- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hepimiz iyi olucaz tamammiAramızda en iyi sen gidiyorsun canım
Hepimiz iyi olucaz tamammisozmü benimde evde 3 tane çocuğum var şuan dolapta iki çeşit tatlı var ama yemiyorum yememeyi ogrenmemiz lazım
Süpersin canım iyiki geldin yokluğun belli oluyorEvet bundan sonra kaçamak yapan spor cezası vereceğim herkes ona göre yesin
Ayy ne güzel bir cümleSüpersin canım iyiki geldin yokluğun belli oluyor
Aynen ablacim daha ıyiyim bugün. Bugun evi temizledim dip köşe yarın spora baslicam inşallahBu aradaasya_01 orticim bugün nasılsın sıkma canını kendine değer ver sakin izne ayrilma Zeynep abla çok haklı bak sana Sibel Can dediler sonra dicekler ki yine kilo aldı senin yapacağın en güzel hareket hedef kilona inip giyinip süslenip puslenip taş gibi olmak olacak o yüzden devam.
Temizlik en güzel spor bugün de spor yapmış oldunAynen ablacim daha ıyiyim bugün. Bugun evi temizledim dip köşe yarın spora baslicam inşallah
Sırılsıklam oldum 2 kere tişört degistim. Yarın leslie yapicam inşallahTemizlik en güzel spor bugün de spor yapmış oldun
Yansın yağlarSırılsıklam oldum 2 kere tişört degistim. Yarın leslie yapicam inşallah
Kiloyla mezun olmuştundün 81.2 çıktım. yediklerime hiç dikkat etmiyorum biran önce sağlıklı beslenme moduna geçmem lazım.
Teşekkür ederim canim aminnn insallah darisi sizlere
Kaç
Kiloyla mezun olmuştun☺
Süper afiyet olsunSabah kahvaltısı 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği,1 ince dilim peynir, domates salatalık, sucuklu yumurta, şekersiz çay
Ara 14 00
3 hurma,1 bardak sütlu kahve,bir avuç beyaz leblebi
Akşam 17 30
1buyuk kase yoğurt,8 yk taze fasülye,salata,1 kepekli grissini
2ltsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?