Hakkinizda hayirlisi olsun canim... rabbim gönlünüze gore versin...O sorunlar hep aynı ada'm. Eşim bu degistirebildigim kadar değiştirdim daha da bu adam bu yani. Oglumdan çalmak istemiyorum. Kardeşi olsun. Erkene çektim tedavi sürecini. 60 i gorim öyle düşünüyorum diyordum zaten hemen olacaginida sanmıyorum o zaman a kadar da kilo vermeye devam. Bugün öyle şeyler yasadimki oğlumun kardeşi olsun dedim
Afiyet olsun23 mayıs perşembe listemLAydLiNe
sabah 9.30
2 dilim ekmekten karışık tost
12.30
1 kase mercimek çorba
16.30
2 sk tavuk sote
1 dilim ekmek
20.30
2 ceviz
8 fındık
1 çk kadar kuru üzüm
Amiinnn canımm arkadaşımHakkinizda hayirlisi olsun canim... rabbim gönlünüze gore versin...
İyi geceler canım senin tartini bende merak ediyorum inşallah güzel eksiler gorursun
Günaydın İstanbul'da öyle kapalıgünaydın kızlar yağmurlu bir hava var Ankarada , çok şükür cuma geldi
Servis kaşığı canımAfiyet olsun
Sk neyin kisaltmasi
Harika canim guzel metabolizman varilk bildirimi ben yapayım
geçen hafta : 73.8
bu hafta :72.7
giden : 1.100 gr
çok yiyordum ben azalınca bu kadar hızlı gitti sanırım umarım hep böyle gider
ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum
Herkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor
O sorunlar hep aynı ada'm. Eşim bu degistirebildigim kadar değiştirdim daha da bu adam bu yani. Oglumdan çalmak istemiyorum. Kardeşi olsun. Erkene çektim tedavi sürecini. 60 i gorim öyle düşünüyorum diyordum zaten hemen olacaginida sanmıyorum o zaman a kadar da kilo vermeye devam. Bugün öyle şeyler yasadimki oğlumun kardeşi olsun dedim
günaydın kızlar yağmurlu bir hava var Ankarada , çok şükür cuma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?