kolay gelsin canımNasılsınız kızlar bugün yaz okulu pikniği var onun hazirligindaydim şimdi geçmişi okudum bende yarından itibaren eski sıkı düzene gececegim evimide temizledim rahat rahat kendimi spora verebilirim
canım pişmiş havuc sıkıntı çiğ havucta sıkıntı yok.. ben kışın yarım havuç rendelerdim salatama... salatanın içine 1 yk elma sirkesi koy canım , şikinliği alıp metabolizmayı hızlandırıyor...Kızlar bir şey soracağım, sizce salatama havuç ve kırmızı lahana koymalı mıyım? Yanlış hatırlamıyorsam havuç yasaktı diyette, bir de salata bende şişkinlik yapıyor, bir sonraki gün artı çıkıyorum. Sizde de oluyor mu?
Bence annelik kalıbına çok şey yüklüyoruz canım. Tüm anneler fedakardır, tüm anneler sevecendir vs. Kafamıza böyle kazınmış. Ama insanların karakteri var, herkes aynı derecede hassas ve verici olamayabiliyor. Yani herkes farklı bir anne, ama sonuçta annene güzel dedin şuan benim yaşadığımda öyle...
maşallah canım , bizde annem çocuk, ablamla ben anneyiz ... biz idare ederiz biz alttan alır gönlünü yaparız... ama hiç memnun olmaz... annem birtek oğluna anne.... aklıma geldikçe sinirleniyorumBen tek kız evladım ama benim annem çok verici gelinede aynısını yapıyor teyzemin gelinlerinede
evet ama anne bana ve ablama fedekar değil oğluna fedakar evladına göre değişiyor annelerBence annelik kalıbına çok şey yüklüyoruz canım. Tüm anneler fedakardır, tüm anneler sevecendir vs. Kafamıza böyle kazınmış. Ama insanların karakteri var, herkes aynı derecede hassas ve verici olamayabiliyor. Yani herkes farklı bir anne, ama sonuçta anne
Sence havuç şekersiz günlerimi bozar mı? Elma sirkesi süper bir fikircanım pişmiş havuc sıkıntı çiğ havucta sıkıntı yok.. ben kışın yarım havuç rendelerdim salatama... salatanın içine 1 yk elma sirkesi koy canım , şikinliği alıp metabolizmayı hızlandırıyor...
hayır bozmaz canımSence havuç şekersiz günlerimi bozar mı? Elma sirkesi süper bir fikirDün limon sıkmıştım, bütün bir dememle sirkesiyle deneyeyim
Olabiliyor bazen öyle canımevet ama anne bana ve ablama fedekar değil oğluna fedakar evladına göre değişiyor anneler
Benimki de ablamla erkek kardeşime düşkün. Bi beni sevemedi. Belki de ben sevdiremedim bilmiyorum. Çok büyük bir yara ama içimde kapanmıyormaşallah canım , bizde annem çocuk, ablamla ben anneyiz ... biz idare ederiz biz alttan alır gönlünü yaparız... ama hiç memnun olmaz... annem birtek oğluna anne.... aklıma geldikçe sinirleniyorum
çook haklısın canım , bunu tabii bütün annelere söyleyemeyiz ama işte arada benim annem gibi olanlar var .....ahhh bir bilseler kadının kız çocuğunun merhametini ... annem ah dediğinde ablamla ben koşarız oğlu abartma bişeyin yok der... bence buda onların bir imtihanı .....Olabiliyor bazen öyle canımZaten erkekler her zaman daha çok seviliyor, resmen 1-0 önde başlıyorlar hayata. Benim annem sağ olsun öyle değil de ben de işyerinde gıcık oluyorum. Erkekler daha çok seviliyor, erkeklere hiçbir şey denmiyor, erkeklere saygı duyuluyor. Ama kadınsan hiç öyle olmuyor. Toplumun genelinde erkek daha çok seviliyor canım maalesef
seni inan çooook iyi anlıyorum artık ben o yara ile dalga geçiyorum düşündükçe üzüldükçe olmuyor... kabullendim sanırım artık .. ablam çok düşkündü anneme ben yine biraz babacıBenimki de ablamla erkek kardeşime düşkün. Bi beni sevemedi. Belki de ben sevdiremedim bilmiyorum. Çok büyük bir yara ama içimde kapanmıyor
Iyi eğlenceler valla bende bi gidebilseydim piknige ıyı olacktiNasılsınız kızlar bugün yaz okulu pikniği var onun hazirligindaydim şimdi geçmişi okudum bende yarından itibaren eski sıkı düzene gececegim evimide temizledim rahat rahat kendimi spora verebilirim
Evet arkadaşımın annesi de seninki gibi rabbim eksiligini göstermesin deyip duruyormaşallah canım , bizde annem çocuk, ablamla ben anneyiz ... biz idare ederiz biz alttan alır gönlünü yaparız... ama hiç memnun olmaz... annem birtek oğluna anne.... aklıma geldikçe sinirleniyorum
zor bi durum, rabbim sağlık sıhhat versin inşallah....Evet arkadaşımın annesi de seninki gibi rabbim eksiligini göstermesin deyip duruyor
Bend onu anlamıyorum anlayamiycam her halevet ama anne bana ve ablama fedekar değil oğluna fedakar evladına göre değişiyor anneler
ne güzel demekki meyveler yiyerekte zayıflanabiliyor...Dyt yaz listesi verdi simdide listede meyve cok
Bugun 56.1 ciktim anne deki tartıyla yarım kilo fark var ama wc sıkıntısı varDyt yaz listesi verdi simdide listede meyve cok
Ben kv kızıyorum ayrım yapıyor diye demekki herkes öyle alışmak lazım demekkievet ama anne bana ve ablama fedekar değil oğluna fedakar evladına göre değişiyor anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?