Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe kaptanim pazartesi günü bildirim yapmıyoruz yapsak daha iyi olmazmi haftasonu kacamaklarini onlemis oluruz
Normalde yapıyoruz canım da arada böyle bir tekliyor. Bu pazartesi yeniden başlayalım. Pazartesi listemizi sen kontrol eder misin ben kilo listesi hazırlasam?
Kural var aslında yapılması için ama yapılmıyor
Kural derken genel kural mı yoksa genel kural varda ben mi kaçırdım acaba?
Ben yapamazdım galiba, sadece tatlı yemeyerek mi kilo verdin peki?
Çok güzel kilo veriliyor canım o şekilde. Ben bir hafta yapmıştım sadece tatlı değil ayrıca paketli ve zararlı birçok yiyecekten uzak duruyorsun. Takımın ilk sayfasında liste var. Anka dan görmüştüm ben ilk olarak. İlk yaptığımda çok iyi olmuştu. Sonra hiç 2-3 günü geçemedim.
Menün ilk menülere göre gayet güzel. Sadece yazarken biraz daha açık seçik yazarsan daha rahat okuruz. Su çok iyi. Tek takılan şeker oldu gözüme. Şekeri tamamen bırakman lazım. Eminim başardıktan sonra çok mutlu olacaksın. Şekersiz yiyemediğin içemediğin ne varsa ya şekersiz yemeye içmeye çalış ya da hayatından çıkar. Merak etme ilk zamanlar biz de içemiyorduk kahveyi şekersiz ama şimdi şekerli içemiyoruz. Ve ben bunu kk sayesinde başardım. 13. takıma ilk geldiğimde 3 ü bir arada nescafenin içine iki tane kesme şeker atan bir insandım.

Cidden bilmiyorum kaptanım 25 30 olmuştur ben mayıstan beri yapıyordum da Ramazan'ın ilk haftası dondurma yedim

O kadar süredir yapıyorsun peki kilon neden takıldı böyle? Menülerinde güzel. Eksik ya da fazla bir şey olmalı. Sence ne?

Beraber toplantı yaptığımızda koymamış mıydık ben mi yanlış hatırlıyorum

Bilemiyorum ki sizin fikriniz varmı. İnceliyorum ama kilo veremiyorum
Yeşilçay falan her gün düzenli içmeye mi başlasam acaba

Hareket durumun nasıl şimdi? Nasıl bir işte çalışıyorsun? Su miktarının tam hatırlamıyorum menülerden su kaç litre oluyor günlük? Bir de yeşil çay içmiyorsan düzenli içmeye başla. Çünkü ben bu kez yeşil çayın etkisini çok fark ettim.

Yazmadım simdi de annemdeyim teli elimde görünce kızıyor haklı olrak

Haklı tabii ki ama sanki hala kırgın ya da kızgınmışsın gibi hissediyorum. Umarım yanlış hissediyorumdur. Menülerini yaz lütfen. Merak ediyorum çünkü senin menülerini

Yaris olabilir canim iyi fikir ) haftayi sekersizle kapatanin isimlerini 1. Sayfada janjanli yazabilirsin canim )

Gün içinde hareket ediyorum Leslie yapıyordum 2 oldu yapamadım yorgunum diye onu yapsam süper olacak da..bugün çarşıya gideceğim yürüyerek su da 2yi buluyor yeşil çay hiç içmiyorum

Gün içinde hareket ediyorum Leslie yapıyordum 2 oldu yapamadım yorgunum diye onu yapsam süper olacak da..bugün çarşıya gideceğim yürüyerek su da 2yi buluyor yeşil çay hiç içmiyorum

O zaman bugünden itibaren yeşil çay içmeye başla bakalım neler fark edecek

Canim tanitim formunida duzenliyecektin kurallari okudum kabul ediyorum ibaresi koyacaktin...

Tamamdır birazdan hallediyorum ama pazartesi tartılma işini kurallara yazma konusunda tam emin olamıyorum onu bir konuşalım yeniden hep birlikte. Free listeyi yapayım diye geldim iki saat oldu hala çene yapıyorum listenin kaba taslağı bile yok ortada

Yarış güzel fikir teşvik edici olur
Takip ederim canım ama pazartesi listesi olmayadabilir

Yarış güzel fikir teşvik edici olur

Takip ederim canım ama pazartesi listesi olmayadabilir

Kimler kilo bildirdi kimler bildirme bilmek lazım. Eğer yapacaksak liste olsun hem takibi kolay olur hem de kimler bildirim yapmamış anlarız. Liste yüzdeli olmaz zaten ben ayarlarım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…