Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım, benim oğlum da öyle, burun spreyi çok kullandı mı? (eğer kullandıysa onlar burun damarını inceltiyor ve kanama yapıyor)
Yok hiç kullanmadık canım. Çok korktum kanadiginda inşallah haftaya götürüp baktiracam kulak burun boğaz a bakalım ne dicek

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : pembegomlek
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:..
Boyunuz : 165
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 54
Kilo alma hikayeniz : hamilelik sürecince aldım. 56 ile hamile kaldım kusarak 54 e düştüm 73 ile gebeliği sonlandirdim. Sonra 64 kiloya düştüm 6. Takıma katılarak 57 yi gördüm ama sonra sütüm azaldığı icin ve o ara çok yoğun olduğum için diyeti bırakıp takımdan mezun oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : daha zayıf ve fit görünmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet

Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler ... motivasyon icin takima katilim olmasi gerekiyor.. her aksam menu ve yaptigimiz sporu paylasiyoruz... birbirimizin menusune yorum yapiyoruz...

Sabah 8:00
1 yumurta (omlet), zeytin, peynir,Salatalık,maydonoz, 2 bardak bitki çayı,2 bardak normal çay

Aksam17:00
taze fasulye yemeği, yogurt, Salata, bitki çayı, kiraz.

Spor: 5000 adım yürüyüş.

3 lt su. 1 şişe maden suyu.

Canım menun güzel ama ölçülerinin yaz mesala zeytini kaç tane yedin peynirin dilimi kaç bunlar onemli yoksa kafamiza gore yersek yol alamayız

Kızlar o kadar bahsettiniz, çok merak ettim. Züber’den alıp yedim. İçinde zaten hurma varmış Ama çok zorda kalmadıkça yemeyeceğim

Kızlar o kadar bahsettiniz, çok merak ettim. Züber’den alıp yedim. İçinde zaten hurma varmış Ama çok zorda kalmadıkça yemeyeceğim
Tadı kotu muydu yoksa hurmayimi sevmiyorsun

Yemek yiyip biraz yürüyüş yapicam ins

Canım menun güzel ama ölçülerinin yaz mesala zeytini kaç tane yedin peynirin dilimi kaç bunlar onemli yoksa kafamiza gore yersek yol alamayız
Her zaman ölçülü yazıyordum bugün böyle oldu çünkü hergün aynı ölçülerle yiyorum abartmıyorum. Düzeltme yapiyorum hemen.

Sabah 8:00
1 yumurta (omlet), 7 adet zeytin, bir kibrit kutusu kadar peynir, 1 Salatalık,1 tutam maydonoz, 2 dilim kepek ekmeği,2 bardak bitki çayı,2 bardak normal çay

Aksam17:00
1 tabak taze fasulye yemeği, 4-5 kaşık yogurt, 1 kase Salata, 2 bardak bitki çayı, 2 bardak normal çay, 15 adet kadar kiraz(biraz abarttim birkaç gündür meyve yemeyi unutuyordum ondan oldu sanırım)

Spor: 5000 adım yürüyüş.

3 lt su. 1 şişe maden suyu.

Son düzenleme:
Yarin tartilcaz ya acaba kilo verdim mi çok heyecanlıyım normalde her gün tartilan ve moral bozuk yemek yemeyi abartan biriydim sizinle bu yola başlayalı 1 haftadır tartilmiyorum kesinlikle böylesi daha iyi. Hergün tartılınca kilo vermediğini gorunce insanin motivasyonu bozuluyor.

Yarın buraya gondermek icin tartinin fotoğrafını çekecekmiyiz?

Çok güzel menü. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…