Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatunlar birşey soracağım.Şimdi ben sabah kahvaltı sonrası kolajen hapı ve c vitamin tablet alıyorum.Acaba bu kolajen hapı zayıflamaya engel teşkil eder mi? Kafamda deli sorular:)
Kolajen hapı da mı varmış, cildin yaşlanmasını mı engelliyor

hoşgeldin canım temmuz anneleri çoğalıyor takımda

Geçen hafta 62.9
Bu hafta 61.4
Yuzdem %2.38

LAydLiNe

oo süper canım kırdın zinciri

Başlangıç:72,5
Güncel:71,0
Bir hafta sonunda benden giden bir buçuk kilo. Daha fazla vermişimdir diye dusunuyordum çünkü inceldim bayagi. Bir buçuk kiloda böyle ise ne diyebilirim ki başka hedefe kadar devam.

çok iyi canım tebrikler

Gecen hafta 74.7
Bu hafta 73.5
Fark 1.2
%1.60
LAydLiNe

emzirmenin faydaları harika canım tebrikler

İşte bundan sonra yazacağız canım. 1. sayfada ilk başta link var oraya yazacağız her gün düzenli olarak. Buraya da kopyasını bırakacağız. Yazılmazsa ceza alıyorsunuz.
Buraya kopyayı yazdıktan sonra direk buraya yazsak ne olur ki oraya ne gerek var

Kolajen hapı da mı varmış, cildin yaşlanmasını mı engelliyor
Güya ama 3 ay kullanman lazım .Bir de esas etkili olan sıvısı ama pahalı . Bende de voonka nın kolajeni var ama çok su içmek lazım.Bir de bazen kardiyo hareketleri çok fazla ağır olabiliyor onun için alıyorum.Eklem yerlerini de güçlendiriyormuş,sanırım. Ama açıkcası ben bir işe yaradığını görmedim en azından gözle görülür bir etkisi yok gibi. O yüzden bu şişe bitince bırakacağım

Belki korkudan paylaşırım ama 1 hafta sonra oğlanların sünnetleri var işte o zaman paylaşamayabilirim

Diyetisyenin değişik yöntemler deniyor gibi geliyor senin üzerinde Ben meyvelerle doyamam sanırım. Sen doydun mu?
Kendini çok aç bıraktığın içindir. soffty e aynen katılıyorum. Öncelikle yememen gereken yiyecekleri kendinden uzaklaştır. Sonra da kendini çok aç bırakma. Menülerini görünce daha net yorum yapabilirim bu konuda.
Anka okudum anladim...
Canim ben 3 hafta bu kurallara uyamiyacam....tatil dönüşü başlayacam tekrardan...
Menü paylaşabilirsin memlekete gitmeden. Ne zaman gidiyorsun?
İşe yarayıp yaramadığı konularda tereddütte olduğun şeyleri yapma bence. Cildin yaşlanmasını önlemek için bol su ve bakım lazım. Özellikle de cildin kurumasını engellemek ve güneş kremi yeterli olur diye düşünüyorum. Dışarıdan gelen takviyelere çok güvenmiyorum
Form bisküvi, makarna, şekerli nescafe ve çikolatayı beğenmedim. Onların haricinde güzel bir menü.
66.0 kg...tam dususteyken regl etkisi galiba..Moralim bozuldu
Moral bozmak yok ama moral bozulunca geriye gidiliyor hep.
Gecen hafta 74.7
Bu hafta 73.5
Fark 1.2
%1.60
LAydLiNe
Maşallah Betül harika gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…