Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatunlar birşey soracağım.Şimdi ben sabah kahvaltı sonrası kolajen hapı ve c vitamin tablet alıyorum.Acaba bu kolajen hapı zayıflamaya engel teşkil eder mi? Kafamda deli sorular:)
Kullandığın ürünün markası ne balık jelatiniyse çok sorun olmaz. Sığır jelatiniyse midende hazım sorunu yaşayabilirsin.

Canim versemde 1-2 kisi yorumluyor...
İyi olan menülere yorum yapmıyorum ben senin menüler genelde iyi oluyor. Son birkaç gündür de giremiyordum. Geçmiş okuyamadım. Menü yazmayınca neler olduğunu biliyorsun. O kadar emek verdin bırakma kendini.

Haydiiiii her iki durumda da sevilmiyorsun yani
Aynen yaaaa sevilmeme demeyelim de öncelikli değilim. Yoksa çok haksızlık yapmazlar. Anneme kızarım açık açık ben senin kızınım bana daha çok değer ver diye ama kayınvalideye diyemiyorum

İyi olan menülere yorum yapmıyorum ben senin menüler genelde iyi oluyor. Son birkaç gündür de giremiyordum. Geçmiş okuyamadım. Menü yazmayınca neler olduğunu biliyorsun. O kadar emek verdin bırakma kendini.
Kaptan menü konumuza menü yazmak ve menü yorumlamak kesin kurallardan biri olsun. Ben takip ederim menü başlığında haftada 3 kere menü paylaşmayan ceza alsın

hatunlar birşey soracağım.Şimdi ben sabah kahvaltı sonrası kolajen hapı ve c vitamin tablet alıyorum.Acaba bu kolajen hapı zayıflamaya engel teşkil eder mi? Kafamda deli sorular:)
Hiç bilmiyorum ki canım, kolajeni neden kullanıyorsun? Genç kalmak için mi? Protein yapılı ama kilo yapar mı bilmiyorum

Kızlar bugünkü menümü de yazayım;

ŞEKERSİZ 4. GÜN

Sabah (07:30)
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
Bir parça ezine peynir

Ara (19:00)
1 Züber (Antep fıstıklı)
Biraz lor peynir

Akşam (20:00)
1 kase ton balıklı salata (1 kutu yağsız ton balığından, sadece marullu, yağsız)

Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve

Su 1,5, ama içerim daha. Kızlar bugün akşam geç oldu, oğlum parktan gelmedi. Ben de açlıktan ölecektim, Züber’i de o yüzden yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…