Zaten sen ortamda gizem yarattığın için çıkardıkİyiki menü vermedin hemen kural cikarttinizz
Vermeyecem size tarifi çatlayinnnnZaten sen ortamda gizem yarattığın için çıkardık
Tarif var yaniVermeyecem size tarifi çatlayinnnn
Sen bilirsin 3 gün menü paylaşmayan cezalardan ceza beğeniyorVermeyecem size tarifi çatlayinnnn
Okudum anladim ☺arkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
@sisyphos
zeyneppk
@betuld
@candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
@tuana31
@Seron_bitti
@Meltemim80
dira90
@adyas
Okudum anladimarkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
@sisyphos
zeyneppk
@betuld
@candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
@tuana31
@Seron_bitti
@Meltemim80
dira90
@adyas
Önce o tatlıları kaldır at cope bide işte yemek yiyormusun uzun süre aç kaliyor san saldırmaya basliyorusnİyi geceler herkese kaç gündür güya diyete başlıycam başlayamıyorum sabah gayet kararlı diyete uygun kahvaltı yapıyorum işten döndüğümde kendimi tatlı şeyler yerken buluyorum napıcam bilmiyorum bana bi akıl verin
arkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
@sisyphos
zeyneppk
@betuld
@candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
@tuana31
@Seron_bitti
@Meltemim80
dira90
@adyas
O ne güzel kilo öyle
2 gündür wc yoktu yedim wc çıktım akşam gelince bakacam bide biraz bekledim ama çok susadım dayanamadımO ne güzel kilo öyle
Biraz beklema imkanın olsa 61 de gelirdi bence
arkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
@sisyphos
zeyneppk
@betuld
@candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
@tuana31
@Seron_bitti
@Meltemim80
dira90
@adyas
Coook guzel canim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?