çok çok sevindim güzel bir hamilelik geçir inşallah :) burası uğurlu geldi desene
ilk etapta sanırım öyle zaten her 6 ayda bir muayeneye gidiyorum o zaman hep memeleri kontrol ediyor
inşallah Korurum diye düşünüyorum 55 TEn yukarı çıkmaman lazım
inşallah :) teşekkür ederim
eve sokmamak en güzeli
Benim için mümkün değil eşim alıyor çocuklar yiyor
Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum
45 dk Leslie yaptım geldim
Evt iyi geliyorbende başlıyacagım lesileye bir ara yapmıştım iyi inceltmişti
Seni zorla ordami tutuyorlar bide mobing mi uyguluyorlar ülkemizde kadınların yaşadığı bir durum ne yazikki zorunlu hizmet nekadar süreMerhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum
Benim bildigim kadariyla eski eşler ayni ilde olmasin diye tayin bile yapiyorlar...Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum
bende ya günden hiç bişi anlamıyorum hemen akşam oluyorBen ramazanda formdan düştüm ya hiç bir şey yapmaya fırsat bulamıyorum. Pek çok işimi bitiremeden ne zaman akşam oluyor farkında değilim. Zaten iftardan sonra hemen yatma vakti geliyor. Ben genelde ramazanlarda böyle oluyorum ya. Uykusuz, yorgun
ayy bende bayılırım kiraz kavuna .Bende yaz meyvelerini cok seviyorum... ozellikle kiraz , kavun ve üzüm.. ama kavun ve üzüm diyettekilere pek onerilmiyor....
Bu aralar baş dönmelerim göz kararmalarım oluyor. Açlıktan muhtemelen ama yine de sabah gidip tahlil yaptırdım. Hem kan değerlerime baktırdım hem de beta hcg
Ay bi 55 gorsem ondan sonra kendime az az yeme izni verecem 60 a kadar yolum olur 60 gorunce tekrar sıkı diyetbende ya günden hiç bişi anlamıyorum hemen akşam oluyor
ayy bende bayılırım kiraz kavuna .
Diyettekilere nerde tatsız tutsuz şey var o öneriliyor .
O yüzden napıyoruz
Diyet yapmıyoruz
Sağlıklı besleniyoruz
Hepsinden yiyoruz
Beta hcg..
Bende de gelen giden yok bekliyorum hala
Ama nasıl olur yaBende yaz meyvelerini cok seviyorum... ozellikle kiraz , kavun ve üzüm.. ama kavun ve üzüm diyettekilere pek onerilmiyor....
Canım çok karbonlu bir menü olmuş öğlen pilavı yemeyebilirsin diğerlerini ye yogurtta götür yanında orda yoksa yada salataMerhaba kızlar;
Ben yine bebe başı beklerken uyuyakaldım. Dün menümü paylaşamadım. Benim başım eşimin yeme durumuyla belada. Onunla yerken nefsimi köreltmek çok zor.
Ben menümü daha yeni paylaşabiliyorum. Daha düzenli olacak işallah bundan sonra
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
1kk beyaz peynir
6 tane zeytin
2 küçük dilim helva
domates salatalık, şekersiz çay
Ara 10.00 : 3 ceviz
Öğlen:12.00 (işyerinde çıktığı için yemek zoruna kalıyorum)
6 yk pirinç pilavı
1 tavuk but (ne yazık ki kızartma)
Salata
1 kase yoğurt çorba
Ara:şekersiz türk kahvesi15.00
Akşam 19.00
7 yk kıymalı makarna
1 kase yoğurt
Seker oranlari cok yuksekmis canim...Ama nasıl olur yaen sevdiklerim...
Ay bi 55 gorsem ondan sonra kendime az az yeme izni verecem 60 a kadar yolum olur 60 gorunce tekrar sıkı diyet
Seker oranlari cok yuksekmis canim...
Günaydın bile diyemedim kızlar yaaaaa
Asker alımı varmış. Sabah saat 08:30 da bi başladık kayıt vermeye 12:00 ye kadar sadece 15 dk mola verdim. Oruç oruç mahvoldum. Hastanede öğle arası dinlenecek yer yoktu bende eve geldim. Hava çok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?