Çok güzel olmuş canım, devamı gelsin inşallah
Kahvaltı eksik onun dışında süper menü sporda çok güzel kaptanim seni hep burda görmek istiyoruz
Büyük kahvaltı az geldi gözüme onun dışında spor ve herşey çok güzel
Kaptanım her gün menü verin mutlaka kaçamak da olsa.cunky buraya yazmak da iyi oluyor ne yediğimizin farkında oluyoruz.tatile fit gidin.olabildigince buraya aramıza gelin ki hem siz hem biz takimca motive olalım çok farkedecek.insallah haftayaiyi sonuçlarla gelecezTeşekkür ederim kızlar
Adım sayım araba gittikten sonra çok arttı. Geçen hafta yürüyorum diye biraz rahat yedim ama o kilonun yarıdan fazlası barbunya ve kurufasulyenin eseri. Çünkü yüzüklerim parmağımı sıkıyor o derece ödem var. Birde sabah erken tartılıyorum onun etkisi çok. Kahvaltının az olmasının sebebi ise sabah canım kahvaltı yapmak istemedi. İş yerinde de sadece simit yiyebiliyorum onu da yemek istemedim. Metabolizmam durmasın çalışsın diye bilerek süt içtim.
Ben en
Çok Zeynep ablanın girmesini isterim
Elimden geldigince burdayimmmOzaman napiyoruz tatlı sezonunu kapatıyoruz
Bak iki emzikli listeye giriyoruzbirbirimizi motive edelim ama hergun mutlaka burda olacaksın menü verip gitmek yok yoksa başka türlü motive olamayız tamammi
:))) son sansimmis iyi degerlendirmisimmHadi hayırlı olsun aldım seni listeye bi daha yiyemezsin
bu hafta hedefim 74.5 insallah sonuca ulasicamm
Cok guzel afiyet olsunMenüm
Kahvaltı (07:50)
200 ml süt
Öğle (12:10)
1 kepçe mercimek çorbası
1 sk tavuk döner
1 sk çoban salata
15:00
3 yk koyun yoğurdu
4 tane yeşil kayısı
Akşam (18:00)
2 tane sahanda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık, 3 küçük domates
2,5 lt su, 9192 adım
Kaptanım her gün menü verin mutlaka kaçamak da olsa.cunky buraya yazmak da iyi oluyor ne yediğimizin farkında oluyoruz.tatile fit gidin.olabildigince buraya aramıza gelin ki hem siz hem biz takimca motive olalım çok farkedecek.insallah haftayaiyi sonuçlarla gelecez
Afiyet olsun cok dengeliSabah 8 15
2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin,domates salatalık, biber ,1 omlet,1 bardak süt
12 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 kase salata
15 00
12 çiğ fındık, 2 hurma
17 30
Haşlanmış tavuk eti,4yk yoğurt,yeşillik,2 kepekli galeta,şalgam suyu 1 cay bardağı
2lt su buda benim menüm
CemreMrs paranoid e dedim . Ya ismin ne senin :))
Elimden geldigince burdayimmm
:))) son sansimmis iyi degerlendirmisimm
bu hafta hedefim 74.5 insallah sonuca ulasicamm
Cok guzel afiyet olsun
Teşekkür ettimAfiyet olsun cok dengeli
Hoşgeldiniz pis boğazlik bendede var bünyelerde meyilli ah ahOncelikle bi kendimi tanitayim ben burcu 27 yasimdayim 3.5 yasinda bi kizim var her sene duzenli olarak kilo alip veren biriyim ve 13. Takimla tanisali sanirim 7 yil oldu. Yani ebrucumla tanisali tam bir pis bogazim gece yemek yemeleri yuzunden kilo aliyorum tabi esimde hic usenmedigi icin ebru instagramdan severek takip ediyo sagolsun. Ama tabiki yillar gevtikce insan diyet yapmaktan yiliyor. Bu sene duzene oturtamafim ve dedim ki ebru beni timarlar dedim geldim. Simdi size menumu yazicam isi.lerinizi zamanla ogrenirim
Geçenlerde bir fotoğrafını gördüm. Yazacaktım Burcu hemen gel fena görünüyorsun diye. Söyleyip canını sıkmak istemedim. Şükür kendin geldin tıpış tıpışOncelikle bi kendimi tanitayim ben burcu 27 yasimdayim 3.5 yasinda bi kizim var her sene duzenli olarak kilo alip veren biriyim ve 13. Takimla tanisali sanirim 7 yil oldu. Yani ebrucumla tanisali tam bir pis bogazim gece yemek yemeleri yuzunden kilo aliyorum tabi esimde hic usenmedigi icin ebru instagramdan severek takip ediyo sagolsun. Ama tabiki yillar gevtikce insan diyet yapmaktan yiliyor. Bu sene duzene oturtamafim ve dedim ki ebru beni timarlar dedim geldim. Simdi size menumu yazicam isi.lerinizi zamanla ogrenirim
Elbasan tavada neymiş bakayım dedim keşke bakmasaydimSabah 10.30
1 dilim kepek ekmek
1 yagda yumurta
1 tane sosis
2 dilim.sucuk
Domates zeytin peynir
Ara 14.30
1 sekersiz turk kahvesi
Ara 16.30
1 dilim meyveli pasta
Aksam 17.30
1 kase tarhana corba
1 por. Elbasan tava
3 litre su
Bu arada hemsireyim ve nobetli calisiyorum...
Elbasan tavada neymiş bakayım dedim keşke bakmasaydim
Geçenlerde bir fotoğrafını gördüm. Yazacaktım Burcu hemen gel fena görünüyorsun diye. Söyleyip canını sıkmak istemedim. Şükür kendin geldin tıpış tıpış
Sosis ve pasta olmamış. Su çok güzel. Spor nasıl olacak düşündün mü? Ben arabayı sattım. Son bir haftadır yürüyorum süper oluyor.Sabah 10.30
1 dilim kepek ekmek
1 yagda yumurta
1 tane sosis
2 dilim.sucuk
Domates zeytin peynir
Ara 14.30
1 sekersiz turk kahvesi
Ara 16.30
1 dilim meyveli pasta
Aksam 17.30
1 kase tarhana corba
1 por. Elbasan tava
3 litre su
Bu arada hemsireyim ve nobetli calisiyorum...
Elbasan tavada neymiş bakayım dedim keşke bakmasaydim
Ahahaha siz bilmiyor muydunuz. Hiç mi merak edip sormadiniz :))Nihayet adını kullanabileceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?