Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun şekersiz içtim fena degildi.Aslında yaklaşık 10yıldır caya şeker atma olayını bitrmiştim.ama kahveye tek şeker atıyodum.Sanki şekersiz midem agrıyo gibi geliyo.Neyse alışıcaz artık

bugün başlamıyormuyuz ozaman bende dondurma yiyeyim bugün hahahah

bugün başlamıyormuyuz ozaman bende dondurma yiyeyim bugün hahahah
Yarın başlayalım hatta ben defter bile alldim yazacam çok güzel olacak yarın baslariz bu gün bende fazla yedim bilerek yarın da az yiyecem meta şoka uğrayacak ve haftaya cuma 60.9 olacam

Birgun için çok mu yesem acaba metabolizma şaşırsin LAydLiNe

@soffty abla diyetisyen uzun sürekli duraklama için bişey önerdi mi
ben bir kaç diyetisyen videosu izledim sağlıklı şeyleri 2-3 gün artırarak vucudu şaşırtabilirsiz diyordu.... ama bunada gerek yok ısrarla devam ederseniz elbet bu zinciri kırarsınız diyorlardı...

yeşil çay sabah ve akşam tüketebilirsin canım bence faydası var

Ben liptonun poşet yeşil çayını içiyorum. Kolay oluyor içimi ve taşıması. Dene bakalım sallama çaylardan. Yürümek çok iyi fikir
aslında aypare ackerman aktardan alıp demlersen daha faydalı sallama çayların pek faydası yok... tabii çalışanlar için sallama ideal.... bende şimdi tatile çıkarken yeşil çayın sallamasını alacam...

yeşil çay sabah ve akşam tüketebilirsin canım bence faydası var
Ben hep aktardan alıyordum önceki içtiğimi şimdi azaldi yesilcayim yine aktardan alırım evde içerim. Yanıma da karışık bitki çayı form çayı var bende içinde sinemaki olmayan çünkü sinemaki bağırsak çalıştırır ama tembellestirirmis . 3 kutu kadar bitki çayım var her gün yanıma 2 tane alayım 3 4 tane yeşilçay buldunm zencefilli

ben bir kaç diyetisyen videosu izledim sağlıklı şeyleri 2-3 gün artırarak vucudu şaşırtabilirsiz diyordu.... ama bunada gerek yok ısrarla devam ederseniz elbet bu zinciri kırarsınız diyorlardı...
Bugün yediklerimi gördün mü bence şaşırmıştır yarın da az yiyip şaşırtacam

Madonun sekersiz dondurmasini yiycem ben :)

Canım betulde basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…