Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İki gündür sessizlesti grup Ramazan'dan sonra daha iyi olur inşallah ozaman da tatiller başlıyor ama

Evet Cuma bildirim yapayım artık bitsin bu iş sıkıldım diyetten falan ama yiyince de Emeklerine üzülüyorsun falan neyse kontrolü bırakmadım ama herşey yiyorum

Evet Cuma bildirim yapayım artık bitsin bu iş sıkıldım diyetten falan ama yiyince de Emeklerine üzülüyorsun falan neyse kontrolü bırakmadım ama herşey yiyorum
bende öyleyim ağzıma bişey götürürken emeklerini düşün ada diyorum değer mi diyorum ) hemen usulca bırakıyorum

tamam canım. yazayım ben de sizin gibi :) benim hep ilk kilolar çok hızlı gider ama takanak noktalarım var. neredeyse 5 kiloda bir dururum. 3 ay boyunca aynı kiloda kaldığım olmuştu. Bir de uykusuzluk çok fark ediyor. Bakalım umarım düzene girebileceğim.

yazın yeme içme çok oluyor ortamlar çok oluyor ama hayır demeyi öğrenmem lazım her yaz kilo koruyorum bu yıl hedefim vermek olacak

inş ya evet bi 5 kilo bu işin sırrı ama olmuyor toparlayamadım

Arkadaşlar eşim bir iş görüşmesine gitti. Olumlu geçti ama 1-2 güne geri dönüş yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur :)

allah kalbinize göre versin inşallah

henüz kaçmadı canım önünde kocaman bir ay var diye düşün metabolizman iyise bu 1 ayda çok rahat 5 kilo verirsin bu bile seni çok zayıf gösterecek ... ama yeterki başla bi türlü konsantre olamadın

evet ada bi konsantre
olamadım ya ama olacağım şu okul kapansın

Kızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı

@gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence

aaaaa hamilesin gözün aydın :)

benimde sadece 1 hafta memleket tatilimiz var temmuz ayında bende hep buralarda olurum... hafta sonu günü birlik deniz keyfi olur sadece
Aynn canım bizimde öyle şu 9 gün tatilde bı yerlere gitmek istiyoruz bakalım sonra ara ara günü birlik belki
Otel tatilimiz vardı mayis ayında otel tadilata girmis bizim tatil seneye ertelendi çocuklarda istiyor
Onun dışında bende hep burda olurum inşallah

yani hamilelik olabilir mi ?
Yanii, ben hiç anlamıyorum bu testlerden hamilemisin
Aaa nasıl yani canım hamilemisin oyy kuzum ama değer düşük degilmi Dr ne dedi

Değer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Evt canım 10 aylık prensesin ama olsun kısmet diyelim peşpeşe büyürler benimde kizlarimin arası tam 2 yaş anne için zor oluyor ama hiç arkadaş aramiyorlar birbirlerine yetiyorlar

Sağol canım.
Çevremde herkes yap peşpeşe büyüt diyordu diye diye yaptırdılar sonunda

kaç yaşında kızın ? ya aradaki yaş farkı az olması bence iyi paylaşacak çok şeyleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…