Tamam kaptanımYap tabii ki canım yapma demiyorum ama asıl yolunu söylüyorum. Emin ol sporla gider hiç merak etme. Belirli bir süre yürü ve bacak hareketleri yap. Bacak kasların güçlendiği zaman gidecek kendiliğinden. Pilates yapmanı tavsiye ederim.
Akşam cep telefonundan alıntı yapmıştım. Şimdi iş yerimdeyim o yüzden çıkmamış. Akşama bakarım menüne.
zulal83 bugün tartıldın mı canım?
tamamdır
geç saatte olsa mutlaka grip yazıyorum
evet ama 70,6 çıktım +100 regliden sanırım
Bu Gerçekten böyle şiş çıkıyoruz ama bitince iyi değerlendirirsek çok güzel kilo gidiyorRegl kaynaklıdır. Moralini bozma. Eğer regl döneminde kaçamak yapmazsan çok güzel kilo veriyorsun. Çünkü metabolizma daha çok çalışıyor.
Regl kaynaklıdır. Moralini bozma. Eğer regl döneminde kaçamak yapmazsan çok güzel kilo veriyorsun. Çünkü metabolizma daha çok çalışıyor.
kahvaltı 08:00
1 form ekmek
1 tavada yumurta
peynir zeytin
öğlen 13:00
4 5 ymk yoğurt çorbası
1 kepçe nohut
salata
4 dom karpuz
akşam 18:00
100 gr peynir
4 form bisküvi
3lt yakin su
3 mil lesile
Maşallah kaç kilo vermişAblamın bir arkadaşı var. Çok güzel kilo verdi ..kızın yaptıklarını anlatayım size
Sabah uyanınca 1 bardak limonlu su gece yatmadan 1 fincan limonlu yeşil çay. Toksinleri attığı için kilo vermeyi hızlandırmış
Meyveyi sabah veya öğlen yemiş
Akşam kesinlikle menüde ya çorba ya yoğurt olmuş genelde erken yediği için proteini hep akşam almış en iyisi ızgara tavuk sınırsız salata
Spor olarak sadece haftada 3 gün 45 dk yürüyüş bacakları bu arada incecikti
Kahveyi ara öğün olarak hep tüketmiş şekersiz ve hiç kaçamak yapmamış pirinç patates haşlama dahi olsa ağzına sokmamışş
Günde 2 lt suyunu eksik etmemiş tatlı krizine karşı tarçınlı su içmiş ama çubuk değil bir litre suya bir çay kaşığı tarçın şekilde
Ve 5 ayda değişimi çok farketmiş en son kiloları bacaktan gitmiş makas hareketi yap dedi bana da
Benim hep söylediğim şeyler zaten. Ben de aynen bu şekilde 2 defa da toplam 50 kiloya yakın verdim.Ablamın bir arkadaşı var. Çok güzel kilo verdi ..kızın yaptıklarını anlatayım size
Sabah uyanınca 1 bardak limonlu su gece yatmadan 1 fincan limonlu yeşil çay. Toksinleri attığı için kilo vermeyi hızlandırmış
Meyveyi sabah veya öğlen yemiş
Akşam kesinlikle menüde ya çorba ya yoğurt olmuş genelde erken yediği için proteini hep akşam almış en iyisi ızgara tavuk sınırsız salata
Spor olarak sadece haftada 3 gün 45 dk yürüyüş bacakları bu arada incecikti
Kahveyi ara öğün olarak hep tüketmiş şekersiz ve hiç kaçamak yapmamış pirinç patates haşlama dahi olsa ağzına sokmamışş
Günde 2 lt suyunu eksik etmemiş tatlı krizine karşı tarçınlı su içmiş ama çubuk değil bir litre suya bir çay kaşığı tarçın şekilde
Ve 5 ayda değişimi çok farketmiş en son kiloları bacaktan gitmiş makas hareketi yap dedi bana da
Daha fazlasını verdiğimi bile hatırlıyorum.1 kilo veriliyor diye biliyorum regli döneminde umarım öyle olur
Benim hep söylediğim şeyler zaten. Ben de aynen bu şekilde 2 defa da toplam 50 kiloya yakın verdim.
Daha fazlasını verdiğimi bile hatırlıyorum.
23Maşallah kaç kilo vermiş
Aynen kaptanım siz bu işin pirisinizBenim hep söylediğim şeyler zaten. Ben de aynen bu şekilde 2 defa da toplam 50 kiloya yakın verdim.
Abla kaptanımız hep der bir lokma bile olsa kaçamak yapmayın en önemlisi bence buçok iyi vermişsin gerçekten canım
işin özü yememek dimi
bakalım ne kadar gidecek benden
ama haftaya çarşamba filan net belli olur
Abla kaptanımız hep der bir lokma bile olsa kaçamak yapmayın en önemlisi bence bu
Az yemişsin canım, bir şey olmaz bence2,5 kaşık sütlaçyapalım bencede
Bence biraz iradeyle bu işi başarabilirsin. Az önce arkadaş evden kek yapmış getirmiş. Islak kek gibi bir şeydi. Çok güzel görünüyordu. Ama ben hayır dedim çünkü tatile incecik gitmek istiyorum. Ve yarın tartıda güzel bir rakam göreceğimi düşünüyorum. Ne güzel kilo vermiştin daha önce keşke devam edebilsen yine aynı şekilde. Her gün menü yazsan nasıl olur?selam kızlar,
2 haftaya tatile gideriz biz,
her yaz, gelecek sene incecik olacağım diyorum, ama ertesi yıl incecik olamadan denize giriyorum
sinir oluyorum kendimeeeee
artık diyet moduna da giremiyorum...
bu hafta her gün seminer var, pastalar poğaçalar kurabiyeler
dün yemedim
şimdi önümde yine bir taba dolusu duruyor
offff
hemen satayım birine...
Aynen canım sağlıksız yiyecekleri yememek işin sırrı ve özü.çok iyi vermişsin gerçekten canım
işin özü yememek dimi
bakalım ne kadar gidecek benden
ama haftaya çarşamba filan net belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?