Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öyle aslında ama anlamıyorlar ilk önce biz koşuyoruz
Bizimkiler beraber oturuyorlar ilk zam lar tuvaleti neyi zordu cok sukur ayaklandi simdi kendi gidiyor da iki kızı var biri de yanıma alayım evdeki dinlensin yada anneme değişiklik olsun deniyor haber gönderiyorlar şöyle yapı caz böyle yapi caz ama icraat yok

ama onlar yapmış kadar oluyordur demeleri yetiyor biz icrata döküyoruzda ne oluyor yine iyi değiliz azcık kıymetli değiliz... çok değil haa azcık bile kıymetli değiliz

Boyle Diyen kayınvalideye ilk Kayınvalidemin kayınvalidesini görmüştüm daha sen torun sahibi olmadığın (kızından torunları etrafta dolaşıyordu ) söylüyordu kayınvalideme

Sence havuç şekersiz günlerimi bozar mı? Elma sirkesi süper bir fikir Dün limon sıkmıştım, bütün bir dememle sirkesiyle deneyeyim
Abla sürekli soruyorsun bozar mı şekersizi falan diye. Şekersizi bozan senin aldığın rafine yani yapay şeker bozar.mesela paletli gidalarda hemen herşeyde içindekilere baktığında şeker varsa onlar bozar.ama zuber vs ilave şeker içermez ibaresi var içindekilere bak o zaman şeker göremezsin hurma der.meyve de bozmaz.dogal yediğin şeuler neden bozsun

Boyle Diyen kayınvalideye ilk Kayınvalidemin kayınvalidesini görmüştüm daha sen torun sahibi olmadığın (kızından torunları etrafta dolaşıyordu ) söylüyordu kayınvalideme
zihniyet işte çok farklı ...

İsim önerisi bekliyorum etiketleyin beni kızlar sevabına
canım sizin düşündükleriniz neler ?
benim oğlum olsaydı adını hamza koyacaktım ..... ))

beğendiğim diğer isimler ise ,

Kutay , Göktürk , Kayra , İlbey , ertuğrul , Gökay , aklıma geldikçe yazarım ...

Zevklerimiz uyuyor canım bizde bir ara Göktürk düşündük hatta :)
Bizde daha çok öztürkçe Lider, Ulubey o tarz isimlere bakıyorum ama erkek ismi çok yok

seni inan çooook iyi anlıyorum artık ben o yara ile dalga geçiyorum düşündükçe üzüldükçe olmuyor... kabullendim sanırım artık .. ablam çok düşkündü anneme ben yine biraz babacı
Valla ben senin anneni vefat etti sanıyordum (Allahım gecinden versin), hep babam geldi babam geldi diyince :)

Geçmiş olsun canım, benim oğlum da öyle, burun spreyi çok kullandı mı? (eğer kullandıysa onlar burun damarını inceltiyor ve kanama yapıyor)

Benim büyük oğlumun adı Muhammet Hamza, küçüğü de Muhammet Ali, Kızımın adı da Zeynep (aile şeceresini döktüm buraya )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…