Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım tarif için Bugün hiç görmedim seni iyi misin?
Diyette turşu yiyor musunuz arkadaşlar?bugün işyerinde çıktı da.ne olur ne olmaz diye almadim
Kızlar cevaplamış canım tuzlu olduğu için ödem yapıyor. O nedenle tercih etmiyoruz mümkün olduğunca.
Öğleden bu yana berbat geçti kızlar yaa başıma güneş geçti. Başım catliyor midem bulanıyor. Oğlumun ateşi 39 şu an. Sirkeli suyapıyorum
Geçmiş olsun canım
Bence gec yenilen yemekten kaynaklanıyor kaptanim eritemiyoruz üzerine uyuyunca yağa dönüyor... tarti oynamıyor..
Güzel olan kısmı almıyoruz canım. Ben her ramazan mutlaka kilo alırdım. Spor yapmıyorum yapsam vereceğim de çaktırmayayım iyi ki listede değilim
Bana uyar valla bir gönüllü de spor listesi tutsa bayramdan sonra coşarız mutlaka
Geçmiş olsun canım.
Nerden anladin gecmisi okudugumu :))
Bu aksamin iftar Menusunu yazayim .

2 kasik taze fasulye
3 kofte
2 kasik pilav
Salata
1 lokma pide
Aşağıda ismin görünüyor. Baktım orada durup duruyorsun. Kesin dedim geçmiş okuyor. Gün içi muhabbet çok oluyor o nedenle yetişemediğin yerlerde direkt gir muhabbete Menünü de yorumlayalım. Az olmuş aslında. Pilav pirinç değilse güzel menü. Neleri değiştirdin de hayatında kilo aldın? Sonuçta sen bu işi iyi bilenlerdensin. Yeni arkadaşlarda faydalansın bilgilerinden. Yazarsan sevinirim.

Neleri degistirdim de kilo aldimmm
Aslinda evlendikten sonra hic saglijli yasamin temel seylerine dikkat etmedim. Zayiflama kismi rejim olarak kalinca hep basa donuluyor. Hep herkes soyluyor ama yapmasi da en zor olan sey: yasam aliskanligi haline getirmek.
Aksi takdirde rejimi birakinca hooop basa donuyorsun hatta daha da fazla alarak.
Ilk çocukta dogum kilolarini hemen vermistim sonra dikkat etmeyince geri almistim emzirme döneminde. Ama 2de hic veremedim niyeyse bi garip bir sey oldu.

Bu arada ben de cuma gunu tartilip bildirim yapacağım ama listeye 2 hafta sonra deneme suresi bitince mi giris yapacagim?

Felakette olsa yaz canım. Yazdıkça kendimizle yüzleşiyoruz iyi oluyor.

Peki o zaman

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 peynirli sıkma, 1 domates, çay

Ara
Nescafe 2in1

Öğlen
1.5 porsiyon kuşbaşı et dürüm

Ara
Nogger

Akşam
Sucuklu yumurta
2 dilim pide
Peynir

Yarın niyetli değilim maalesef Perşembe inşallah tutabilirim bı aksilik olmazsa

Bu hurma yoğurt diyetine ne diyorsunuz yapan var mı sağlıklı mı

Bugün bı hemşire arkadaşım tamamen sağlıklı bı diyet olduğunu iddia etti. Bir kişi hurma ve yoğurttan ihtiyacı olduğu günlük besini karşılar dedi bana göre ise düşük kalorili bı diyet 1 hurma ortalama 25 kalori her öğün 7 hurma yiyorsun 7*25=175 calori en fazla 200 de yogurttan alsan 375 kalori eder 375*3=1125 kalori günlük aslında çok da az değilmiş kalorisi benim kiloma göre az ama ben de 4 öğün yaparım zaten niyetli olacam dayanma gibi bı problem olmaz yapsam mı acaba bayrama kadar 7 gün

