Ülker bilgin Antalya’daBen ikisini de sınırsız yiyebiliyorum. Ama aslinda tuzlucuyum
8 ay mii. Hey masallah. Bunu yapan her seyi yapabilir.
800 900 kalori cok az degil mi ya. Emziriyorsun bir de
Hic bir sey yememissin ki.
Arkadasim bir de madem kabizligin var neden yiyecek olarak takviye edecek seyler hic tuketmiyorsun. Mesela su 1.5 litre az. Kabizlikta bol su icmek onemli. Sonra kuru kayisi yada tazesinden. Kuru erik de ise yariyor . Kayisi geceden suya koy 3 tane. Sabah ye. Suyunu da ic mesela
Adi ney? Taninmis biri mi, merak ettim
Aslinda hiç kalori, kaşık hesabı yapmadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.Paketli gıda yemedim.Karbohidratı azalttım.Ekmek yerine ara ara bulgur pilavi yedim.Sebze ve proteini kısıtlamadım.Her gün iki porsiyon meyve/kuru meyve yedim.Haftada en az 4 gün 45dkk 1saat tempolu yürüyüş yaptim.Kendimi hiç diyette gibi hissetmedim.Çevremdekiler de alıştı hiç ısrar etmemeye başladilar.Ben yapamazdım galiba, sadece tatlı yemeyerek mi kilo verdin peki?
Güzel bir menü.Şekeri bırakınca ilk günler kuru meye özellikle hurma kurtarıcı oluyor.ŞEKERSİZ 1. GÜN
Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin
12:00
4 kayısı
14:00
5 hurma 1 kase yoğurt
15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)
16:30 3 ceviz
Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma
Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi
Menün dengeli ve güzel bir menü.Afiyet olsun.Kızlar menum Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 2 dil form ekmek Çay
Öğle 14 de
Balık salata 2 şeftali
Akşam 17.30
5 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Şu 2 lt
Spor 70 dk yürüyüş yaptım
Menü güzel fakat akşam yemeğinde hem pilav hem patetes fazla gibisabah kahvaltı saat 10
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
2kepekli galeta
4zeytin
öğlen 3 ccivarı 1galete
4kaşık yeşil fasulye
1bardak ayran biraz ceviz
akşam
3kaşık princ pilavı 2dilim haşlanmı patates 1 but tavuk
öğlen arada cok acııyorum agzıma bı ıkı lokma bişeyler attı bugun 2tane salatalık turşusu gibi
birazdan acık cay ve cikolata krizine karsı bır dilim çikolata
Gece acıkmadiysan çok iyi.kahvaltı
2 dlm cavdar ekmegi ile tost
4 zeytin
oglen
1 servis kasıgı melemen
1 kepce mercimek çorbası
yogurt
aaksam
sutlu kahve
kasar 1 parca
3 lt yakın su
Çok güzel bir menü afiyet olsun.Iyi geceler herkese..spor olmasada bol kosturmali bi gun oldu.
Kahvalti 10da
1dilmkepekli ekmek.1haslanmis Yumurta.1salatalk.limonlumaydanoz.
Ara 12bck.yarim Muz.1caybard sut
Ogleyem.14.00..
1kase corba.ekmekyok.
Aksm18.30.
2izgarakofte.salata.1kucukkaseyogrt
Yemekten sonra tek sekerli yani orta turkkahvesi..uyukluyodum çok iyi geldi☺
2,5 Lt su..
Bugunluk bukadar.oglus hastaydi.Pek istedigim gibi olmadi ama neyse once o iyi olsun da.
Ara öğune kuru meyve akşam menüsüne salata ekleyebilirdin.Ama arada acıkmadiysan gayet iyi.Bu arada bugün sabah kahvaltım:
Yarım dilim karpuz 1 şişe su 1 dilim beyaz peynir ve 1 haşlama yumurta.
Öğlen cappy pulpy kahve sade
Akşam makarna yarım tabak ve kabak yemeği o da yarım tabak
Spor 2 saat yürüyüş
Bol ödüllü bir gün olmuş :)Sabah 10.30
1 simit -guya odulum buydu ve baska karb tuketmeyecektim..tim..timm..
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Salatalik
15
Ton balikli 3 kasik makarnali salata
1 dilim mozaik pasta
8
1 kornet
Saat 9 10 civari
2 kurabiye
2 avuc findik..
Yorum yapacak diyecek soz yok ama bu hafta artik baska bir sey yemeye utanirim insallah. Yazmasam olmazdi .
