Yok hiç kullanmadık canım. Çok korktum kanadiginda inşallah haftaya götürüp baktiracam kulak burun boğaz a bakalım ne dicekGeçmiş olsun canım, benim oğlum da öyle, burun spreyi çok kullandı mı? (eğer kullandıysa onlar burun damarını inceltiyor ve kanama yapıyor)
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler ... motivasyon icin takima katilim olmasi gerekiyor.. her aksam menu ve yaptigimiz sporu paylasiyoruz... birbirimizin menusune yorum yapiyoruz...13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : pembegomlek
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:..
Boyunuz : 165
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 54
Kilo alma hikayeniz : hamilelik sürecince aldım. 56 ile hamile kaldım kusarak 54 e düştüm 73 ile gebeliği sonlandirdim. Sonra 64 kiloya düştüm 6. Takıma katılarak 57 yi gördüm ama sonra sütüm azaldığı icin ve o ara çok yoğun olduğum için diyeti bırakıp takımdan mezun oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : daha zayıf ve fit görünmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Canım menun güzel ama ölçülerinin yaz mesala zeytini kaç tane yedin peynirin dilimi kaç bunlar onemli yoksa kafamiza gore yersek yol alamayızSabah 8:00
1 yumurta (omlet), zeytin, peynir,Salatalık,maydonoz, 2 bardak bitki çayı,2 bardak normal çay
Aksam17:00
taze fasulye yemeği, yogurt, Salata, bitki çayı, kiraz.
Spor: 5000 adım yürüyüş.
3 lt su. 1 şişe maden suyu.
Eee napican el mahkumBen yarın sabah erken saatte tartilicam yaa
Öyle hakikaten inşallah yarına eksilirimEee napican el mahkum
Nasıl gidiyor şekersiz yapıyordün dimiÖyle hakikaten inşallah yarına eksilirim
Evet 2.gunse bittiNasıl gidiyor şekersiz yapıyordün dimi
Valla ben yine 3 ü bir arada içiyorum çocuklar MahfettiEvet 2.gunse bitti
Tadı kotu muydu yoksa hurmayimi sevmiyorsunKızlar o kadar bahsettiniz, çok merak ettim. Züber’den alıp yedim. İçinde zaten hurma varmışAma çok zorda kalmadıkça yemeyeceğim
Her zaman ölçülü yazıyordum bugün böyle oldu çünkü hergün aynı ölçülerle yiyorum abartmıyorum. Düzeltme yapiyorum hemen.Canım menun güzel ama ölçülerinin yaz mesala zeytini kaç tane yedin peynirin dilimi kaç bunlar onemli yoksa kafamiza gore yersek yol alamayız
Sakin bozuldu diyip yeme şeker en az zararla kurtarValla ben yine 3 ü bir arada içiyorum çocuklar Mahfetti
Çok güzel menü. Afiyet olsunSabah 8:00
1 yumurta (omlet), 7 adet zeytin, bir kibrit kutusu kadar peynir, 1 Salatalık,1 tutam maydonoz, 2 dilim kepek ekmeği,2 bardak bitki çayı,2 bardak normal çay
Aksam17:00
1 tabak taze fasulye yemeği, 4-5 kaşık yogurt, 1 kase Salata, 2 bardak bitki çayı, 2 bardak normal çay, 15 adet kadar kiraz(biraz abarttim miras ilaç gündür meyve yemeyi unutuyordum ondan oldu sanırım)
Spor: 5000 adım yürüyüş.
3 lt su. 1 şişe maden suyu.
Teşekkür ederimÇok güzel menü. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?