Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım menülerin diyetisyen kontrolünde olduğu için yorum yapmıyorum ama hergün neler yemişssin okuyorum

henüz kaçmadı canım önünde kocaman bir ay var diye düşün metabolizman iyise bu 1 ayda çok rahat 5 kilo verirsin bu bile seni çok zayıf gösterecek ... ama yeterki başla bi türlü konsantre olamadın

evet bende diyette olmasam bile yazın kilo almam en kötü aynı kalır kilomu korurum ....

öğle beyaz ekmek olmamış canım... ekmeksiz öğle yemeğini tamamlayabilirdin....
canım kaç kiloydun unuttum... profilinin altın agüncel kilonu yazabilirmisin bizler gibi görelim ... bazen kilosuna bakıp ona göre menüyü değerlendiriyorum....

LAydLiNe canım müsait olduğun zaman 1. sayfadaki kilo listesini ve free listesini yapabilirmisin ? daha öncede söylemiştim yapacam demiştin daha mayısın olduğu zamanki liste duruyor... ben oradan kim kaç kilo takip ediyorum... aslında her cuma kopyalarken listeyi 1. sayfayada kopyalasan listeyi güncellesen ne güzel olur...

Ben iki kere 2 günlük yaptım canım. İlkinde biraz eksi gördüm ama sonraki hafta sabit kaldım muhtemelen su kaybı oluyor kilo değil. İkincide bir değişiklik olmadı boşuna kendimi yordum

Arkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)

İnşallah hayırlı haberler alırsınız canım

senin kilondaki birine kesinlikle detoks önermem canım önce sağlıklı beslen bunu bir oturt.. kilo azaldıkça ondan sonra yapmak istersen bir gün yap derim... ben diyetim boyunca hiç detoks yapmadım... daha önceki diyetlerimde bir kere yapmıştım daha sonra daha fazla yiyerek fazlasıyla geri gelmişti...

sen hiç detoks falan düşünme önce sağlıklı beslenmeyi oturtmayı hedefle canım...

Aynen canim sabah ve öğle cok kötüydüm simdi spor yaptim kendime geldim ) sen nasilsin pek gelmiyorsun ozledik seni
Bir oruç tutabiliyorum bir tutamıyorum dengem bozuldu yine kan ver aşı ol muayene ol yok regl tam bitmedi derken ne yiyip içtiğimi bilmiyorum koptum gittim yine Cuma günü bildirim yapacağım listeye inşallah girdiğimde daha düzenli geleceğim

Sen öyle deyince hurma yoğurt diyetim aklıma geldi omdan sonra nasıl saldırmıştım yemeklere kendini tutamadım :) haklısın sonuna kadar

tamam bayram sonrası ilk cumadan başlıyorum menü listesini tutmaya ... yanlız belli bir kurallar koyarım yaptırımı olsun..yani sebepsiz menü vermemek olmasın. yoksa liste tutmak anlamsız gelir ki kendimi tanıyorum sonra aman ne gerek var ozaman der listeyi tutmaktan vazgeçerimmm

cuma günü bildirimle güzelce başla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…