Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla ben senin anneni vefat etti sanıyordum (Allahım gecinden versin), hep babam geldi babam geldi diyince :)
annem gelmez ablamla aynı memlkette ona bile gitmez çok sorunlu.... herkes öyle düşünüyor ben arkadaşlara babam geldi babam gitti diyorum üzülmeyeyim diye soramıyorlarmış apartmandakiler ..... yooo dedim yaşıyor )

maşallah canım , bizde annem çocuk, ablamla ben anneyiz ... biz idare ederiz biz alttan alır gönlünü yaparız... ama hiç memnun olmaz... annem birtek oğluna anne.... aklıma geldikçe sinirleniyorum

Benim sinir olduğum kesimde sen oğlunu sev diyen kız kardeşler, şahit olduğum olaylar varda

Tek cümleyle özetleyeyim ben de anne kayınvalide durumunu

Annem gelinlerini sever, kayınvalidem kızlarını iki erkek kardeşim iki görümcem var eşim tek oğlan ben tek kızım

benim kv kızını çok sever kızları onların herşyi
annemde ortada işte ama dah çok erkekçi

Aslında bozar. Şöyle ki glisemik indeksi yüksek meyveleri çok yerseniz bozar.İncir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi diğerlerine oranla daha yüksektir ve daha çabuk acıktırırlar. Elma, armut ve şeftali gibi meyveler ise glisemik indeksi düşük olanlarıdır. Glisemik indeksi yüksek olan meyvelerin tüketim miktarı iyi ayarlanmalı

Benim oğlumun iki ismi var birisi Kutay

okadar çok karpuz yiyorum ki bu yaz oysaki pko dan dolayı hep uzak dururdum ama çok yiyorum bu yaz

selam kızlar epeydir sık gelemiyorum
ve menüde yazmaıyorum
biraz motive mi kaybettim sanırım
bi tırtıklama olayım var hani çok kaçaklı degil ama günlerim
ucundan kıyısından yemekle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…