yok canım gelmiyor koptu o daAda Merve geliyor mu hiç oda yaZmıyor galiba
en azından haziran ayının sonuna kadar sıkı tutsak o dönemde bile iyi kilo kaybederizİki gündür sessizlesti grup Ramazan'dan sonra daha iyi olur inşallah ozaman da tatiller başlıyor ama
bende öyleyim ağzıma bişey götürürken emeklerini düşün ada diyorum değer mi diyorumEvet Cuma bildirim yapayım artık bitsin bu iş sıkıldım diyetten falan ama yiyince de Emeklerine üzülüyorsun falan neyse kontrolü bırakmadım ama herşey yiyorum
İnşallah canım ben buralardayım zaten bu yıl tatil planımız yoken azından haziran ayının sonuna kadar sıkı tutsak o dönemde bile iyi kilo kaybederiz
benimde sadece 1 hafta memleket tatilimiz var temmuz ayında bende hep buralarda olurum... hafta sonu günü birlik deniz keyfi olur sadeceİnşallah canım ben buralardayım zaten bu yıl tatil planımız yok
tamam canım. yazayım ben de sizin gibi :) benim hep ilk kilolar çok hızlı gider ama takanak noktalarım var. neredeyse 5 kiloda bir dururum. 3 ay boyunca aynı kiloda kaldığım olmuştu. Bir de uykusuzluk çok fark ediyor. Bakalım umarım düzene girebileceğim.öğle beyaz ekmek olmamış canım... ekmeksiz öğle yemeğini tamamlayabilirdin....
canım kaç kiloydun unuttum... profilinin altın agüncel kilonu yazabilirmisin bizler gibi görelim ... bazen kilosuna bakıp ona göre menüyü değerlendiriyorum....
Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruzsağlıklı beslenerek her daim kilo verilebilir. Aslında yazın kilo vermek daha kolay hem terliyoruz hem daha çok hareket ediyoruz hem de sıcaktan dolayı fazla iştahlı olmuyoruz.Geriye sadece cısslara biraz dikkat etmek kalıyor o kadar
Canım yolumuz uzun sağlıklı beslenerek kilolarimizi vereceğiz evet yaz için geç başladın olsun seneye yaz fit olacaksın onu düşün sakın bırakma zaten kilo verdiğini gördükçe hic birakamayacaksin
Arkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)
henüz kaçmadı canım önünde kocaman bir ay var diye düşün metabolizman iyise bu 1 ayda çok rahat 5 kilo verirsin bu bile seni çok zayıf gösterecek ... ama yeterki başla bi türlü konsantre olamadın
Kızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı
@gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence
Aynn canım bizimde öyle şu 9 gün tatilde bı yerlere gitmek istiyoruz bakalım sonra ara ara günü birlik belkibenimde sadece 1 hafta memleket tatilimiz var temmuz ayında bende hep buralarda olurum... hafta sonu günü birlik deniz keyfi olur sadece
Canım izine ayrıldığım kiloya inmem lazım haftaya listeye geçerim ama yinede bilemiyorum tabizeyneppk canım sen ne zaman listeye girebiliyorsun ?
Ay evt bereketli günlerRamazan bereketli geldi baksana bebekler peşpeşe geliyor
yani hamilelik olabilir mi ?
Yanii, ben hiç anlamıyorum bu testlerden hamilemisin
Aaa nasıl yani canım hamilemisin oyy kuzum ama değer düşük degilmi Dr ne dedi
yazın yeme içme çok oluyor ortamlar çok oluyor ama hayır demeyi öğrenmem lazım her yaz kilo koruyorum bu yıl hedefim vermek olacak
inş ya evet bi 5 kilo bu işin sırrı ama olmuyor toparlayamadım
allah kalbinize göre versin inşallah
evet ada bi konsantre
olamadım ya ama olacağım şu okul kapansın
aaaaa hamilesin gözün aydın :)
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahDeğer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
Sağol canım.Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Evt canım 10 aylık prensesin ama olsun kısmet diyelim peşpeşe büyürler benimde kizlarimin arası tam 2 yaş anne için zor oluyor ama hiç arkadaş aramiyorlar birbirlerine yetiyorlar
Yaniii ay korkutma beni yaaa bende olamadimmKızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı
@gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence
O cevredekilerin agzina kürekle vurasim.var öyle böyle degilSağol canım.
Çevremde herkes yap peşpeşe büyüt diyordu diye diye yaptırdılar sonunda
Değer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?