Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamamdır
geç saatte olsa mutlaka grip yazıyorum

evet ama 70,6 çıktım +100 regliden sanırım

Regl kaynaklıdır. Moralini bozma. Eğer regl döneminde kaçamak yapmazsan çok güzel kilo veriyorsun. Çünkü metabolizma daha çok çalışıyor.

Ablamın bir arkadaşı var. Çok güzel kilo verdi ..kızın yaptıklarını anlatayım size
Sabah uyanınca 1 bardak limonlu su gece yatmadan 1 fincan limonlu yeşil çay. Toksinleri attığı için kilo vermeyi hızlandırmış

Meyveyi sabah veya öğlen yemiş
Akşam kesinlikle menüde ya çorba ya yoğurt olmuş genelde erken yediği için proteini hep akşam almış en iyisi ızgara tavuk sınırsız salata

Spor olarak sadece haftada 3 gün 45 dk yürüyüş bacakları bu arada incecikti

Kahveyi ara öğün olarak hep tüketmiş şekersiz ve hiç kaçamak yapmamış pirinç patates haşlama dahi olsa ağzına sokmamışş

Günde 2 lt suyunu eksik etmemiş tatlı krizine karşı tarçınlı su içmiş ama çubuk değil bir litre suya bir çay kaşığı tarçın şekilde

Ve 5 ayda değişimi çok farketmiş en son kiloları bacaktan gitmiş makas hareketi yap dedi bana da

selam kızlar,

2 haftaya tatile gideriz biz,
her yaz, gelecek sene incecik olacağım diyorum, ama ertesi yıl incecik olamadan denize giriyorum
sinir oluyorum kendimeeeee
artık diyet moduna da giremiyorum...
bu hafta her gün seminer var, pastalar poğaçalar kurabiyeler
dün yemedim
şimdi önümde yine bir taba dolusu duruyor
offff

hemen satayım birine...

Sporumu yapamadım annem bende o varken yapmiyim dedim öğle yemeğinde 1 kase Buğdaylı pullbiberli naneli soğuk çorba içiyorum bide akşam yerim

Maşallah kaç kilo vermiş

Benim hep söylediğim şeyler zaten. Ben de aynen bu şekilde 2 defa da toplam 50 kiloya yakın verdim.

Bence biraz iradeyle bu işi başarabilirsin. Az önce arkadaş evden kek yapmış getirmiş. Islak kek gibi bir şeydi. Çok güzel görünüyordu. Ama ben hayır dedim çünkü tatile incecik gitmek istiyorum. Ve yarın tartıda güzel bir rakam göreceğimi düşünüyorum. Ne güzel kilo vermiştin daha önce keşke devam edebilsen yine aynı şekilde. Her gün menü yazsan nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…