Sebebi ne biliyor musun? Vücut eksik olanı istiyor (aşerme) fazla olanı istemiyor. Ben beyaz peynire aşerdiğimi biliyorumBende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....
Evet canım sağlıkçıyımhastanede mi çalışıyorsun
Bunda da bir hayır vardır canım hiç üzme kendini. İçini ferah tut ben yakın zamanda düze çıkacağına inanıyorum. Yeterki sen kendini bırakma. Hayat çok güzel emin olMerhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum
Kolay gelsin canım İstanbul 27 ° bu bize fazla geliyor 39Mutfağın camını sildim perde makinada sonra utuleyip asacam. 1 saat e pazara cikacam hava 39 derece
. Kopma zaten çok seviyoruz seniBen kopamıyorum burdan, gerçi diyette gibiyim acayip iştahsızım hele tatlı isteğim , hele ki çay ölsem inanmazdım et köfte sucuk tamamen bitmiş durumda yoğurt süt çorba takılıyorum :)
. Yeeee ama dikkatli ve dengeli ye. Her gün değil de iki güne bir ye. Yoksa meyve yemeden olmaz. Bir de saat 15:00 ten önce yeÇoşalım inşallah
Az önce pazara gittim.
gözlerim böyle oldu. Kirazlar, çilekler, erik, karpuz, kavun, yeni dünya, kayısı, nektari, şeftali ve hele ki bide incir çıktımı off offf. Ben yaz meyvelerini çok seviyorum ya yemeden duramam kiii
Maşallah harikasın45 dk Leslie yaptım geldim
O bende de oluyor canım sanırım oruçtan. Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyimBu aralar baş dönmelerim göz kararmalarım oluyor. Açlıktan muhtemelen ama yine de sabah gidip tahlil yaptırdım. Hem kan değerlerime baktırdım hem de beta hcg
Menü yazmana çok sevindim. Pilav ve makarna haricinde güzel olmuş menünMerhaba kızlar;
Ben yine bebe başı beklerken uyuyakaldım. Dün menümü paylaşamadım. Benim başım eşimin yeme durumuyla belada. Onunla yerken nefsimi köreltmek çok zor.
Ben menümü daha yeni paylaşabiliyorum. Daha düzenli olacak işallah bundan sonra
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
1kk beyaz peynir
6 tane zeytin
2 küçük dilim helva
domates salatalık, şekersiz çay
Ara 10.00 : 3 ceviz
Öğlen:12.00 (işyerinde çıktığı için yemek zoruna kalıyorum)
6 yk pirinç pilavı
1 tavuk but (ne yazık ki kızartma)
Salata
1 kase yoğurt çorba
Ara:şekersiz türk kahvesi15.00
Akşam 19.00
7 yk kıymalı makarna
1 kase yoğurt
. Yok yok 60 a kadar bekleme sonra benim gibi debelenip duruyorsun. 2 kilo fazlalaşınca başla. Hatta günlük telafi et en güzeli oAy bi 55 gorsem ondan sonra kendime az az yeme izni verecem 60 a kadar yolum olur 60 gorunce tekrar sıkı diyet
Bayıldım bu diyetisyeneEki Görüntüle 2271129
- dytnazliyuksel
Tartılar böyle iniyor çıkıyor
O yüzden diyorum ki her gün tartılma moralini bozma
Gün geliyor nerede hata yaptığını biliyorsun
Gün geliyor her şey doğru giderken tartıda tık yok
Bazen günde üç kere tuvalete çıkıyorsun,
Bazen hiç
Bazen Çok güzel uyuyorsun
Bazen uykudan eser yok
Bazen turşunun tuzun miktarını kaçırıyorsun
Regli oluyorsun, stres, Gerginlik,hafif bir nezle
Bakıyorsun yine tartı oynamış
Günlük kalorin dünkü ile aynı ama dağılım akşama kayınca yani düne göre akşam biraz fazla yiyince dolayısıyla sabah fazla çıkıyorsun.
