Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben menülere bakmıyorum. Malum emziriyorum canım çekiyor. Bazen dikkatimi çekenler oluyor sadece. Listeye de girmeyeceğim ya ondan biraz da. Listede olanlar ve listeye girmek isteyenler daha çok katkıda bulunsa daha motivasyon artar grubumuzda

tartı bana göz kırptı.Çok heyecanlıyııım.Dayanamadım tartıldım. Yaa inşallah yarın sabah da böyle olur.Hemen özetimi geçiyorum
Sabah: Yumurta,1 dilim (ince) peynir,10 adt yeşil zeytin,salatalık,domates,2 peksimet,şekersiz çay
Öğle: Bulgur pilavı,yoğurt,karalahana salatası
Akşam : Yok
Kaçamak:Eti cin bisküvi 5 adt,2 kare bitter çikolata
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk Leslie,15 dk pilates,1dk plank

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık 10 zeytin 2 dil form ekmek Çay

Saat 15.30
1 domates 1 salatalık

Saat 17.30
1 tabak bamya 2kepçe sehriye çorbası
2 dil form ekmek 1kase cacık

Su 2 lt
Spor 30 dk leslie

Kaçamaklar biraz fazla olmuş ya keşke yemeyeydin iyiymiş menun
Şehriye yedin ya form ekmek olmasaydı keşke abla 1 dilim yada ama gayet iyi onun dışında afiyet olsun

Şehriye yedin ya form ekmek olmasaydı keşke abla 1 dilim yada ama gayet iyi onun dışında afiyet olsun
Evet yaa aynen. Işte gündüz çok yoruldum spor da yapınca çok aciktim. Sehriyeyi bile doymadim diye ekledim

Ayrıca karşıdakinin sinirlerini bozuyor. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri karşımda sakız çiğnenmesi
Bende çiğnemeyi çok seven karsimdakilerin sinirini bozarim neyseki leptin var da uzun zamandır kimsenin sinirini bozmuyorum bazen çok abartmıyorum.

ya evet eti cin en sevdiğim,bir de utanmadan tüm paketi yiyebilirdim :) dur bakalım belki de ben böyle zor verenlerdenim

Bende artik menü vermiyorum....kiloda bildirmeyecem cok korkuyorum tartiya cikmayacam... biraz rahat birakacam kendimi o yuzden menulere bakmiyorum artik...

Kaçamak çok kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…