- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamam listede veya denemede olmadığın için sıkıntı yokAnka okudum anladim...
Canim ben 3 hafta bu kurallara uyamiyacam....tatil dönüşü başlayacam tekrardan...
Kaptan menü konumuza menü yazmak ve menü yorumlamak kesin kurallardan biri olsun. Ben takip ederim menü başlığında haftada 3 kere menü paylaşmayan ceza alsın
İyi olan menülere yorum yapmıyorum ben senin menüler genelde iyi oluyor. Son birkaç gündür de giremiyordum. Geçmiş okuyamadım. Menü yazmayınca neler olduğunu biliyorsun. O kadar emek verdin bırakma kendini.
İşte bundan sonra yazacağız canım. 1. sayfada ilk başta link var oraya yazacağız her gün düzenli olarak. Buraya da kopyasını bırakacağız. Yazılmazsa ceza alıyorsunuz.menü konusu derkenben hiç başka bi yere menü yazmadım bugüne kadar
Bende hedefine ulaşınca peynirli cips yemek istiyorum hemBu aralar her aksam peynirli krakere sardim... yaninda domates salatalikta yiyorum... benimde menuler fena...
Okudum anladım.arkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
@sisyphos
zeyneppk
betuld
candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
@tuana31
@Seron_bitti
Meltemesintisi80
@dira90
@adyas
Supersin tek kelimeyle. Azmin guzel sonucu iste bu. Bundan sonra da takir takir devam edecek insallah
Çok teşekkür ederimGunaydin 13. Takim milletinin insanlariii :)
Bir gun girmedim neler olmus ya kural mural. Bakicam birinci sayfaya
Supersin tek kelimeyle. Azmin guzel sonucu iste bu. Bundan sonra da takir takir devam edecek insallah
arkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
zulal83
@sisyphos
zeyneppk
betuld
candy_candy
LAydLiNe
Anka
ada81
@tuana31
@Seron_bitti
Meltemesintisi80
@dira90
@adyas
Sığırmış. Aklıma takıldı da acaba onun yüzünden kilo veremiyor olabilir miyim diye ama çok ince arkadaşlarım var sıvısından lüplüp içiyorlar. @sisyphos canım yüzdeki çizgiler için genelde ama bir işe yarıyor mu emin değilimKullandığın ürünün markası nebalık jelatiniyse çok sorun olmaz. Sığır jelatiniyse midende hazım sorunu yaşayabilirsin.
HarikaBaşlangıç:72,5
Güncel:71,0
Bir hafta sonunda benden giden bir buçuk kilo. Daha fazla vermişimdir diye dusunuyordum çünkü inceldim bayagi. Bir buçuk kiloda böyle ise ne diyebilirim ki başka hedefe kadar devam.
BEn taze inciri bulursam 2-3 kilo yiyebilirimgerisini pek yemem. 2 kiraz yedim bu gün.
KIZLAR KAYNANA OLUYORUM ERKEKMİŞ
Nerdesin minnoş gelinim: D
Acaba bunlar tek cocuk mu ? Yoksa tek kız evlat mi ?
Maşallah duraksamayi kırdın sonunda hemde çok iyi bir rakamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?