Evet iki dilim kavun karpuz (400gr)yiyebilicemne güzel demekki meyveler yiyerekte zayıflanabiliyor...
bende anlamadım iki bilinmez denklemBend onu anlamıyorum anlayamiycam her hal
Kv olsak bakarsan kızları kıymetli oluyor genellikle seninki kimi kayiriyorBen kv kızıyorum ayrım yapıyor diye demekki herkes öyle alışmak lazım demekki
Yakın olsaydık beraberde giderdik sofftyIyi eğlenceler valla bende bi gidebilseydim piknige ıyı olackti
benim annemde öyle kv de öyle, bi ara dedim ki tek çocuğum olsun ki adil olayım mazallah onlar gibi olursamBen kv kızıyorum ayrım yapıyor diye demekki herkes öyle alışmak lazım demekki
Tabiki kızınıKv olsak bakarsan kızları kıymetli oluyor genellikle seninki kimi kayiriyor
ne güzel demekki meyveler yiyerekte zayıflanabiliyor...
Ahh keskeYakın olsaydık beraberde giderdik soffty
çok güzel canım emin adımlarla ilerledin seni tebrik ediyorumBugun 56.1 ciktim anne deki tartıyla yarım kilo fark var ama wc sıkıntısı var
benimki küçük oğlunu çok seviyor diğerleri umrunda değil...Tabiki kızını
Kılcal damar catlakligi dedi kulak burun boğaz a sevk etti randevu aldım.2 bucuk yaşında şu an. Küçük nu acaba yakmak için zor biseymi bilmiyorum çok korktum dün. Tahlilleri temiz çıktı çok şükür ama tüm gün aglamakliydim niye kanıyor burnu noluyor diye. Rabbim yavrularimizi esirgesingeçmiş olsun canım benim kızımında öyleydi dr yakmaya çalıştı kızım pek izin vermedi dr çok uğraşmıştı yaptım dedi ama sende 1-2 kanar ... evde kremleri var hemen kullanırım...
Ben küçükken ananeme kizardim anneme tavrını koy derdim annem tepkisiz kalırdı tek hazmedemedigim şey ayrımcılık bu ara bamtelim tamda konusu açılmışbenim annemde öyle kv de öyle, bi ara dedim ki tek çocuğum olsun ki adil olayım mazallah onlar gibi olursam
inanın yakınımda yaşça büyük hiç bir annenin adil olduğunu görmedim sanırım benim eşimin ailesinde problem var...
benimde pikniğe ihtiyacım var bende katılırdım sizeAhh keske
Benim babaannemde su zaman kadar kizlarini kaydırdı ne zamk yatağa düştü anladı anyayi konya yi şimdi ne kızı ne oğlu annemi (gelinini)kayiriyorTabiki kızını
2 kere oldu bu aslında. Durduk yere kanadı. Haftaya kulak burun boğaz a goturecem kılcal damar catlakligi dediGecmis olsun neden oluyor acaba . Dusmus muydu dururp dururken mi kaniyor
Herkesin sekersizi kendine :))
Benim amacim oncelikle paketli gida ve rafine aekerden uzak durmak. Meyveleri kuru meyve ve bu tarz ilave sekersiz ürünleri yiyorum. Pirinc patates beyaz ekmek tarzi seyleri de durdurdum ama 3 kasik yedim diyelim bozmus saymam. Abartmadikca.
teşekkürler canım valla dyt başladığımda acaba gereksiz bu harcama mi yapıyorum dedim ama şimdi nasıl bırakacak diye kara kara düşünüyorumçok güzel canım emin adımlarla ilerledin seni tebrik ediyorum
Öyle aslında ama anlamıyorlar ilk önce biz koşuyoruzBenim babaannemde su zaman kadar kizlarini kaydırdı ne zamk yatağa düştü anladı anyayi konya yi şimdi ne kızı ne oğlu annemi (gelinini)kayiriyor
hepimizin içinde yaraymış ya kv ya anne ...... benim kv kızını pek sallamıyor... o benim soyadımda değil diyor onun çocklarınıda pek sevdiğini düşünmmüyorum... bunlar bizim değil soyadları farklı diyor kızın yanında söylüyorBen küçükken ananeme kizardim anneme tavrını koy derdim annem tepkisiz kalırdı tek hazmedemedigim şey ayrımcılık bu ara bamtelim tamda konusu açılmış
Ama herşeyi gelinden beklerler ama düşünmeye gelince ilk önce kızı
Aynn öyle süper gidiyorsunteşekkürler canım valla dyt başladığımda acaba gereksiz bu harcama mi yapıyorum dedim ama şimdi nasıl bırakacak diye kara kara düşünüyorum
Ay ne kötü kızları birşey demiyormuhepimizin içinde yaraymış ya kv ya anne ...... benim kv kızını pek sallamıyor... o benim soyadımda değil diyor onun çocklarınıda pek sevdiğini düşünmmüyorum... bunlar bizim değil soyadları farklı diyor kızın yanında söylüyor
ama küçük oğlunun çocuğunu çook seviyormuş ben görmedimde anlatanlar var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?