Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel olmuş canım, devamı gelsin inşallah
Kahvaltı eksik onun dışında süper menü sporda çok güzel kaptanim seni hep burda görmek istiyoruz
Büyük kahvaltı az geldi gözüme onun dışında spor ve herşey çok güzel

Teşekkür ederim kızlar

Adım sayım araba gittikten sonra çok arttı. Geçen hafta yürüyorum diye biraz rahat yedim ama o kilonun yarıdan fazlası barbunya ve kurufasulyenin eseri. Çünkü yüzüklerim parmağımı sıkıyor o derece ödem var. Birde sabah erken tartılıyorum onun etkisi çok. Kahvaltının az olmasının sebebi ise sabah canım kahvaltı yapmak istemedi. İş yerinde de sadece simit yiyebiliyorum onu da yemek istemedim. Metabolizmam durmasın çalışsın diye bilerek süt içtim.

Kaptanım her gün menü verin mutlaka kaçamak da olsa.cunky buraya yazmak da iyi oluyor ne yediğimizin farkında oluyoruz.tatile fit gidin.olabildigince buraya aramıza gelin ki hem siz hem biz takimca motive olalım çok farkedecek.insallah haftayaiyi sonuçlarla gelecez

Sabah 8 15
2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin,domates salatalık, biber ,1 omlet,1 bardak süt

12 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 kase salata

15 00
12 çiğ fındık, 2 hurma

17 30
Haşlanmış tavuk eti,4yk yoğurt,yeşillik,2 kepekli galeta,şalgam suyu 1 cay bardağı

2lt su buda benim menüm

Ben en

Çok Zeynep ablanın girmesini isterim

Mrs paranoid e dedim . Ya ismin ne senin :))

Ozaman napiyoruz tatlı sezonunu kapatıyoruz
Bak iki emzikli listeye giriyoruz birbirimizi motive edelim ama hergun mutlaka burda olacaksın menü verip gitmek yok yoksa başka türlü motive olamayız tamammi
Elimden geldigince burdayimmm

Hadi hayırlı olsun aldım seni listeye bi daha yiyemezsin
:))) son sansimmis iyi degerlendirmisimm

betuld @sisyphos kızlar ucumuzede hayırlı olsun bu hafta listeye girdik hadi haftaya güzel kilolarla gelip takımı güzel bir dereceye goturelimmi
bu hafta hedefim 74.5 insallah sonuca ulasicamm
Cok guzel afiyet olsun

Ben menü veririm vermesine de siz beni kötü örnek alırsınız diye vermiyorum

Neyse artık düzelttim menülerimi artık yazarım

Oncelikle bi kendimi tanitayim ben burcu 27 yasimdayim 3.5 yasinda bi kizim var her sene duzenli olarak kilo alip veren biriyim ve 13. Takimla tanisali sanirim 7 yil oldu. Yani ebrucumla tanisali tam bir pis bogazim gece yemek yemeleri yuzunden kilo aliyorum tabi esimde hic usenmedigi icin ebru instagramdan severek takip ediyo sagolsun. Ama tabiki yillar gevtikce insan diyet yapmaktan yiliyor. Bu sene duzene oturtamafim ve dedim ki ebru beni timarlar dedim geldim. Simdi size menumu yazicam isi.lerinizi zamanla ogrenirim

Afiyet olsun cok dengeli

Sabah 10.30
1 dilim kepek ekmek
1 yagda yumurta
1 tane sosis
2 dilim.sucuk
Domates zeytin peynir

Ara 14.30
1 sekersiz turk kahvesi

Ara 16.30
1 dilim meyveli pasta

Aksam 17.30
1 kase tarhana corba
1 por. Elbasan tava

3 litre su

Bu arada hemsireyim ve nobetli calisiyorum...

Hoşgeldiniz pis boğazlik bendede var bünyelerde meyilli ah ah

Geçenlerde bir fotoğrafını gördüm. Yazacaktım Burcu hemen gel fena görünüyorsun diye. Söyleyip canını sıkmak istemedim. Şükür kendin geldin tıpış tıpış

Elbasan tavada neymiş bakayım dedim keşke bakmasaydim

Ben de menumu yazayimm

Sabah 9.30
3 yk yulaf 1 bardak sut 1 muz 10 badem 1 cay kasogi kakao blenderlayip ictim yine

Ara 14
2 avuc leblebi 2 hurma

Oglen 16
7-8 lahana dolmasi, 3 yk yogurt, salata

Aksami simdi yiycem
5 yk semizotu-kiymali bulgurlu-
3 yk yogurt
1 kase kiraz

Sosis ve pasta olmamış. Su çok güzel. Spor nasıl olacak düşündün mü? Ben arabayı sattım. Son bir haftadır yürüyorum süper oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…