Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....
Sebebi ne biliyor musun? Vücut eksik olanı istiyor (aşerme) fazla olanı istemiyor. Ben beyaz peynire aşerdiğimi biliyorum

Bunda da bir hayır vardır canım hiç üzme kendini. İçini ferah tut ben yakın zamanda düze çıkacağına inanıyorum. Yeterki sen kendini bırakma. Hayat çok güzel emin ol

Ben kopamıyorum burdan, gerçi diyette gibiyim acayip iştahsızım hele tatlı isteğim , hele ki çay ölsem inanmazdım et köfte sucuk tamamen bitmiş durumda yoğurt süt çorba takılıyorum :)
. Kopma zaten çok seviyoruz seni
. Yeeee ama dikkatli ve dengeli ye. Her gün değil de iki güne bir ye. Yoksa meyve yemeden olmaz. Bir de saat 15:00 ten önce ye
45 dk Leslie yaptım geldim
Maşallah harikasın
Bu aralar baş dönmelerim göz kararmalarım oluyor. Açlıktan muhtemelen ama yine de sabah gidip tahlil yaptırdım. Hem kan değerlerime baktırdım hem de beta hcg
O bende de oluyor canım sanırım oruçtan. Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim
Menü yazmana çok sevindim. Pilav ve makarna haricinde güzel olmuş menün
Ay bi 55 gorsem ondan sonra kendime az az yeme izni verecem 60 a kadar yolum olur 60 gorunce tekrar sıkı diyet
. Yok yok 60 a kadar bekleme sonra benim gibi debelenip duruyorsun. 2 kilo fazlalaşınca başla. Hatta günlük telafi et en güzeli o
Bayıldım bu diyetisyene

Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....
Bende çaydan nefret etmiştim. Kokusu bile midemi bulandırıyordu.

Ya çok sinir oldum nedir bu kadınların çektiği. Onu da ona destek olanlarıda Allah'a havale ediyorum... Bosandıgın için tayin hakkın olmuyor mu can güvenliği için. Böyle bir kolaylık sağlanıyor memurlara ama üniversite için geçerli değil mi?
Bak eskıbılezık hamile olduğunu öğrendi beklemediği bir anda...
İnşallah seninde işlerin en hayırlı şekilde gelişir.. Okuyan herkes dua etmiştir eminim.

kilo ne durumda canım ?

129,4 çıktım canım hiç günlerdir dikkat etmiyorum ne varsa yiyorum

düzene giremedim hiç yaa

şu diyetisyene bi gideyim de ramazandan sonra inşallah her şey daha düzene girer

LAydLiNe canım bugün hele tam bir felaket yarından itibaren yazsam olur mu oruca da başlicam inşallah yarın daha iyi olur

Felakette olsa yaz canım. Yazdıkça kendimizle yüzleşiyoruz iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…