- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
haklısın ben de daha fazla yorumlamaya çalışacağımCanim versemde 1-2 kisi yorumluyor...
Aynen canım. Çocuklara da çiğnetmiyorum benAy anka beni tarif ettin hadi cocugunn çiğnemesini anlıyorum da koca koca kadınlara sinir oluyorum bide sapitirsa ay düşüncesine bile uyuz oluyorum
Kullandığın ürünün markası nehatunlar birşey soracağım.Şimdi ben sabah kahvaltı sonrası kolajen hapı ve c vitamin tablet alıyorum.Acaba bu kolajen hapı zayıflamaya engel teşkil eder mi? Kafamda deli sorular:)
Allah allah ne acaba merak ettim şimdiBişey deniyorum ondan ,
İyi olan menülere yorum yapmıyorum ben senin menüler genelde iyi oluyor. Son birkaç gündür de giremiyordum. Geçmiş okuyamadım. Menü yazmayınca neler olduğunu biliyorsun. O kadar emek verdin bırakma kendini.Canim versemde 1-2 kisi yorumluyor...
Aynen yaaaa sevilmeme demeyelim de öncelikli değilim. Yoksa çok haksızlık yapmazlar. Anneme kızarım açık açık ben senin kızınım bana daha çok değer ver diye ama kayınvalideye diyemiyorumHaydiiiii her iki durumda da sevilmiyorsun yani
Kaptan menü konumuza menü yazmak ve menü yorumlamak kesin kurallardan biri olsun. Ben takip ederim menü başlığında haftada 3 kere menü paylaşmayan ceza alsınİyi olan menülere yorum yapmıyorum ben senin menüler genelde iyi oluyor. Son birkaç gündür de giremiyordum. Geçmiş okuyamadım. Menü yazmayınca neler olduğunu biliyorsun. O kadar emek verdin bırakma kendini.
Tamamdır gayet güzel ve mantıklı bir teklif. Hemen kurallara ekliyorumKaptan menü konumuza menü yazmak ve menü yorumlamak kesin kurallardan biri olsun. Ben takip ederim menü başlığında haftada 3 kere menü paylaşmayan ceza alsın
Az kişi yorum yapıyor ama ben menü yazacağım diye daha kontrollü yiyorum. Senin için demiştim canım, menün daha esnek olabilir ama kilo almanı önler bence. Ben bırakınca çok kötü oluyorumCanim versemde 1-2 kisi yorumluyor...
Neden?
Söylerim denediğimi ama 59a kadar deneyeyim bakalım sağlıksız değil tabikiAllah allah ne acaba merak ettim şimdi
Kız ne yapıyorsun? Bize de söyleBişey deniyorum ondan ,
Temmuz sonu 59 görürsem söz söylerimKız ne yapıyorsun? Bize de söyle
Hiç bilmiyorum ki canım, kolajeni neden kullanıyorsun? Genç kalmak için mi? Protein yapılı ama kilo yapar mı bilmiyorumhatunlar birşey soracağım.Şimdi ben sabah kahvaltı sonrası kolajen hapı ve c vitamin tablet alıyorum.Acaba bu kolajen hapı zayıflamaya engel teşkil eder mi? Kafamda deli sorular:)
Bence de öyle kafamıza göre menü yazmazsak hiçbir yaptırımı olmaz.Kaptan menü konumuza menü yazmak ve menü yorumlamak kesin kurallardan biri olsun. Ben takip ederim menü başlığında haftada 3 kere menü paylaşmayan ceza alsın
Yeni kuralla mecbur yazacan menünü amaTemmuz sonu 59 görürsem söz söylerim
TAmam ben çözdüm senin naptığını
Benden sana izin sen yazma
Ne yapıyormuş ya? Çok merak ettim, açlık orucu falan mı?
Sİz de çözün yani azcık beyin jimnastiği olurBana da söyle çatlarım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?