Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada asya_01 orticim bugün nasılsın sıkma canını kendine değer ver sakin izne ayrilma Zeynep abla çok haklı bak sana Sibel Can dediler sonra dicekler ki yine kilo aldı senin yapacağın en güzel hareket hedef kilona inip giyinip süslenip puslenip taş gibi olmak olacak o yüzden devam.

Ya şu Leslie havalar çok sıcak yapasim gelmiyor ama yapmak zorundayım.bacaklara efsane etkisi varmış herkes aynı şeyi diyor
Basen popo için birebirmis. Keşke kış mevsiminde olsaydık.oturdugum yerde terliyorum.mecbur akşamı bekleyecem

Aynen ablacim daha ıyiyim bugün. Bugun evi temizledim dip köşe yarın spora baslicam inşallah

Sabah kahvaltısı 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği,1 ince dilim peynir, domates salatalık, sucuklu yumurta, şekersiz çay

Ara 14 00
3 hurma,1 bardak sütlu kahve,bir avuç beyaz leblebi

Akşam 17 30
1buyuk kase yoğurt,8 yk taze fasülye,salata,1 kepekli grissini
2ltsu

Dünya şampiyonu olmak kolay değil tamam da bu hareket de nasıl yapılır arkadaşlar biz düz atlayamıyoru

Kizlar selam cok duzenli gelemiyorum ben ama gelmeye calisicm sabah tartildim 73 kilo geldim bu beni baya gaza getirdi yemegimi filan yedim dikkat ettim suyumu iciyorum bugun 24 saat nobetteyim. Menumi yazayim yine ugrarim

Sabah 09.00
1 bardak ev yapimi limonata az sekerli

Ogle 12.30
1 kase mantar corba
3 yk susuz mevsim turlu
1 tane firinda tavuk baget

Aksam 18.00
3 parca izgara tavuk gogsu
Haslanmis brokoli karnabahar
Domates salatalim
1 bardak ayran

3 litre su
Spor yok ama adimim suan 8500

Süper afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…