Çokgommeyin beni
valla rejimi yapmasi degil sonrasi artik benim gozumu korkutan.Aslinda hiç kalori, kaşık hesabı yapmadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.Paketli gıda yemedim.Karbohidratı azalttım.Ekmek yerine ara ara bulgur pilavi yedim.Sebze ve proteini kısıtlamadım.Her gün iki porsiyon meyve/kuru meyve yedim.Haftada en az 4 gün 45dkk 1saat tempolu yürüyüş yaptim.Kendimi hiç diyette gibi hissetmedim.Çevremdekiler de alıştı hiç ısrar etmemeye başladilar.
gel gelelim bırakinca çok abartmadiğim halde 10 kilosunu geri aldim.Kışı çok hareketsiz geçirdim.İnş tekrar verebilirim.
Ödül mu .Güzel bir menü.Şekeri bırakınca ilk günler kuru meye özellikle hurma kurtarıcı oluyor.
Menün dengeli ve güzel bir menü.Afiyet olsun.
Menü güzel fakat akşam yemeğinde hem pilav hem patetes fazla gibi
Gece acıkmadiysan çok iyi.
Çok güzel bir menü afiyet olsun.
Ara öğune kuru meyve akşam menüsüne salata ekleyebilirdin.Ama arada acıkmadiysan gayet iyi.
Bol ödüllü bir gün olmuş :)
Geçen yıl başladığimda başlangıç kilolarımiz aynıymış.83.3 ile başlayıp 67.9 kiloyu görmüştüm.Haklisın koruma çok daha zor.valla rejimi yapmasi degil sonrasi artik benim gozumu korkutan.
O kadar cok al ver oldu ki seneler icinde artik bir geri donusu daha kaldiramam ben..
Ödül mu .
Bu odul degil baska bir sey oldu.
Skandal
Kisirda bende oyleyim cok yiyorum bide doymuyorum...Bence güzel olmuş canım, kısırı da az yemişsin, nasıl başardıysan, ben olsam iki tabak yerdim
Menu guzel canim oglunuda cok geçmiş olsun...Iyi geceler herkese..spor olmasada bol kosturmali bi gun oldu.
Kahvalti 10da
1dilmkepekli ekmek.1haslanmis Yumurta.1salatalk.limonlumaydanoz.
Ara 12bck.yarim Muz.1caybard sut
Ogleyem.14.00..
1kase corba.ekmekyok.
Aksm18.30.
2izgarakofte.salata.1kucukkaseyogrt
Yemekten sonra tek sekerli yani orta turkkahvesi..uyukluyodum çok iyi geldi☺
2,5 Lt su..
Bugunluk bukadar.oglus hastaydi.Pek istedigim gibi olmadi ama neyse once o iyi olsun da.
Hadi bugunden itibaren bende sekeri birakiyorum birbirimizi destekleyelimKızlar bugünkü menümü de vereyim;
Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve
3 çatal tulum peyniri
Öğle (12:00)
1 haşlama yumurta
2-3 çatal beyaz peynir
Ara (17:00)
3-4 çatal tulum peyniri
1 sütlü filitre kahve
Akşam (18:30)
3 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt
Su 1,5 litre olmuştur. Spor yok, oğlum hala uyumadıKızlar hayatımda ilk defa 1 haftadır tuvalet yok, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, regli de olacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Bu hafta kendime hedef koydum ama her gün az da olsa spor yapacağım, suya çok dikkat edeceğim ve şeker tüketmeyeceğim.
Iste gune karbonla baslayinca gerisi geliyor ...bugun bende sekersiz gunlere basliyorum..Sabah 10.30
1 simit -guya odulum buydu ve baska karb tuketmeyecektim..tim..timm..
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Salatalik
15
Ton balikli 3 kasik makarnali salata
1 dilim mozaik pasta
8
1 kornet
Saat 9 10 civari
2 kurabiye
2 avuc findik..
Yorum yapacak diyecek soz yok ama bu hafta artik baska bir sey yemeye utanirim insallah. Yazmasam olmazdi .
Çokgommeyin beni
Coook gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Dün sesim çıkmadı çünkü hasta yattım grip olmusum bu havada ..dus al cam açık yat sifayi kaptim
ŞEKERSİZ 1. GÜN
Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin
12:00
4 kayısı
14:00
5 hurma 1 kase yoğurt
15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)
16:30 3 ceviz
Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma
Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi
Ben artık saymıyorum benim şekersiz kaç gün olduada81 canım şekersiz güne başlayan 4 kişi oldu şuan takımda. Bu çok güzel bir şey. Şekersizlerin günleriyle birlikte ayrı bir liste mi yapsak acaba. Ben bu sabah şekersiz serüveni bozdum ama yarından itibaren yeniden başlarım. Birazcık özendirsek bu işe hatta yarış yapsak kim daha çok yapacak diye çok daha sağlıklı kilo verebiliriz. Kızlar ne dersiniz? Anka zeyneppk
Ben artık saymıyorum benim şekersiz kaç gün oldu ☺☺
Cidden bilmiyorum kaptanım 25 30 olmuştur ben mayıstan beri yapıyordum da Ramazan'ın ilk haftası dondurma yedimSaymak çok etkili oluyor. Kaç gün oldu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?