Sİz de çözün yani azcık beyin jimnastiği olur
Çözemedin bence ortaya karışık biseyler. Yapıyorum çünküTAmam ben çözdüm senin naptığını
Benden sana izin sen yazma
Bİlememişim zatenHahahahahahaha süper yaaaaaaaa
Ben sudoku çözüyorum yeterince jimnastik yapıyorum
Valla bacım senin yediğin kadarını ben yeseydim çoktan erimiştim çok az yiyionKızlar bugünkü menümü de yazayım;
ŞEKERSİZ 4. GÜN
Sabah (07:30)
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
Bir parça ezine peynir
Ara (19:00)
1 Züber (Antep fıstıklı)
Biraz lor peynir
Akşam (20:00)
1 kase ton balıklı salata (1 kutu yağsız ton balığından, sadece marullu, yağsız)
Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
Su 1,5, ama içerim daha. Kızlar bugün akşam geç oldu, oğlum parktan gelmedi. Ben de açlıktan ölecektim, Züber’i de o yüzden yedim.
Vay be siz beni hiç tanımamışsinizzzzNe yapıyormuş ya? Çok merak ettim, açlık orucu falan mı?
Kurallari okudum kabul ediyorum ibaresini hala eklememissin canim...Ana sayfamızda yeni kuralımızla ilgili değişiklik yaptım kızlar. Herkes kuralları yeniden okusun lütfen. Yarından itibaren uygulamaya başlıyoruz.
Benim bünye yakmıyor canım, ben de senin yediğini yesem kilo alırımValla bacım senin yediğin kadarını ben yeseydim çoktan erimiştim çok az yiyion
Kurallari okudum kabul ediyorum ibaresini hala eklememissin canim...
Evet canim :)Sahimi temmuz 2018 annesimi
Ooo baya kalabaligiz ozamanEvet canim :)
Okudum anladımarkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
S sisyphos
zeyneppk
betuld
candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
T tuana31
Seron_bitti
Meltemesintisi80
dira90
adyas
Okudum canım anladımarkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
S sisyphos
zeyneppk
betuld
candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
T tuana31
Seron_bitti
Meltemesintisi80
dira90
adyas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?