Ooo süper Tebrikler canım
Evet çok fazla şişlik vardiHarika
İlk haftalarda toksin, ödem vs gittiği için şişkinliği atıyorsun
günaydın herkese mutlu günler
kilom 69 sabit
ookadar karpuza sabit kaldım çok süper
ama asılma zamani artıkLAydLiNe
Kolajen hapı da mı varmış, cildin yaşlanmasını mı engelliyorhatunlar birşey soracağım.Şimdi ben sabah kahvaltı sonrası kolajen hapı ve c vitamin tablet alıyorum.Acaba bu kolajen hapı zayıflamaya engel teşkil eder mi? Kafamda deli sorular:)
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : pembegomlek
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:..
Boyunuz : 165
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 54
Kilo alma hikayeniz : hamilelik sürecince aldım. 56 ile hamile kaldım kusarak 54 e düştüm 73 ile gebeliği sonlandirdim. Sonra 64 kiloya düştüm 6. Takıma katılarak 57 yi gördüm ama sonra sütüm azaldığı icin ve o ara çok yoğun olduğum için diyeti bırakıp takımdan mezun oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : daha zayıf ve fit görünmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Başlangıç:72,5
Güncel:71,0
Bir hafta sonunda benden giden bir buçuk kilo. Daha fazla vermişimdir diye dusunuyordum çünkü inceldim bayagi. Bir buçuk kiloda böyle ise ne diyebilirim ki başka hedefe kadar devam.
Nasıl olsa beni etiketlememişinarkadaşlar herkes 1. Sayfadaki kuralları okusun. Okudum anladım yazıp beni etiketlesin lütfen. Sonra ceza alınca duymadım bilmiyorum demesin kimse.
@asya_01
aypare ackerman
soffty
@zulal83
@sisyphos
zeyneppk
betuld
@candy_candy
LAydLiNe
Anka
@ada81
@tuana31
@Seron_bitti
Meltemesintisi80
dira90
@adyas
Buraya kopyayı yazdıktan sonra direk buraya yazsak ne olur ki oraya ne gerek varİşte bundan sonra yazacağız canım. 1. sayfada ilk başta link var oraya yazacağız her gün düzenli olarak. Buraya da kopyasını bırakacağız. Yazılmazsa ceza alıyorsunuz.
Takip edemiyoruz canım sohbetin arasında karışıyor.Buraya kopyayı yazdıktan sonra direk buraya yazsak ne olur ki oraya ne gerek var
Canım her gün düzenli olarak gelenleri etiketledim. Sen bir gün varsın üç gün yoksun. Ben de varım benim menülerimi de takip et. 3 gün paylaşmayınca cezayı kes diyorsan başım gözüm üstüne eklerim seni deNasıl olsa beni etiketlememişin
Güya ama 3 ay kullanman lazım .Bir de esas etkili olan sıvısı ama pahalı . Bende de voonka nın kolajeni var ama çok su içmek lazım.Bir de bazen kardiyo hareketleri çok fazla ağır olabiliyor onun için alıyorum.Eklem yerlerini de güçlendiriyormuş,sanırım. Ama açıkcası ben bir işe yaradığını görmedim en azından gözle görülür bir etkisi yok gibi. O yüzden bu şişe bitince bırakacağımKolajen hapı da mı varmış, cildin yaşlanmasını mı engelliyor
Belki korkudan paylaşırımCanım her gün düzenli olarak gelenleri etiketledim. Sen bir gün varsın üç gün yoksun. Ben de varım benim menülerimi de takip et. 3 gün paylaşmayınca cezayı kes diyorsan başım gözüm üstüne eklerim seni de
Diyetisyenin değişik yöntemler deniyor gibi geliyor senin üzerindeBugun ki menum
Sabah 10
2 kayısı ve çekirdeği
12 kahvaltı
5 yk yogurt
2 yk yulaf
12 fındık 3 hurma
Öğlen 14.10
2 dilim karpuz (400gr)
3 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 17
10 kiraz 1 kayısı 4 ceviz 1 kupa yeşil cay
Akşam 19
90gr yesilmercimekle yesil salata 3 yk naneli yoğurt
Ara 22.00
1 fincan leblebi
23 kaçamak diim 1 has yumurta tezgahtaydi kucuk yemedi ben yedim
Kendini çok aç bıraktığın içindir.İyi geceler herkese kaç gündür güya diyete başlıycam başlayamıyorum sabah gayet kararlı diyete uygun kahvaltı yapıyorum işten döndüğümde kendimi tatlı şeyler yerken buluyorum napıcam bilmiyorum bana bi akıl verin
Menü paylaşabilirsin memlekete gitmeden. Ne zaman gidiyorsun?Anka okudum anladim...
Canim ben 3 hafta bu kurallara uyamiyacam....tatil dönüşü başlayacam tekrardan...
İşe yarayıp yaramadığı konularda tereddütte olduğun şeyleri yapma bence. Cildin yaşlanmasını önlemek için bol su ve bakım lazım. Özellikle de cildin kurumasını engellemek ve güneş kremi yeterli olur diye düşünüyorum. Dışarıdan gelen takviyelere çok güvenmiyorumSığırmış. Aklıma takıldı da acaba onun yüzünden kilo veremiyor olabilir miyim diye ama çok ince arkadaşlarım var sıvısından lüplüp içiyorlar. @sisyphos canım yüzdeki çizgiler için genelde ama bir işe yarıyor mu emin değilim
Form bisküvi, makarna, şekerli nescafe ve çikolatayı beğenmedim. Onların haricinde güzel bir menü.04.07.2019 Perşembe Menüm
Kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı 8.30
2 dilim tb ekmek ile kaşarlı tost
Şekersiz çay
Ara Öğün 9.30
Sade kahve
3 adet limonlu form biskuvi
Tek şekerli çay
Öğle 12.30
3 şiş tavuk ızgara
(biberli-mantarlı)
300 ml ayran
1 kase mercimek çorbası
2 yk kısır
1 yk yoğurtlu makarna
2 yk salata (yağsız)
Ara 16.00
İki şekerli neskafe
Akşam (19-21 saatleri arasında dağınık)
5 kaşık etli domates yemeği
3 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kase ton balıklı salata
Ara Öğün 20.00
Sade Türk kahvesi
1 kare çikolata
Spor yok su 2 lt
LAydLiNe aypare ackerman zeyneppk
Moral bozmak yok ama moral bozulunca geriye gidiliyor hep.66.0 kg...tam dususteyken regl etkisi galiba..Moralim bozuldu
Maşallah Betül harika gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?