Çok açlık hissedersem hurma ceviz yerim. Ama baya iyi yedim acıkmam sanırımKeske zorlasaydin kendini aradami yapmiycan
Zeytinleri bitiremedim. Yumurtanın da yarısı kaldı.akşam 18:00 e kadar hiç bişey yemeyeceğim.
Yarina kadar 200 gr verebilirmiyim sizce
Bi isim koymaycağım ya bu sefer kurallar yoldan çıkarıyor beni. Kafama göre takılacağımIF dediğin diyete başladın galiba. İyiymiş. Yemeyince zaten yeme isteğin olmuyor. Ramazanda da öyle oluyor ya. Hadi bakalım inşallah bu kez güzel bir sonuç alırsın. Ben sonunda kırdım direnci. Darısı sana
Acaba bunlar tek cocuk mu ? Yoksa tek kız evlat mi ?Anne var anne var(
Dun gece bende ifle ilgili yazilar okudum karataya benziyor...Bi isim koymaycağım ya bu sefer kurallar yoldan çıkarıyor beni. Kafama göre takılacağım
Masallah benim annem olsa ooo dogurmasaydin derBende aylardır annemdeyimçok rahatım su bardağı bile aldırmıyor doğuma kadar böyle diyo
Benim kahvaltim hep buna benzer ikinci yumurtanin sarisi yok... zeytin 7 mutlaka peynir var... cok doyurucu oluyor...Açlıktan abarttığım doğrudur
Masallah benim annem olsa ooo dogurmasaydin dercook alışigim annemin laflarina artik ablamla söyleyip soyleyip gülüyoruz...
Karatayda yasaklar var bunda ysak yok sadece 16 saat aç kalıyorsun.Dun gece bende ifle ilgili yazilar okudum karataya benziyor...
Ben tek kız evladım ama benim annem çok verici gelinede aynısını yapıyor teyzemin gelinlerinedeAcaba bunlar tek cocuk mu ? Yoksa tek kız evlat mi ?
Harika o zaman canım
Benim kulağıma da nedense 55 veya 53 çok hoş geliyor da işte davulun sesi çok uzakta belki o yüzden hoş geliyordurAy inşallah 57 olduğumuz günleri görürüz benim de 57 çok hoşuma gidiyor çok hoş duruyor
Söyleyecek çok şey var, söyleyecek hiç bir şey yok.Acaba bunlar tek cocuk mu ? Yoksa tek kız evlat mi ?
Hoş gelmişGünaydın herkese
Regli oldummmm
ne güzel dedin şuan benim yaşadığımda öyle...Söyleyecek çok şey var, söyleyecek hiç bir şey yok.Kimisi annesi hayattayken annesizlik çekiyor
hımmmm 53 dur bi söyleyeyim 53-53-53 evet kulağa fena gelmiyorBenim kulağıma da nedense 55 veya 53 çok hoş geliyor da işte davulun sesi çok uzakta belki o yüzden hoş geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?