Gidene kadar menü ver bence yoksa sonra çok pişman olabilirsin. Kilon ne alemde?Yok saka degil canim gercek haftaya zaten memlekete gidecem 2 hafta hic giremem siteye.. tatil dönüşü listeye girmek icin ugrasacam..
Aynen ben de üzülürsün diye sormamıştım :)annem gelmez ablamla aynı memlkette ona bile gitmez çok sorunlu.... herkes öyle düşünüyor ben arkadaşlara babam geldi babam gitti diyorum üzülmeyeyim diye soramıyorlarmış apartmandakiler ..... yooo dedim yaşıyor)
68.5 falandım en sonSen kaç kilosun ki şimdi?
Bilmem tartilmiyorum kaptanim cok yoruldum biraz rahat birakmak istiyorum kendimi cok degil 1 ay dinleneyim agustosta sizlerle tekrar baslarim..sevabimla gunahimlaGidene kadar menü ver bence yoksa sonra çok pişman olabilirsin. Kilon ne alemde?
Yok aslında kötü değil de bildiğin hurma. Bir de içinde nohut unu varmış, tadı hissediliyordu. Onu yiyene kadar hurma, ceviz falan yemek daha iyi bence. Hatta hurma daha tatlıdırTadı kotu muydu yoksa hurmayimi sevmiyorsun
Haydiiiii her iki durumda da sevilmiyorsun yaniTek cümleyle özetleyeyim ben de anne kayınvalide durumunu
Annem gelinlerini sever, kayınvalidem kızlarını iki erkek kardeşim iki görümcem var eşim tek oğlan ben tek kızım
Ben menü vereceğim de verecek menü ayarlayamıyorumBende artik menü vermiyorum....kiloda bildirmeyecem cok korkuyorum tartiya cikmayacam... biraz rahat birakacam kendimi o yuzden menulere bakmiyorum artik...
Bende cok severim sakiz cignemeyi... leptin icin bende cignemiyorum...Bende çiğnemeyi çok seven karsimdakilerin sinirini bozarimneyseki leptin var da uzun zamandır kimsenin sinirini bozmuyorum bazen çok abartmıyorum.
Bu aralar her aksam peynirli krakere sardim... yaninda domates salatalikta yiyorum... benimde menuler fena...Ben menü vereceğim de verecek menü ayarlayamıyorum
Neden ki canım?Ben menü vermeyecem bı sure haftaya kadar
Yaaa bilmiyordumSakız çiğnemek mideyi çalıştırıyor acıktırıyor aynı zamanda beyin yemek yiyormuş gibi algılıyor ve leptini bozuyor.
ama ama ama açıklayabilirim (masum surat ifadesi) reglim ya,azcık gözüm döndüKaçamak çok kötü olmuş
Yaa niye herkes menü vermeyi bırakıyorBende artik menü vermiyorum....kiloda bildirmeyecem cok korkuyorum tartiya cikmayacam... biraz rahat birakacam kendimi o yuzden menulere bakmiyorum artik...
Canim versemde 1-2 kisi yorumluyor...Yaa niye herkes menü vermeyi bırakıyor
Neden?
Bişey deniyorum ondan ,Neden ki canım?
Ay anka beni tarif ettin hadi cocugunn çiğnemesini anlıyorum da koca koca kadınlara sinir oluyorum bide sapitirsa ay düşüncesine bile uyuz oluyorumAyrıca karşıdakinin sinirlerini bozuyor. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri karşımda sakız çiğnenmesi
Bence de hurma benim bas tacimYok aslında kötü değil de bildiğin hurma. Bir de içinde nohut unu varmış, tadı hissediliyordu. Onu yiyene kadar hurma, ceviz falan yemek daha iyi bence. Hatta hurma daha tatlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?