Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zeytinleri bitiremedim. Yumurtanın da yarısı kaldı. akşam 18:00 e kadar hiç bişey yemeyeceğim.

IF dediğin diyete başladın galiba. İyiymiş. Yemeyince zaten yeme isteğin olmuyor. Ramazanda da öyle oluyor ya. Hadi bakalım inşallah bu kez güzel bir sonuç alırsın. Ben sonunda kırdım direnci. Darısı sana

Bi isim koymaycağım ya bu sefer kurallar yoldan çıkarıyor beni. Kafama göre takılacağım

Masallah benim annem olsa ooo dogurmasaydin der cook alışigim annemin laflarina artik ablamla söyleyip soyleyip gülüyoruz...

Benim de hemen olsaydı öyle olmazdılar ama on yıl olacak nerdeyse nazımız geçsin :) Eczanaye gittik geçen eşim çantamı taşiyor kadın bana baktı kaldı

Nasılsınız kızlar bugün yaz okulu pikniği var onun hazirligindaydim şimdi geçmişi okudum bende yarından itibaren eski sıkı düzene gececegim evimide temizledim rahat rahat kendimi spora verebilirim

Harika o zaman canım Çok çok zor durumda kalırsam yerim

Kızlar bir şey soracağım, sizce salatama havuç ve kırmızı lahana koymalı mıyım? Yanlış hatırlamıyorsam havuç yasaktı diyette, bir de salata bende şişkinlik yapıyor, bir sonraki gün artı çıkıyorum. Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…