Bazen egzersiz yapıyorsun terleme ile fazla suyu atıyorsun vücuttan
Hopp ertesi gün az çıkmışsın
—
O gün tartı daha azsa= başarılı, süper
Tartı biraz fazla ise=başarısızsın iradesiz, çalışmayan metabolizma
—
Ama görüyorsun ki tartı bir tek senin yediklerine bağlı değil
—
Kısaca her gün tartıldığında Düzenli bir iniş elde etmemen Gayet normal vücudun akışı bu çünkü...
Vücudun ben sağlıklıyım diyor aslında
Sadece hassas Her şeyden etkileniyor
—
Önemli olan haftalık aylık on günlük Periyotlar
Bazen tartı değil Mezura ile ölçdüğünden ve karın çevresi yine güzel bir ölçüm olabilir...
—
Tartıdan uzak kalma
Ama tartıya da bağımlı olma
Tartı ilerleyişi görmeye yarayan araçlardan sadece bir tanesi
Yediklerini, alışkanlıklarını değiştirdiğin, Ve bu değişiklikleri hayatına adapte edebildiğin sürece Sağlıklı kiloya varacak ve onu koruyacaksın❣
ben hiç perde ütülemem makinadan çıkarır direkt asarım hiç kırışık durmaz...Mutfağın camını sildim perde makinada sonra utuleyip asacam. 1 saat e pazara cikacam hava 39 derece
Bende çaydan nefret etmiştim. Kokusu bile midemi bulandırıyordu.Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....
ben hiç perde ütülemem makinadan çıkarır direkt asarım hiç kırışık durmaz...
Evet bende ütülenen perde almam. Ütüyü sevmeyen biri olarak. Bir de perde ütülemek en zoruBende öyle, ütülenen perdeyi zaten almambenim vaktim çok değerli dermişim şaka şaka üşenirim hemde çok
Ya çok sinir oldum nedir bu kadınların çektiği. Onu da ona destek olanlarıda Allah'a havale ediyorum... Bosandıgın için tayin hakkın olmuyor mu can güvenliği için. Böyle bir kolaylık sağlanıyor memurlara ama üniversite için geçerli değil mi?Merhaba canım, hala mücadelemi veriyorum. Sorunum şu, ben boşandım, eski eşimle aynı bölümdeyiz üniversitede. Kadro almaya hak kazandım ana kadromu vermiyorlar. Bildiğin gibi bir de oğlum var. Aynı yerde çalıştığımız için bir sürü baskıya maruz kalıyorum. Ben de ailemin olduğu şehirde büyük ve önemli bir üniversiteye başvurdum ve kadro aldım. Ama şimdi de gitmeme izin vermiyorlar. Zorunlu hizmetim varmış. İstifa da edemiyorum
Evet bende ütülenen perde almam. Ütüyü sevmeyen biri olarak. Bir de perde ütülemek en zoru Eki Görüntüle 2271150
kilo ne durumda canım ?
Niyetinde olsa burdan koparsan düzene giremezsindikkat et
yok canım yarın inşallah oruca da başlarım regli de atlatmış olurum burdayım Allahın izniyle
bu reglden kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaa
Ah ah çok hüzünlüyüm game of Thrones ne biçim bitti be
129,4 çıktım canımhiç günlerdir dikkat etmiyorum ne varsa yiyorum
düzene giremedim hiç yaa
şu diyetisyene bi gideyim de ramazandan sonra inşallah her şey daha düzene girer
LAydLiNe canım bugün hele tam bir felaket yarından itibaren yazsam olur mu oruca da başlicam inşallah yarın daha iyi olur
Kimi destekliyorsun dizide?Ben izlemedim daha sakın anlatma
Öyle doğru da ben yine yapıyorum ayyy pazarada gittim geldim pert oldum sıcaktanben hiç perde ütülemem makinadan çıkarır direkt asarım hiç kırışık durmaz...
Kolay gelsin canım İstanbul 27 ° bu bize fazla geliyor 39Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?