- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
esnek davranırlar daha iyi olur işini bırakmamış olursun..
Biz gerçekten görmedik amakayınvalidem de aradı dün şimdi hamile olmak varmış diyo, cumartesi eşim pikniğe götürdü sen kalkma sen otur elimden tutmalar falan, normalde yapmaz valide şok tabi
Bitti nokta ....Çocukta yaparım kariyer de dağılın ulen
Ben bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mıyiiiter yiiiter
Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum
ben eşime canım çanta ayakkabı aşeriyorum derdim
bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye
Biz gerçekten görmedik amakayınvalidem de aradı dün şimdi hamile olmak varmış diyo, cumartesi eşim pikniğe götürdü sen kalkma sen otur elimden tutmalar falan, normalde yapmaz valide şok tabi
ooo siz çocuk bakarken bizim gibi kapışırsınız çocuk ağladığında kucağına alırdı yaa bir bana ver beni istiyor anne kokusu arıyor derdim yok ben alacam derdiyemeğini yedirirdibanyosunu birlikte yaptırıdık ... benim süt olmadı gece kalkıp süt hazırlamak benim görevimdi yedirmek gazını çıkartmak eşimin göreviydi yolda bebek arabasını sürmek ona aitti kimseye vermezdi ....bi hastalansın sabaha kadar otururdu başında 20 dk bir ateş ölçerdi..... ablam doğru demiş yaaa ben çocuk büyütmemişim
Genetikçi dedi senin yatmaman lazım vücutta kan dolaşmalı hep diye ,yoksa eşim işi bırak dedi hep, benim kaderimde koca parası yemek yok bence
Valla oyle olmusKızz yetmez yetmez bırak yapsın. Ben enayi gibi 9 ay her yere koştum son güne kadar araba da sürdüm marketi de ben yaptım. Evi de temizledim her işi de yaptım. Adam kıymet mi bildi yoo bütün kadınlar hamileyken öyle yapıyor sanıyor
Kız seni döverim. Yok öyle karamsar laflar. Dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin
Oo çok mantıklı
Çok doğru
Aman yapsın yapsın. Kız nazlan sende hamileliği sonuna kadar yaşa.
Gerçekten bakmamışsınöyle olsa ben hemen üçüncüyü de yapardım
O çok iyi ama gerçekten ,insan psikolojikmen kendini iyi hissediyor .Valla oyle olmussimdi düşündüm hep o bakmış... onun cocuk istememesi lazimken o istiyor ..utanmadan ben istemiyorum
Cok yardimciydi gerçekten ....
Aynen oyle canim annede biraz dinlenmis oluyor psikolojik olarak iyi geliyor...O çok iyi ama gerçekten ,insan psikolojikmen kendini iyi hissediyor .
benim ki tam seninkilerle aynı değil Ama işten gelir Yorgunum demez gece kalkarlar ikisi de , o birini alır ayağına ben birini alırdım sabaha kadar sallada salla .Artık kaçta uyurlarsa
ya başa dönmek zor ada ama kardeşte farklı oluyor gerçi amahahahahyok canım ben sizinkileri seveyim ) Allah isteyen herkese nasip etsin.... yaş olduğu 38 bu saatten sonra tekrar başa dönmek zor valla gözüm yemiyor
4
Bugün test alicam
ama gerçekten öyle. Benim ablam var 2 tane ama baba bir anne ayrı.. severim sorun yok ama aynı evde beraber büyümedim hayatım boyunca da hep eksikliğini hissettim biliyormusunuz. Hala yüreğim acıyor o günleri hatırlayınca. Çok imrenirdim kardeşi olanlara
deme
iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyor
isteriz isteriz isteriz
Bende öyle diyordum ve ikinciye hamile kalmıştım ❤❤❤
Çocuk büyütmek çok zor bu devirde , hatta dünya o kadar kirliki insan korkuyor . Ama güzel şeyleri yayacak evlatlar yetiştirmek de güzel. Allahım elimizdekilerin kıymetini bildirsin , hepsini hayırlı evlat etsin . Acılarını göstermesin. Evlat isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım
ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına
Bana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....
Sağolun kızlaroğlum ateş te yandı gece boyu 1 saat uyumadim siziyordum ara ara. Uykusuzum diye açlık vuruyor yine. 3 ogün yapıyorum bugün. Yoksa saldiracam resmen
. Cuma bildirimini yaptıktan sonra iki Cuma daha bekleyeceğiz canım. Bu arada hergün menü yaz lütfen
Menünü yaz canım menü yazmadan olmuyor
Beyaz ekmeği artık hayatından çıkar canım zaten sana bi faydası yok. Zamanla daha güzel menüler bekliyorum senden.
Tamam canım benim de aklımda bu Cuma düzeltirim inşallah.
Eeee ada değil sadece ben bas bas bağırıyorum dimi bu konuda?
Bu konuda özgürsün istediğini yapabilirsin
Hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim. Planlı programlı olmuyor zaten böyle daha iyi oluyor. Bak mesela ben 3. İstemiyorum ama kazara olsa yok demem
Elime terlik alıp sopalayacağım valla seni kendine gel canım bişey olmaz telaşlanma eminim güzel olacak her şey
Ben bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mıyiiiter yiiiter
bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye
Aynen canımAynen oyle canim annede biraz dinlenmis oluyor psikolojik olarak iyi geliyor...
Allah razi olsun valla yardimci olmasalar halimiz nece olurdu)
Tek cocuklu olan arkadaslarindan pisman olan var mi ? Keske ikincide olaydi hata yaptim diyen var mi ?ya başa dönmek zor ada ama kardeşte farklı oluyor gerçi ama
benimde gözüm yemiyor şuanda 36 yaşındayım.
ay canım ne demem bilmedim 4 çocukmu var senin
canım inşallah çocuklarının arası iyi olur
insnaın içine işleyince çıkmıyor bazı şeyler haklısın
benim görümcemdede vardı hep igne oldu çocukalrı gayet saglıklı cnm
takma kafanı
çevremde herkes tek çocuklu ada
çogu arkadaşım öyle
çok geçmiş olsun
benimde çocuklar hasta
iki gündür eve gidip bakıma alıyorum
tamamdır kaptanım menü yazacagım mutlaka
ay kıyamam yaaaa
ahahahha buda iyiymiş ada
Tarti israrla artida canimEee diyetten naber kızlar
Anladım canım olsun sabırla bekle bakalım ben pazartesinden beri tartılmadım eğer yanlış hatırlamıyorsamTarti israrla artida canimveee cok aciktim suan... sabah 45 dk eliptik yaptim birazdan yürüyüş yaparim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?