Hayirli sahurlar kızlar akşam iki kere teli eline aldım geçmişi okuya okuya geleyim dedim ikisindede tel kapandı

21 mayis menü
Sahur
Yulaf puding(1 sub süt 3 yk yulaf pisirilir içine 1 tk kakao 1tk fıstık ezmesi konulur soguduktan sonra üzerine yarım muz (benim muz büyük olduğu için ben çeyrek kullandim) 5 çilek 7findik)
Iftar 20.30
2 zeytin
1dilim peynir (30gr)
1dilim tb ekmek
1tabak kıymalı karnabahar
3 yk yoğurt
Iftardan yarım saat sonra 3 yk salcali makarna(2 dilim ekmek hakkimin 1 diliminide boyle kullanmis oldum)
Ara 22.30
2 kupa kiraz sapli yesil cay
2 yk kuru üzüm 20 fındık
Su sayamadim spor yok

günaydın
okul bitti projeler bitmedi buraya daha sık gelmek istiyorum ama fırsat kalmıyor buraya gelmeyince de kaçırıyorum iki gündür saçma sapan yedim yazda geldi çattı

kilo vereceğimiz zamanları kaçırdım
şimdi nasıl olacak bilmiyorum

Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sağlıklı beslenerek her daim kilo verilebilir. Aslında yazın kilo vermek daha kolay hem terliyoruz hem daha çok hareket ediyoruz hem de sıcaktan dolayı fazla iştahlı olmuyoruz.Geriye sadece cısslara biraz dikkat etmek kalıyor o kadar

Canım yolumuz uzun sağlıklı beslenerek kilolarimizi vereceğiz evet yaz için geç başladın olsun seneye yaz fit olacaksın onu düşün sakın bırakma zaten kilo verdiğini gördükçe hic birakamayacaksin

Günaydın kızlar.. bugün çok şükür işe güce dalmadan gruba bakabildim çok geçmişe bakamadım ama grubumuzda maşallah kalabalık takip edemiyorum hiç anlık girmek lazım başka türlü olmuyor

Günaydın arkadaşlar;
Ben böyle sabah saatlerinde girebiliyorum menümü. Kusuruma bakmayın lütfen :)

Sabah 07.00
1 dilim tb ekmek
Şekersiz Çay
1kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin

Ara 10.00 : 2 hurma, 2 kayısı

Öğlen 12.00
1 kase mercimek çorba
5 adet yaprak sarma
1 kase yeşil salata
2 dilim beyaz ekmek

Ara 15.00-1 fincan ıhlamur

Akşam 19.00
6 yk Taze fasülye
6 yk şehriyeli bulgur pilavı
2 dilim tb ekmek

Su:2.5 lt
Spor: 6500 adım(metrodaki hiçbir yürüyen merdiveni kullanmıyorum. Bu adımların %20 si merdiven inip çıkma)
İşallah bu azmimizin sonuçlarını görürüz.

Benim için en önemli şey akşam eşimin alıp geldiği şerbetli tatlılara hayır demek oldu. Kilo vermeye başladım diyince bana çok ısrar etmemeye başladılar :)

Benim için en önemli şey akşam eşimin alıp geldiği şerbetli tatlılara hayır demek oldu. Kilo vermeye başladım diyince bana çok ısrar etmemeye başladılar :)
Süper canım cok güzel kilo verdikce kendindeki değişimi gördükçe daha net hayır diyebileceksin öğünlerinde pilav yediğinde ekmek yememelisin tercih yapmalisin pilav yersemmi doyarim ekmek yersemmi yada pilav yersemmi mutlu olurum ekmek yersemmi
Onun dışında güzel afiyet olsun

Teşekkür ederim canım. Dün merdiven tırmanırken nefes nefese kaldım. 65 kilo olduğum zamanlarda tıkır tıkır çıkardım. İyice motivasyon oldu benim için :) hırslandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…