kez reformera gidiyorum. Bol hareket ediyorum. Daha ne yapayım.
Moral bozmak yok vücut direniyor bı yerde direnci kırılacak ve kilo vermeler başlayacak sadece sabret
Tabi bayramdan sonra hep beraber spor yaparız canım birbirimizi bol bol gaza getiririz

Hic oyle düşünme azimle devam et gidecek canim

Canim ramazanda bu normal bak bende duruldum .... ilk hafta regliydim oruc tutamadim birden kilo gitti... oruca basladim hergun 1 saat 45 dk spor yaptim zorla -900 gordum bu hafta artiyim gitmiyor ...o yuzden ramazan istisna takilma..

Cook geçmiş olsun canim ...bi dr gotursen Allah korusun ne olur ne olmaz...merak ettim bizi haberdar et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…