Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaçamak yok ama dengesiz sabah 9buçukta kalktım kızların uynayacağı yok 11 oldu dolapta pişmiş köfte vardı bu tane attım ağzıma
Sonra kızlar kalktı kimse kahvaltı istemedi bu arada saat 12bucuk bende kendime hazırladım ama iki dilim ekmek 50 gr peynir dünden kalan ev yapımı pismis sucuk sosisvardi 30gr domateste onu yedim
iki saat sonra 3 taze kayısı 1sub süt simdi de dolapta son kalan 2 köfte sabah kızlara başladığım 1yumuarta domates bize kucugun yemeği 2 yk yoğurtlu bulgur pilavı yedim resmen çorba yaptım midemi denge yok bişey yok bi tuhaf menü oldu
Ama sebeb erken kalkıp geç kahvaltı yapmam sonra saldiriyorum herseye

bugün akşam bi arkadaşımla görüşecegim meşhur kahvecide
sütlü filtre içerim eve gitmem geç olur yemek yemem
saglıksız ama yemekten iyidir diye düşünüyorum

Latte icerken mesela yagsiz sut isterseniz kalori yarilaniyor

Ama normalinin de kalorisi cok degil. Gunune gore minimuma indirmek istersen aklında olsun

Gün geçmiyor ki diyet yapmak zorlaşmasın şimdide dondurma almışlar puding yapmışlar en sevdiğim ikili. Her tatlıya hayır derim çikolata dahil ama şu dondurma ve puding ahhh ahhh yemeyecem

Gün geçmiyor ki diyet yapmak zorlaşmasın şimdide dondurma almışlar puding yapmışlar en sevdiğim ikili. Her tatlıya hayır derim çikolata dahil ama şu dondurma ve puding ahhh ahhh yemeyecem
Hafta 1 hakimiz var tatlı için 3 top bir porsiyon oluyor yada 20gr bitter olarak ara ogun

Bugun sporda zirve yaptim haberiniz olsun kizlar kaldirin totolari bakayimmmm...
60 dk eliptik yapıldı
65 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
2 mil lesli yapiildi

Var mi bana yan bakan
Vaaovvv supersin korktum ben senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…