Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kv kızıyorum ayrım yapıyor diye demekki herkes öyle alışmak lazım demekki
benim annemde öyle kv de öyle, bi ara dedim ki tek çocuğum olsun ki adil olayım mazallah onlar gibi olursam
inanın yakınımda yaşça büyük hiç bir annenin adil olduğunu görmedim sanırım benim eşimin ailesinde problem var ...

geçmiş olsun canım benim kızımında öyleydi dr yakmaya çalıştı kızım pek izin vermedi dr çok uğraşmıştı yaptım dedi ama sende 1-2 kanar ... evde kremleri var hemen kullanırım...
Kılcal damar catlakligi dedi kulak burun boğaz a sevk etti randevu aldım.2 bucuk yaşında şu an. Küçük nu acaba yakmak için zor biseymi bilmiyorum çok korktum dün. Tahlilleri temiz çıktı çok şükür ama tüm gün aglamakliydim niye kanıyor burnu noluyor diye. Rabbim yavrularimizi esirgesin

Ben küçükken ananeme kizardim anneme tavrını koy derdim annem tepkisiz kalırdı tek hazmedemedigim şey ayrımcılık bu ara bamtelim tamda konusu açılmış
Ama herşeyi gelinden beklerler ama düşünmeye gelince ilk önce kızı

2 kere oldu bu aslında. Durduk yere kanadı. Haftaya kulak burun boğaz a goturecem kılcal damar catlakligi dedi

Benim babaannemde su zaman kadar kizlarini kaydırdı ne zamk yatağa düştü anladı anyayi konya yi şimdi ne kızı ne oğlu annemi (gelinini)kayiriyor
Öyle aslında ama anlamıyorlar ilk önce biz koşuyoruz

hepimizin içinde yaraymış ya kv ya anne ...... benim kv kızını pek sallamıyor... o benim soyadımda değil diyor onun çocklarınıda pek sevdiğini düşünmmüyorum... bunlar bizim değil soyadları farklı diyor kızın yanında söylüyor
ama küçük oğlunun çocuğunu çook seviyormuş ben görmedimde anlatanlar var....

Ay ne kötü kızları birşey demiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…