Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 75
Bu hafta 75,2

Ama bu hafta yemekten değil yaaa reglden bence. Ne biçim bünyem var Pazartesi-1,5 geliyorum cuma artıya geçiyorum

Kaptan menü konumuza menü yazmak ve menü yorumlamak kesin kurallardan biri olsun. Ben takip ederim menü başlığında haftada 3 kere menü paylaşmayan ceza alsın

menü konusu derken ben hiç başka bi yere menü yazmadım bugüne kadar

İyi olan menülere yorum yapmıyorum ben senin menüler genelde iyi oluyor. Son birkaç gündür de giremiyordum. Geçmiş okuyamadım. Menü yazmayınca neler olduğunu biliyorsun. O kadar emek verdin bırakma kendini.

ben de iyi olan menülere yapacak bi yorum bulamıyorum beğen ya da muhteşem butonuna basıyorum

Bu aralar her aksam peynirli krakere sardim... yaninda domates salatalikta yiyorum... benimde menuler fena...
Bende hedefine ulaşınca peynirli cips yemek istiyorum hem Okudum anladım.

Gunaydin 13. Takim milletinin insanlariii :)

Bir gun girmedim neler olmus ya kural mural. Bakicam birinci sayfaya

Geçen hafta 62.9
Bu hafta 61.4
Yuzdem %2.38

LAydLiNe
Supersin tek kelimeyle. Azmin guzel sonucu iste bu. Bundan sonra da takir takir devam edecek insallah

Günaydın kızlar.. geçmişi çok okuyamadım dün giremediğim için (yoğun bi gündü öğle arası da dışarı çıkmıştım öğleden sonra uyuyakalmışım)

kız ateşlendi dün geceyi de uykusuz geçirdim sabah 5'e kadar ayaktaydım o yüzden bir iki yudum bişeyler yedim gece iki gecedir yemiyordum iyi gidiyordu

kilom 126,8 çıktı

candy_candy (127,3/126,8/0,5/%0,39)

menüyü de birazdan paylaşırım hele bi şu kuralları okuyayım da

Kullandığın ürünün markası ne balık jelatiniyse çok sorun olmaz. Sığır jelatiniyse midende hazım sorunu yaşayabilirsin.
Sığırmış. Aklıma takıldı da acaba onun yüzünden kilo veremiyor olabilir miyim diye ama çok ince arkadaşlarım var sıvısından lüplüp içiyorlar. @sisyphos canım yüzdeki çizgiler için genelde ama bir işe yarıyor mu emin değilim

04.07.2019 Perşembe Menüm

Kalkınca 1 bardak su

Kahvaltı 8.30
2 dilim tb ekmek ile kaşarlı tost
Şekersiz çay

Ara Öğün 9.30
Sade kahve
3 adet limonlu form biskuvi
Tek şekerli çay

Öğle 12.30
3 şiş tavuk ızgara
(biberli-mantarlı)
300 ml ayran
1 kase mercimek çorbası
2 yk kısır
1 yk yoğurtlu makarna
2 yk salata (yağsız)

Ara 16.00
İki şekerli neskafe

Akşam (19-21 saatleri arasında dağınık)
5 kaşık etli domates yemeği
3 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kase ton balıklı salata

Ara Öğün 20.00
Sade Türk kahvesi
1 kare çikolata

Spor yok su 2 lt

LAydLiNe aypare ackerman zeyneppk

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

nerdeyse her gün okuyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmuyor listedeyken nasıl vakit buluyordum diye düşünüyorum şuan

Başlangıç:72,5
Güncel:71,0
Bir hafta sonunda benden giden bir buçuk kilo. Daha fazla vermişimdir diye dusunuyordum çünkü inceldim bayagi. Bir buçuk kiloda böyle ise ne diyebilirim ki başka hedefe kadar devam.
Harika
İlk haftalarda toksin, ödem vs gittiği için şişkinliği atıyorsun

alıntı yapmışım cevap verememişim

BEn taze inciri bulursam 2-3 kilo yiyebilirim gerisini pek yemem. 2 kiraz yedim bu gün.

benim bebek 2 aylık olmuştu dayanamadım aynı gün incir ve taze fındık yedim bana bişey olmadı da yavrum yazık cırcır olmuştu

KIZLAR KAYNANA OLUYORUM ERKEKMİŞ
Nerdesin minnoş gelinim : D

senin gelin bende galiba daha cinsiyet belli değil ama kız hissediyorum

Acaba bunlar tek cocuk mu ? Yoksa tek kız evlat mi ?

bizde 4 kız bir erkek kardeşiz. benim annem de çok fedakardır. memlekete gittim mi “sen otur sen çocuğuna bak sen bırak ben yıkarım ben yaparım” diyip durur bende kızarım bırak deme bana diye halbuki annemin de fiziksel problemleri var daha geçen sene 8 tane platin takıldı beline. dizleri boynu sırtı beli falan derken tutar bi tarafı yok aslında ama yine de kıyamıyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…