kürşat benim kardeşimin ismiBenim çocuklar da öyle. Pusat, yavuz, mete, kürşat, oğuz
annem gelmez ablamla aynı memlkette ona bile gitmez çok sorunlu.... herkes öyle düşünüyor ben arkadaşlara babam geldi babam gitti diyorum üzülmeyeyim diye soramıyorlarmış apartmandakiler ..... yooo dedim yaşıyorValla ben senin anneni vefat etti sanıyordum (Allahım gecinden versin), hep babam geldi babam geldi diyince :)
maşallah canım , bizde annem çocuk, ablamla ben anneyiz ... biz idare ederiz biz alttan alır gönlünü yaparız... ama hiç memnun olmaz... annem birtek oğluna anne.... aklıma geldikçe sinirleniyorum
Benim sinir olduğum kesimde sen oğlunu sev diyen kız kardeşler, şahit olduğum olaylar varda
Tek cümleyle özetleyeyim ben de anne kayınvalide durumunu
Annem gelinlerini sever, kayınvalidem kızlarını iki erkek kardeşim iki görümcem var eşim tek oğlan ben tek kızım
Aslında bozar. Şöyle ki glisemik indeksi yüksek meyveleri çok yerseniz bozar.İncir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi diğerlerine oranla daha yüksektir ve daha çabuk acıktırırlar. Elma, armut ve şeftali gibi meyveler ise glisemik indeksi düşük olanlarıdır. Glisemik indeksi yüksek olan meyvelerin tüketim miktarı iyi ayarlanmalıAbla sürekli soruyorsun bozar mı şekersizi falan diye. Şekersizi bozan senin aldığın rafine yani yapay şeker bozar.mesela paletli gidalarda hemen herşeyde içindekilere baktığında şeker varsa onlar bozar.ama zuber vs ilave şeker içermez ibaresi var içindekilere bak o zaman şeker göremezsin hurma der.meyve de bozmaz.dogal yediğin şeuler neden bozsun
ya inşallahBence sabırlı ol kendiliğinden gidecek.
Benim oğlumun iki ismi var birisi Kutaycanım sizin düşündükleriniz neler ?
benim oğlum olsaydı adını hamza koyacaktım .....))
beğendiğim diğer isimler ise ,
Kutay , Göktürk , Kayra , İlbey , ertuğrul , Gökay , aklıma geldikçe yazarım ...
okadar çok karpuz yiyorum ki bu yaz oysaki pko dan dolayı hep uzak dururdum ama çok yiyorum bu yazAslında bozar. Şöyle ki glisemik indeksi yüksek meyveleri çok yerseniz bozar.İncir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi diğerlerine oranla daha yüksektir ve daha çabuk acıktırırlar. Elma, armut ve şeftali gibi meyveler ise glisemik indeksi düşük olanlarıdır. Glisemik indeksi yüksek olan meyvelerin tüketim miktarı iyi ayarlanmalı
Cok güzelmiş ismi masallahBenim oğlumun iki ismi var birisi Kutay
Tam da ben onu soracaktım canım, paketlerdeki sakızlar var ya naneli, çilekli falan. Ben onlardan çiğniyorum, şekersiz günlerimi bozar mı?BİZim iş hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı ya doğru gidiyor
Tam da ben onu soracaktım canım, paketlerdeki sakızlar var ya naneli, çilekli falan. Ben onlardan çiğniyorum, şekersiz günlerimi bozar mı?
Ay ben de boyumu tam bilmiyorum 1.60-162 flnSenin boyun kaç ki. Şu tanitalar var ya diyetisyenin kullandığı orda benim 62 çıkıyor. Ama ben 57 seviyorum
Bende de bi zeynep varBenim büyük oğlumun adı Muhammet Hamza, küçüğü de Muhammet Ali, Kızımın adı da Zeynep (aile şeceresini döktüm buraya)
Geldim buralardayimBugün aklimdaydin canım asya kaç gündür yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?