Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mı yiiiter yiiiter

Kızz yetmez yetmez bırak yapsın. Ben enayi gibi 9 ay her yere koştum son güne kadar araba da sürdüm marketi de ben yaptım. Evi de temizledim her işi de yaptım. Adam kıymet mi bildi yoo bütün kadınlar hamileyken öyle yapıyor sanıyor

Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum

Kız seni döverim. Yok öyle karamsar laflar. Dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin

ben eşime canım çanta ayakkabı aşeriyorum derdim

Oo çok mantıklı

bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye

Çok doğru

Biz gerçekten görmedik ama kayınvalidem de aradı dün şimdi hamile olmak varmış diyo, cumartesi eşim pikniğe götürdü sen kalkma sen otur elimden tutmalar falan, normalde yapmaz valide şok tabi

Aman yapsın yapsın. Kız nazlan sende hamileliği sonuna kadar yaşa.

Gerçekten bakmamışsın öyle olsa ben hemen üçüncüyü de yapardım

Valla oyle olmus simdi düşündüm hep o bakmış... onun cocuk istememesi lazimken o istiyor ..utanmadan ben istemiyorum
Cok yardimciydi gerçekten ....

Valla oyle olmus simdi düşündüm hep o bakmış... onun cocuk istememesi lazimken o istiyor ..utanmadan ben istemiyorum
Cok yardimciydi gerçekten ....
O çok iyi ama gerçekten ,insan psikolojikmen kendini iyi hissediyor .
benim ki tam seninkilerle aynı değil Ama işten gelir Yorgunum demez gece kalkarlar ikisi de , o birini alır ayağına ben birini alırdım sabaha kadar sallada salla . Artık kaçta uyurlarsa

Aynen oyle canim annede biraz dinlenmis oluyor psikolojik olarak iyi geliyor...
Allah razi olsun valla yardimci olmasalar halimiz nece olurdu )

hahahah yok canım ben sizinkileri seveyim ) Allah isteyen herkese nasip etsin.... yaş olduğu 38 bu saatten sonra tekrar başa dönmek zor valla gözüm yemiyor
ya başa dönmek zor ada ama kardeşte farklı oluyor gerçi ama
benimde gözüm yemiyor şuanda 36 yaşındayım.

4

Bugün test alicam

ay canım ne demem bilmedim 4 çocukmu var senin

canım inşallah çocuklarının arası iyi olur
insnaın içine işleyince çıkmıyor bazı şeyler haklısın

ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına

benim görümcemdede vardı hep igne oldu çocukalrı gayet saglıklı cnm
takma kafanı

Bana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....

çevremde herkes tek çocuklu ada
çogu arkadaşım öyle

Sağolun kızlar oğlum ateş te yandı gece boyu 1 saat uyumadim siziyordum ara ara. Uykusuzum diye açlık vuruyor yine. 3 ogün yapıyorum bugün. Yoksa saldiracam resmen

çok geçmiş olsun
benimde çocuklar hasta
iki gündür eve gidip bakıma alıyorum

tamamdır kaptanım menü yazacagım mutlaka

Ben bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mı yiiiter yiiiter

ay kıyamam yaaaa

bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye

ahahahha buda iyiymiş ada

Aynen kaptan sen haklıydın LAydLiNe pek sağlıklı değil bu detokslar aç kalıyor insan
madamhd yani ne diyeceğimi bilemedim şimdi
Daha 10 aylık değilmiudi bebeğin ondan başka varmıydı peki herleyin hayırlısı sağlıklısı Allah gönlüne göre versin aypare ackerman yaptın mı bugün spor

Tek cocuklu olan arkadaslarindan pisman olan var mi ? Keske ikincide olaydi hata yaptim diyen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…