Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ramazanda hepimizde var bir durgunluk ramazan sonrası şöyle iyice bir çoşalım

ramzanda hepimizde var bir durgunluk ramazan sonrası şöyle iyice bir çoşalım

Çoşalım inşallah

Az önce pazara gittim.
gözlerim böyle oldu. Kirazlar, çilekler, erik, karpuz, kavun, yeni dünya, kayısı, nektari, şeftali ve hele ki bide incir çıktımı off offf. Ben yaz meyvelerini çok seviyorum ya yemeden duramam kiii

Bende yaz meyvelerini cok seviyorum... ozellikle kiraz , kavun ve üzüm.. ama kavun ve üzüm diyettekilere pek onerilmiyor....

Yok be abla ben senin için demedim ki

Tlfnumu evde unutmuşum kendimi eksik hissediyorum
Ben tel kılıflı herşeyim içinde cüzdan niyetine kullanıyorum kartlarım param..
Artık cüzdan taşımıyorum unutursam ben felaket olur sap gibi kalırım

sen de üzülme.... olur bazen öyle durumlar hepimizin anı anına uymuyor insanlık hali

Sonra bi bakıyorsun o melekler büyümüş 10 aylık olmuş
Off bende çok severim yaz meyvelerini bı öğünde bı porsiyon da yetmiyorki insana heleki bı kaç çeşit varsa evde

S sisyphos
Sısy nasılsın canım gel yaz iyi gelir belki
Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum

Hey Maşallah Ben bi dışarı çıktım pazara markete falan uğradım. bittim yaaa
Bizim burdada pazar var ama gitmeyi gözüm yemiyor
Evde ilaçlar var eşim illa ana sağlığına götür ver dedi bı ara çıkarsam onları birakicam

Sonra bi bakıyorsun o melekler büyümüş 10 aylık olmuş

Off bende çok severim yaz meyvelerini bı öğünde bı porsiyon da yetmiyorki insana heleki bı kaç çeşit varsa evde

Aynen ya. Diyette değilken bile çeşit çeşit alıyordum yiyemeden çürüyordu atıyordum bide şimdi diyetteyken nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…