Bugun şekersiz içtim fena degildi.Aslında yaklaşık 10yıldır caya şeker atma olayını bitrmiştim.ama kahveye tek şeker atıyodum.Sanki şekersiz midem agrıyo gibi geliyo.Neyse alışıcaz artıkNormalde yapıyoruz canım da arada böyle bir tekliyor. Bu pazartesi yeniden başlayalım. Pazartesi listemizi sen kontrol eder misin ben kilo listesi hazırlasam?
Kural derken genel kural mı yoksa genel kural varda ben mi kaçırdım acaba?
Çok güzel kilo veriliyor canım o şekilde. Ben bir hafta yapmıştım sadece tatlı değil ayrıca paketli ve zararlı birçok yiyecekten uzak duruyorsun. Takımın ilk sayfasında liste var.Anka dan görmüştüm ben ilk olarak. İlk yaptığımda çok iyi olmuştu. Sonra hiç 2-3 günü geçemedim.
Menün ilk menülere göre gayet güzel. Sadece yazarken biraz daha açık seçik yazarsan daha rahat okuruz. Su çok iyi. Tek takılan şeker oldu gözüme. Şekeri tamamen bırakman lazım. Eminim başardıktan sonra çok mutlu olacaksın. Şekersiz yiyemediğin içemediğin ne varsa ya şekersiz yemeye içmeye çalış ya da hayatından çıkar. Merak etme ilk zamanlar biz de içemiyorduk kahveyi şekersiz ama şimdi şekerli içemiyoruz. Ve ben bunu kk sayesinde başardım. 13. takıma ilk geldiğimde 3 ü bir arada nescafenin içine iki tane kesme şeker atan bir insandım.
bugün başlamıyormuyuz ozaman bende dondurma yiyeyim bugün hahahah
Yarın başlayalım hatta ben defter bile alldim yazacam çok güzel olacakbugün başlamıyormuyuz ozaman bende dondurma yiyeyim bugün hahahah
Afiyet olsun hoşgeldinnnnn yokluğun belli oluyorben geldimmm çarşı pazar işlerimi hallettim yemek işinide dışarda hallettik erken bir saat oldu akşamı cacıkla geçireyim diyorum... bi geçmişe uçayım
ben bir kaç diyetisyen videosu izledim sağlıklı şeyleri 2-3 gün artırarak vucudu şaşırtabilirsiz diyordu.... ama bunada gerek yok ısrarla devam ederseniz elbet bu zinciri kırarsınız diyorlardı...
öyle oluyor insan kıyamıyorYa yemeye de kıyamıyorum ki
yeşil çay sabah ve akşam tüketebilirsin canımBugün başlıyorum her gün 1 fincan kahve şekersiz ve 1 fincan yeşilçay icicem bakalım ne olacak nasılsa işte de çay ocağı var yanıma bitki çayı alırım. Bugün de çarşıya yürüyerek gidip gelecek minibüse binmem
aslındaBen liptonun poşet yeşil çayını içiyorum. Kolay oluyor içimi ve taşıması. Dene bakalım sallama çaylardan. Yürümek çok iyi fikir
yeşil çay sabah ve akşam tüketebilirsin canımbence faydası var
Ben hep aktardan alıyordum önceki içtiğimi şimdi azaldi yesilcayim yine aktardan alırım evde içerim. Yanıma da karışık bitki çayı form çayı var bende içinde sinemaki olmayan çünkü sinemaki bağırsak çalıştırır ama tembellestirirmis . 3 kutu kadar bitki çayım var her gün yanıma 2 tane alayım 3 4 tane yeşilçay buldunm zencefilliaslındaaypare ackerman aktardan alıp demlersen daha faydalı sallama çayların pek faydası yok... tabii çalışanlar için sallama ideal.... bende şimdi tatile çıkarken yeşil çayın sallamasını alacam...
Bugün yediklerimi gördün mü bence şaşırmıştır yarın da az yiyip şaşırtacamben bir kaç diyetisyen videosu izledim sağlıklı şeyleri 2-3 gün artırarak vucudu şaşırtabilirsiz diyordu.... ama bunada gerek yok ısrarla devam ederseniz elbet bu zinciri kırarsınız diyorlardı...
ayyy bende merak ettim nasıl bişey bu hızlandırmaGönderdim canım
1-2 haftaya vucud alışır canım250 ip atladım dilim dışarda zorla ben ki 1000 lere çıkardım nasıl hamladım böyle
hoşbulduk canımmmAfiyet olsun hoşgeldinnnnn yokluğun belli oluyor
akşamıda yaz toplu değerlendirecem o yüzden şimdilik bişey yazmadım menüneBugün yediklerimi gördün mü bence şaşırmıştır yarın da az yiyip şaşırtacam
Madonun sekersiz dondurmasini yiycem ben :)
Tamammmakşamıda yaz toplu değerlendirecem o yüzden şimdilik bişey yazmadım menüne
Canım betulde basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?