Yok yemem. Şu an yiyecek bişey yok zaten. Süt de yokSakin bozuldu diyip yeme şeker en az zararla kurtar
Noldu kacirdinmi bitmedimi senin izninBen menü vermeyecem bı sure haftaya kadar
Yok kaçırmadim hatta bence iyi gidiyom ama bakalım ben izne ayrılmadimki geçen hafta +300 GeldiydimNoldu kacirdinmi bitmedimi senin iznin
Kaçamaklar biraz fazla olmuş ya keşke yemeyeydin iyiymiş menuntartı bana göz kırptı.Çok heyecanlıyııım.Dayanamadım tartıldım. Yaa inşallah yarın sabah da böyle olur.Hemen özetimi geçiyorum
Sabah: Yumurta,1 dilim (ince) peynir,10 adt yeşil zeytin,salatalık,domates,2 peksimet,şekersiz çay
Öğle: Bulgur pilavı,yoğurt,karalahana salatası
Akşam : Yok
Kaçamak:Eti cin bisküvi 5 adt,2 kare bitter çikolata
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk Leslie,15 dk pilates,1dk plank
Şehriye yedin ya form ekmek olmasaydı keşke abla 1 dilim yada ama gayet iyi onun dışında afiyet olsunKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık 10 zeytin 2 dil form ekmek Çay
Saat 15.30
1 domates 1 salatalık
Saat 17.30
1 tabak bamya 2kepçe sehriye çorbası
2 dil form ekmek 1kase cacık
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie
Himm o zaman ayrilayim diyordun ya ben ayrildin diye biliyorum. Sen ver menu bakalım naptin bugunYok kaçırmadim hatta bence iyi gidiyom ama bakalım ben izne ayrılmadimki geçen hafta +300 Geldiydim
Evet yaa aynen. Işte gündüz çok yoruldum spor da yapınca çok aciktim. Sehriyeyi bile doymadim diye ekledimKaçamaklar biraz fazla olmuş ya keşke yemeyeydin iyiymiş menun
Şehriye yedin ya form ekmek olmasaydı keşke abla 1 dilim yada ama gayet iyi onun dışında afiyet olsun
Sakız çiğnemek mideyi çalıştırıyor acıktırıyor aynı zamanda beyin yemek yiyormuş gibi algılıyor ve leptini bozuyor.BİZim iş hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı ya doğru gidiyor
VermemHimm o zaman ayrilayim diyordun ya ben ayrildin diye biliyorum. Sen ver menu bakalım naptin bugun
Ayrıca karşıdakinin sinirlerini bozuyor. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri karşımda sakız çiğnenmesiSakız çiğnemek mideyi çalıştırıyor acıktırıyor aynı zamanda beyin yemek yiyormuş gibi algılıyor ve leptini bozuyor.
Bende çiğnemeyi çok seven karsimdakilerin sinirini bozarimAyrıca karşıdakinin sinirlerini bozuyor. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri karşımda sakız çiğnenmesi
ya evet eti cin en sevdiğim,bir de utanmadan tüm paketi yiyebilirdim :) dur bakalım belki de ben böyle zor verenlerdenimKaçamaklar biraz fazla olmuş ya keşke yemeyeydin iyiymiş menun
Şehriye yedin ya form ekmek olmasaydı keşke abla 1 dilim yada ama gayet iyi onun dışında afiyet olsun
Neden?Ben menü vermeyecem bı sure haftaya kadar
Bende artik menü vermiyorum....kiloda bildirmeyecem cok korkuyorum tartiya cikmayacam... biraz rahat birakacam kendimi o yuzden menulere bakmiyorum artik...Kızlar ben menülere bakmıyorum. Malum emziriyorum canım çekiyor.Bazen dikkatimi çekenler oluyor sadece. Listeye de girmeyeceğim ya ondan biraz da. Listede olanlar ve listeye girmek isteyenler daha çok katkıda bulunsa daha motivasyon artar grubumuzda
Kaçamak çok kötü olmuştartı bana göz kırptı.Çok heyecanlıyııım.Dayanamadım tartıldım. Yaa inşallah yarın sabah da böyle olur.Hemen özetimi geçiyorum
Sabah: Yumurta,1 dilim (ince) peynir,10 adt yeşil zeytin,salatalık,domates,2 peksimet,şekersiz çay
Öğle: Bulgur pilavı,yoğurt,karalahana salatası
Akşam : Yok
Kaçamak:Eti cin bisküvi 5 adt,2 kare bitter çikolata
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk Leslie,15 dk pilates,1dk plank
Şaka mı yapıyorsun ada?Bende artik menü vermiyorum....kiloda bildirmeyecem cok korkuyorum tartiya cikmayacam... biraz rahat birakacam kendimi o yuzden menulere bakmiyorum artik...
Yok saka degil canim gercek haftaya zaten memlekete gidecem 2 hafta hic giremem siteye.. tatil dönüşü listeye girmek icin ugrasacam..Şaka mı yapıyorsun ada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?