Sadece kurabiye olmamış onun yerine 1 sub süt olsaymisSahur
Pide (tam miktarini bilmiyorum ama biraz kacti ucu)
Peynir domates salatalik
1 hurma 2 ceviz
Iftar
Sıkıcık çorbası mi neymis adi. Tarhanali bulgur koftesi var içinde. 1 kase o corbadan.
1 kase havuc salatasi
1 tavuk baget
Ara
1 kurabiye
1 avuc kuru yemis
Ben 23.00 gibi yediğim sahuru kaldirayim diye dusunuyordum.... gece kalkamam canim yemek yersem mumkun değil uyuyamam bu seferde gunum kötü gecer.... zaten az kaldi bide sahursuz deniyeyim...Evet canım
o nasıl bir test öyle
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun
Arada olur öyle canım moralini bozma ama vücudu şaşırtmak adına sahur yapmayı deneyebilirsin belki
Şahane canım harikasın
Gözün aydın
Canım hakkında hayırlısı rabbim kalbidekini hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olani da kalbine razı etsinHerkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor
Herkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor
Canim hersey gönlünce olsun hayirlisi olsun...Herkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor
Valla güzel bi testEvet canım
o nasıl bir test öyle
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun
Arada olur öyle canım moralini bozma ama vücudu şaşırtmak adına sahur yapmayı deneyebilirsin belki
Şahane canım harikasın
Gözün aydın
Pazartesiye kadr dene egr sanuc alirsan tamam ama almaz san muhakkak sahur yapBen 23.00 gibi yediğim sahuru kaldirayim diye dusunuyordum.... gece kalkamam canim yemek yersem mumkun değil uyuyamam bu seferde gunum kötü gecer.... zaten az kaldi bide sahursuz deniyeyim...
Ben 23.00 gibi yediğim sahuru kaldirayim diye dusunuyordum.... gece kalkamam canim yemek yersem mumkun değil uyuyamam bu seferde gunum kötü gecer.... zaten az kaldi bide sahursuz deniyeyim...
Tamam canim bi deniyeyim insallah sonuc alirim...Pazartesiye kadr dene egr sanuc alirsan tamam ama almaz san muhakkak sahur yap
Aslında bende öyle düşünüyorum ama dünya ya gelecek olan varsa kimse önünde durmaz sebepleri yaratan rabbimCanim hersey gönlünce olsun hayirlisi olsun...
Yanlış anlama ama evliliğinde sorunlar varken esinle butun sorunlari cozmeden ikinci cocuk düşüncesine biraz zaman ver derim...bazi seyler otursun tekrar gozden gecirirsin....
Ne güzel canım Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah ilkidemi tedaviyle olmuştu tabi müminin mümine ettiği dua makbuldür inşallahHerkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor
Elbette rızkı veren Rabbim nasipte varsa olur... ama asyanin suanki planli bi calisma yani cocuk icin tedavi vs... sorunlar varken benim kendi dusuncem biraz beklenilmeli... tabii herkesin kendi karari Rabbim hayirlisini nasip etsin...Aslında bende öyle düşünüyorum ama dünya ya gelecek olan varsa kimse önünde durmaz sebepleri yaratan rabbim
+200 de bebisin şişkinliğidirKilo bildirimi
Geçen hafta = 80,7
Güncel = 80,9
Fark = +200
Geçen haftayla bu haftanın farkı ne diye sorarsanız tek fark “Hareket”. Geçen hafta nerdeyse her akşam tatlı yemiştim ama sabah 8de kalkıp yatana kadar hiç oturup dinlenme fırsatım olmamıştı. Bu hafta daha az tatlı yedim ama yeterince hareket etmedim.
O sorunlar hep aynı ada'm. Eşim bu degistirebildigim kadar değiştirdim daha da bu adam bu yani. Oglumdan çalmak istemiyorum. Kardeşi olsun. Erkene çektim tedavi sürecini. 60 i gorim öyle düşünüyorum diyordum zaten hemen olacaginida sanmıyorum o zaman a kadar da kilo vermeye devam. Bugün öyle şeyler yasadimki oğlumun kardeşi olsun dedimCanim hersey gönlünce olsun hayirlisi olsun...
Yanlış anlama ama evliliğinde sorunlar varken esinle butun sorunlari cozmeden ikinci cocuk düşüncesine biraz zaman ver derim...bazi seyler otursun tekrar gozden gecirirsin....
İyi geceler canım senin tartini bende merak ediyorum inşallah güzel eksiler gorursuniyi geceler kızlar
bakalım yarın tartı ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?