Eve gidince 1 kase yogurt icine biraz pul biber at onu ye canim...bugün akşam bi arkadaşımla görüşecegim meşhur kahvecide
sütlü filtre içerim eve gitmem geç olur yemek yemem
saglıksız ama yemekten iyidir diye düşünüyorum
Süpersinnn vallahaaaYok yemem seker gercekten pis bisey yedikçe istah artırıyor... sonra ipin ucu kaciyor... bugun tartida 58.800 gormusum cumaya eksi ile gelecem insallahhh
Eve gidince 1 kase yogurt icine biraz pul biber at onu ye canim...
Çok güzel yağ yakar bu kürhım buda olabilir biraz geç gidecegim ama yinede yerim
Ne yedinAy bugun sacmaladim yemeklerde midem kötü oldu
Neler yedin canim ?Ay bugun sacmaladim yemeklerde midem kötü oldu
Ay bugun sacmaladim yemeklerde midem kötü oldu
Bugun sporda zirve yaptim haberiniz olsun kizlar kaldirin totolari bakayimmmm...
60 dk eliptik yapıldı
65 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
2 mil lesli yapiildi
Var mi bana yan bakan
bugün akşam bi arkadaşımla görüşecegim meşhur kahvecide
sütlü filtre içerim eve gitmem geç olur yemek yemem
saglıksız ama yemekten iyidir diye düşünüyorum
Sen artik memlekettesin demi canim ? Kardeşler mi yapiyor ?Gün geçmiyor ki diyet yapmak zorlaşmasınşimdide dondurma almışlar puding yapmışlar en sevdiğim ikili. Her tatlıya hayır derim çikolata dahil ama şu dondurma ve puding ahhh ahhh yemeyecem
Evett ablaa... Aynen bizim aile hamur işi olsun tatlı dondurma çok düşkünüz.Sen artik memlekettesin demi canim ? Kardeşler mi yapiyor ?
Hafta 1 hakimiz var tatlı için 3 top bir porsiyon oluyor yada 20gr bitter olarak ara ogunGün geçmiyor ki diyet yapmak zorlaşmasınşimdide dondurma almışlar puding yapmışlar en sevdiğim ikili. Her tatlıya hayır derim çikolata dahil ama şu dondurma ve puding ahhh ahhh yemeyecem
Yok yok yemiyecem diyet hele bi bitsin kendime bir gğn serbest yapıp acısını çıkaracam yiyemediklrrimi hep kenara yazıyorumHafta 1 hakimiz var tatlı için 3 top bir porsiyon oluyor yada 20gr bitter olarak ara ogun
Vaaovvv supersin korktum ben sendenBugun sporda zirve yaptim haberiniz olsun kizlar kaldirin totolari bakayimmmm...
60 dk eliptik yapıldı
65 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
2 mil lesli yapiildi
Var mi bana yan bakan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?