- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ya yemeye de kıyamıyorum kiHadi bakalım bugün şaşırt metabolizmanı sana izin ama akşam 17:00 ye kadar ne yemek istiyorsan ye. 17:00 den sonra bitir yeme işini.
Ya yemeye de kıyamıyorum ki
Bugün başlıyorum her gün 1 fincan kahve şekersiz ve 1 fincan yeşilçay icicem bakalım ne olacak nasılsa işte de çay ocağı var yanıma bitki çayı alırım. Bugün de çarşıya yürüyerek gidip gelecek minibüse binmemBen olsam bende yemezdim. Bence sabret eminim kırılacak bir yerde. Şaşırtma işlerine ben çok inanmıyorum. Sen yeşil çay içmeye başla. Leslie yi de aksatma.
Bugün başlıyorum her gün 1 fincan kahve şekersiz ve 1 fincan yeşilçay icicem bakalım ne olacak nasılsa işte de çay ocağı var yanıma bitki çayı alırım. Bugün de çarşıya yürüyerek gidip gelecek minibüse binmem
Ben eskiden diyetisyene giderken o bana bi hizlandurma vermisti. Bakayim bulabilecek miyim fikir olur belkiBugün başlıyorum her gün 1 fincan kahve şekersiz ve 1 fincan yeşilçay icicem bakalım ne olacak nasılsa işte de çay ocağı var yanıma bitki çayı alırım. Bugün de çarşıya yürüyerek gidip gelecek minibüse binmem
Tmm canım takibini yaparimKimler kilo bildirdi kimler bildirme bilmek lazım. Eğer yapacaksak liste olsun hem takibi kolay olur hem de kimler bildirim yapmamış anlarız. Liste yüzdeli olmaz zaten ben ayarlarım onu.
Günaydın.Liste için teşekkürler.
Günaydın.Liste için teşekkürler.
Beyaz ekmek, pirinç, patates vb her şeyi kestin dimi. Maşallah öyleyseŞekersiz beslenmede benim de 6.günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?