Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar menum Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 2 dil form ekmek Çay

Öğle 14 de
Balık salata 2 şeftali

Akşam 17.30
5 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı

Şu 2 lt
Spor 70 dk yürüyüş yaptım

sabah kahvaltı saat 10
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
2kepekli galeta
4zeytin

öğlen 3 ccivarı 1galete
4kaşık yeşil fasulye
1bardak ayran biraz ceviz

akşam
3kaşık princ pilavı 2dilim haşlanmı patates 1 but tavuk

öğlen arada cok acııyorum agzıma bı ıkı lokma bişeyler attı bugun 2tane salatalık turşusu gibi
birazdan acık cay ve cikolata krizine karsı bır dilim çikolata

Guzel canim

Canim , oncelikle menulerine saat eklersen iyi olur ogle arasinda tursu dogru secim degil tursu odem yapar... aksam hem pirinc hem patates olmamis.... tavuk bud yaninda salata yogurt olabilirdi

Canim , oncelikle menulerine saat eklersen iyi olur ogle arasinda tursu dogru secim degil tursu odem yapar... aksam hem pirinc hem patates olmamis.... tavuk bud yaninda salata yogurt olabilirdi
tamam canım dikkate alacağım

kahvaltı
2 dlm cavdar ekmegi ile tost
4 zeytin

oglen
1 servis kasıgı melemen
1 kepce mercimek çorbası
yogurt

aaksam
sutlu kahve
kasar 1 parca

3 lt yakın su

Gayet dengeli ve dolu dolu gözüküyor menün canım

Bence güzel olmuş canım, kısırı da az yemişsin, nasıl başardıysan, ben olsam iki tabak yerdim

Iyi geceler herkese..spor olmasada bol kosturmali bi gun oldu.
Kahvalti 10da
1dilmkepekli ekmek.1haslanmis Yumurta.1salatalk.limonlumaydanoz.
Ara 12bck.yarim Muz.1caybard sut
Ogleyem.14.00..
1kase corba.ekmekyok.
Aksm18.30.
2izgarakofte.salata.1kucukkaseyogrt
Yemekten sonra tek sekerli yani orta turkkahvesi..uyukluyodum çok iyi geldi☺
2,5 Lt su..
Bugunluk bukadar.oglus hastaydi.Pek istedigim gibi olmadi ama neyse once o iyi olsun da.

Kızlar bugünkü menümü de vereyim;

Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve
3 çatal tulum peyniri

Öğle (12:00)
1 haşlama yumurta
2-3 çatal beyaz peynir

Ara (17:00)
3-4 çatal tulum peyniri
1 sütlü filitre kahve

Akşam (18:30)
3 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt

Su 1,5 litre olmuştur. Spor yok, oğlum hala uyumadı Kızlar hayatımda ilk defa 1 haftadır tuvalet yok, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, regli de olacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Bu hafta kendime hedef koydum ama her gün az da olsa spor yapacağım, suya çok dikkat edeceğim ve şeker tüketmeyeceğim.

Oğluna geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şeyi yoktur. Menün gayet güzel, kahvedeki şeker dışında

Bugün diyetisyene gittim. Çok iyi ve başarılı bir kadın kendisi dileyene ismini verebilirim. Bana bir defter yaptı ve numarasını verdi. Ne zaman istersen soru sorabilir arayabilirsin dedi. Su içmenin öneminden ve kahvaltının öneminden konuştuk. Tartının gereksiz olduğunu beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerektiğini o zaman tartıya ihtiyaç duymayacağım söyledi ki haklı bence de.

Bu arada bugün sabah kahvaltım:
Yarım dilim karpuz 1 şişe su 1 dilim beyaz peynir ve 1 haşlama yumurta.

Öğlen cappy pulpy kahve sade

Akşam makarna yarım tabak ve kabak yemeği o da yarım tabak

Spor 2 saat yürüyüş

Tatlilara karsi midem küçülmuyor belki bir tabak bulgur pilavi yiyemem tikanirim ama tatlida boyle bişey olmuyor...
Ben ikisini de sınırsız yiyebiliyorum. Ama aslinda tuzlucuyum

8 ay mii. Hey masallah. Bunu yapan her seyi yapabilir.

Benim menüm azmiydi bugün 800 kaloriydi
Bende 800-900 ile güzel kilo veriyorum
800 900 kalori cok az degil mi ya. Emziriyorsun bir de
Hic bir sey yememissin ki.
Arkadasim bir de madem kabizligin var neden yiyecek olarak takviye edecek seyler hic tuketmiyorsun. Mesela su 1.5 litre az. Kabizlikta bol su icmek onemli. Sonra kuru kayisi yada tazesinden. Kuru erik de ise yariyor . Kayisi geceden suya koy 3 tane. Sabah ye. Suyunu da ic mesela
Adi ney? Taninmis biri mi, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…