- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Evet canim sağol hosbuldum
Evethoşgeldin canımtemmuz anneleri çoğalıyor takımda
Aynen katılıyorum sana. baktın o zaman kendini beğenmiyorsun alırsın 3-5 kiloBen kendimi oyle mutlu hissedecem sanirim) herkes mutlu hissettiği kiloda olmali..
Bakalim bi yola cikalim kacta birakirim bilmiyorum... bende pko var canim pkoda kilo verdikce daha rahat regli oluyorsun onda sıkıntı olmaz....
20 saat kaynatınca 4 saat mi uyuyorsun yani :)Evet mum alevi gibi en küçük gözde enn kisik ateşte kaynamadan yapilacakmis ki o maddenin ozu çıksın sağlıklı olanı buymus
Sabah namazdan sonra koy. Akşama kadar kendi halinde kaynasın. Sanki çok uyuyoruz ya kemik kaynarken mi uykusuz kalıcaz20 saat kaynatınca 4 saat mi uyuyorsun yani :)
Sabah 6 da koyup gece 12 de kapatıcan yaniEn kısık ateşte en az 18 saat kaynaması lazım canım.
Valla ben uyuyorum, gün de 7-8 saat uyuyorum en az :) çocuk uyudukça ben de uyuyorum :)Sabah namazdan sonra koy. Akşama kadar kendi halinde kaynasın. Sanki çok uyuyoruz ya kemik kaynarken mi uykusuz kalıcaz
Fit bir şekilde bekleriz seni inşallahOcaktan sonra burdayım Mart Nisan gibi kimse ayrılmasın, emzirirken daha kilo verme niyetindeyim nasipse :)
Ben şöyle yapıyorum.Sabah 6 da koyup gece 12 de kapatıcan yani
Alma da problem yok zatenAynen katılıyorum sana. baktın o zaman kendini beğenmiyorsun alırsın 3-5 kilo
1.58 boyum
Şu an çok kıskandımValla ben uyuyorum, gün de 7-8 saat uyuyorum en az :) çocuk uyudukça ben de uyuyorum :)
AynenAlma da problem yok zatenbir kaçamak yapalım hemen alıyoruz
Fit bir şekilde bekleriz seni inşallah
Ben de 2 saat kaynatıp (ama ben düdüklüde kaynatmıştım) buz poşetlerine koymuştum, bir daha ben de böyle yapayım, düdüklüde değil tencerede mi kaynatıyorsunuzBen şöyle yapıyorum.
Maşallah barekallah de aman ha aman, gece acıkınca uyanıyor tabi doyuruyorum geri uyuyor, gazlı dönem de hiç uyumuyordum ama kurulu saat gibi saat başı kalkıyordum bazen yarım saat insan manyak gibi oluyorZaten şu hayatta sadece çocukları uyuyan ve yiyen anneleri kıskanıyorum
Ben çorbalara, tencere yemeklerine vs katıyorum tabi en önemlisi bebeğimin çorbalarınaKızlar bu ilikli kemik suyunu nelerde kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?